Urma scapă turma: primarul Liviu Cotojman
Urma scapă turma: primarul Liviu Cotojman
Altele10 octombrie 2013

”Călinoiu a anchilozat pe scaunul de președinte al Consiliului Județean!”

Săptămâna trecută, sătul de faptul că Ion Călinoiu conduce județul doar din fotoliul de președinte al Consiliului Județean, fără să știe problemele reale cu care se confruntă localitățile din Gorj, primarul Liviu Cotojman a decis să treacă la acțiuni extreme pentru a-l aduce pe Călinoiu cu picioarele pe pământ. Astfel, după ce șeful CJ Gorj a negat, cu nesimțire, că s-ar înregistra probleme grave pe DJ 675C, care se surpase din nou, Cotojman s-a hotărât să-i trimită lui Călinoiu la birou, cu o macara, o bucată din drumul cu pricina.

Drumul Județean 675C, ce leagă localităţile Seciuri şi Roşia de Amaradia a fost afectat săptămâna trecută, de o nouă alunecare de teren, după ce o bandă de drum fusese distrusă în primăvară, de o altă alunecare. Cu toate că drumul se mai ţine „într-un fir de asfalt”, după cum se poate vedea și în fotografia alăturată, lucrurile par complet diferite din biroul președintelui CJ Gorj, Ion Călinoiu. Astfel, Călinoiu, din scaunul său confortabil, a emis un comunicat de presă prin care a spus nu numai că situația de pe DJ 675C nu este gravă, dar l-a și acuzat pe primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, că transmite informaţii alarmante şi nefondate către mass-media. Mai mult, Călinoiu a catalogat atitudinea lui Cotojman drept ”nedemnă de un ales local, responsabil de siguranţa şi buna informare a comunităţii pe care o reprezintă”.

Enervat la culme de modul în care Călinoiu a ales să gestioneze această situație, și extrem de supărat după ce a citit comunicatul de presă emis de șeful județului, prin care îl acuză că dezinformează opinia publică, primarul Liviu Cotojman i-a transmis lui Călinoiu că va închiria utilaje pentru a-i duce o bucată din drumul afectat la birou, ca să vadă cu ochii lui realitatea în privinţa drumului.

“Nu mă surprinde poziţia domnului preşedinte vis-à-vis de drumul de la Roşia de Amaradia. Eu m-am obişnuit ca el să conducă judeţul doar din fotoliul de preşedinte al Consiliul Judeţean. Presa cred că eronat a fost informată că a făcut o entorsă la picior. Cred că a anchilozat doar stând pe fotoliul acela, fără să ştie problemele reale cu care se confruntă localităţile Gorjului. Mă gândesc de aseară, încerc, fac tot posibilul să închiriez o macara şi un trailer să iau o porţiune din drumul dărâmat să i-o duc în birou, că altă soluţie nu e, ca să vadă exact cum stau lucrurile”, a spus primarul din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.