Urmașii lui Condescu au răsturnat clasamentul cu cracii în sus!
Urmașii lui Condescu au răsturnat clasamentul cu cracii în sus!
FotbalInvestigatiiUltra - Scurte31 martie 2014

Pandurii Târgu Jiu, pe locul doi din coadă în era post – Condescu

 
Marin Condescu a demisionat din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al echipei Pandurii Târgu Jiu în data de 19 ianuarie a.c. De atunci, în Liga Națională s-au jucat șase etape, Pandurii contabilizând o victorie, un egal și patru înfrângeri.

Mihai Prunariu, succesorul lui Condescu, a dat asigurări la instalarea în fruntea clubului că a venit să facă „performanță”. Iată că obiectivul său a fost atins mult mai repede decât se așteptau chiar și cei familiarizați cu nivelul său managerial de categorie semi – muscă. În clasamentul ultimelor șase etape, Pandurii e vicecampioana din coadă a României, situându-se pe un catastrofal loc 17, sub care se mai află doar Corona Brașov.

Deși 95 la sută din jucătorii ce alcătuiesc actuala formulă de echipă au câștigat anul trecut titlurile de vicecampioni ai României, Mihai Prunariu a anunțat ieri că în vară va demara el reconstrucția echipei, cu jucători de la echipa a doua! E limpede: Divizia „B” se vede din ce în ce mai clar. Amatorii care conduc acum bolidul creat de Marin Condescu nu sunt în stare nici să-l urnească de pe loc, dar au  pretenția că vor reuși să creeze unul nou.

Ar trebui văzut, totuși, ce echipe a mai reconstruit Prunariu, și la ce nivel, cu ce rezultate, din moment ce se auto-lansează în asemenea experimente ce pot fi fatale Pandurilor.

Oricum, trebuie subliniat încă o dată că PSD Gorj, prin vicepreședintele Mihai Prunariu, asigură o atmosferă deosebit de tonifiantă la echipă. Singurii fotbaliști din Liga Națională cu salariile și primele blocate, tocmai au aflat din presă că noul lor șef, Prunariu, se pregătește să-i dea afară, la finele campionatului. Este evident că vicepreședintele PSD Gorj, Mihai Prunariu, se pricepe și este chitit să facă performanță, la cel mai înalt nivel. Clasamentul e martor: Pandurii sunt vicecampioni, în coadă.

Mulțumim PSD-ului și managerului apolitic al CEO, Laurențiu Ciurel, de la PSD, care a ales pentru Pandurii Târgu Jiu un președinte de Consiliu de Administrație tot apolitic și tot de la PSD.

3 COMENTARII
  • gogu 31.03.2014 la ora 8:23 am
    Peste tot PSD-ul a pus "sefii" asemanatori de aceea merg treburile asa "unse".
  • gorjeanul 31.03.2014 la ora 17:34 pm
    Apoi ce aveti , de ce sunteti rautaciosi , ca' daca intoarceti monitoarele calculatoarelor cu c.u.r.u' in sus veti constata ca Pandurii sunt pe locul 2 ,,,,,din coada . Railor ce sunteti . Si in alta ordine de idei ce vreti , sa intre in teren Ciurel (de la Malai ) , Prunariu (de la prune ), Carciumaru ( de la tescovina ) , Pecingina (de la boala oilor), Calinoiu (de la Costreie ), Pigui ( de la ,,,,) , vreti sa dea ei goluri pe teren ? Puneti'va pofta'n cui ca astia nu dau goluri decat in bugetul CEO , CJ si Primaria Tg Jiu si daca ati sti ce specialist sunt toti,,,,,mama, mama doctori in delapidari .
  • dan 31.03.2014 la ora 22:51 pm
    Pai dragilor, cred ca asta s-a dorit sa se faca,, sa duca echipa la retrogradare. Pentru ca in Liga 2 CEO nu trebuie sa mai dea bani, pot tine echipa cu banii de la restul actionarilor. Si asa CEO nu a dat aproape nici un ban din ce a promis pina acum, adica nici 10 % din ce spun ca vor da si a trecut jumatate de an aproape. Imi amintesc ca domnul Ciurel spunea in gura mare la tv urile sale si ale PSD ca a doua zi dupa ce Condescu pleaca de la Pandurii el da un milion de euro pentru transferuri.E totul pe video in arhiva la TVSUD. Credeti ca a dat? Nu, nici macar 200 000 de euro nu a achitat CEO pina acum catre Pandurii.Si Prunariu nu e prost,stie ce va urma de aia si-a luat fara plata doar trei luni de la serviciul lui de la MTS sa faca pe presedintele pe la fotbal.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.