Vâlceanu îl acuză pe Prefectul Teodorescu de imixtiuni politice
Vâlceanu îl acuză pe Prefectul Teodorescu de imixtiuni politice
Ultra - Scurte24 octombrie 2013

Președintele PD-L Gorj, Dan Vâlceanu, a acuzat, într-o conferință de presă, că Prefectura Gorj s-a implicat într-o problemă de ordin politic la Turburea. Mai exact, Vâlceanu a prezentat o serie de documente cu semnătura lui Claudiu Teodorescu şi care arată că acesta solicită Consiliul Local din Turburea să înlocuiască trei consilieri ai PD-L care au primit decizii de excludere.
Consilierii în cauză au fost propuşi pentru excludere din organizaţie, însă, în urma contestaţiilor depuse şi care nu au fost soluţionate încă, rămân în continuare membri.
”Nu am știut că Prefectul are atribuțiuni politice, se pare că Prefectul de Gorj vrea să facă politică. Lucrurile sunt chiar halucinante. Prefectul Teodorescu le solicită celor de la Consiliul Local Turburea să-i dea pe cei trei consilieri PD-L afară, fără să ne ceară și nouă un punct de vedere, fără să știe dacă oamenii aceia mai sunt sau nu membrii în partid. Vreau să va spun că această adresă a Insituției Prefectului face referire la un document PD-L pe care partidul nu l-a trimis niciodată, oficial, Prefectului și nici Consiliului Local Turburea”, a declarat Vâlceanu.
Criticile aduse lui Teodorescu nu s-au oprit aici, Vâlceanu continuând prin a face referire la greșelile din adresa respectivă și cataogându-l pe Prefectul de Gorj ca fiind neserios.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • gorjanul 24.10.2013 la ora 21:36 pm
    Dar ca Prefectul PSD doarme in apartamentul primarului PDL de Pades de ce nu il acuza Valceanu ? Nu cumva din acest motiv PDL ul a vandut postul de vice de la Pades PSD ului ? Vorba lui Matei , daca face DNA ul vreo perchezitie la apartamentul lui Troaca la ora 6 dimineata si dau procurorii de Prefect in pijamale ??? Mai mare rasul. 'rati ai dracu de politicieni de pe balta Jiului .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.