“Un singur c*r cald, atâtea buze reci”
“Un singur c*r cald, atâtea buze reci”
Altele23 februarie 2010

Ciutacu.ro: Victor Ciutacu pretinde, total lipsit de modestie, că e arogant şi genial. Până una, alta, a produs titlul anului, pe blogul personal: „Un singur c*r cald, atâtea buze reci„. „(…) S-a schimbat c*rul de pupat. Ăia care, până sâmbătă, nici nu-l băgau în seamă pe Ponta, de duminică încoace, nu mai ştiu cum să-l lustruiască.”

Gorjeanul: Victor Ponta vine joi la Târgu Jiu pentru o întâlnire cu … liderii PSD Gorj. De văzut când vor începe – la anul şi la mulţi ani! – întâlnirile cu cei mulţi, cărora le datorează statutul de parlamentar.
Pandurul: După ce s-a dat cocoş în faţa camerelor de luat vederi ale televiziunilor locale, lăudându-se că toţi candidaţii la preşedinţia PSD i-au garantat postul de vicepreşedinte la nivel naţional, alegându-se cu praful de pe tobă Florin Cârciumaru afirmă acum că nici nu şi-a dorit o asemenea funcţie.
Gorj Domino: S-au reactivat alunecările de teren la Roşia de Amaradia, şi pare a fi doar începutul. sunt deja afectate cinci gospodării, postul de poliţie şi drumul sătesc 25, care s-a scufundat, devenind impracticabil.
Mediafax: Adrian Năstase, călare pe problemă după ce Victor Ponta s-a ales preşedinte la PSD, vorbeşte ca personajele din filmul Naşul, al lui Francis Ford Coppola. Îl cruţă pe Geoană, cu condiţia să devină „omul lor”: „Chiar dacă nu ne e simpatic Geoană, e bine să avem un om al nostru la Senat”.

3 COMENTARII
  • fiul gorjului 24.02.2010 la ora 17:07 pm
    cum ai ajuns sa citezi .. un asemenea limbaj si om .. ? ...incearca doar sa lasi un comentariu negativ pe blogu lui si sa vezi ce se intampla mai departe... oare cat de jos poate sa ajunga o presa cu un asemenea exemplar ? si ceausescu sa fi fost in locu lu felix ar fi fost oripilat !!
  • Narcis DAJU 24.02.2010 la ora 17:58 pm
    @) fiul gorjului Il urmaresc pe Victor Ciutacu pentru ca este destept si informat, desi arogant peste masura si mai incruntat decat CTP. Titlul ala chiar mi s-a parut de mare exceptie, pentru ca sintetizeaza felul de a fi al romanilor.
  • fiul gorjului 25.02.2010 la ora 12:04 pm
    sunt de acord cu tine ca nu poti sa ne dai in fiecare zi un interviu cu Marius Solea, dar e destul de parfumat sa citesti la prima ora recomandarea ta. destept .. :) in ce sens ? urmand trendu', maine il vei cita pe marele badea ?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.