Veste bună: Romanescu a scos porcăria agramată a lui Adi Tudor de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de azi
Veste bună: Romanescu a scos porcăria agramată a lui Adi Tudor de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de azi
InvestigatiiPovara Brâncuşi30 octombrie 2017
Veste bună: în urma dezvăluirilor făcute de GORJNEWS vineri, primarul Romanescu a scos de pe ordinea de zi a Consiliului Local porcăria prin care finul lui Cârciumaru voia, în semi-secret – fără să se consulte cu aproape nimeni – să ne oblige să angajăm un mega-împrumut ca să cumpărăm ruinele Fabricii de Confecții, ca să se amenajeze acolo cinematografe, galerii de artă și muzee.
Pesediștii ne-au mințit în campania electorală, fără să clipească, că în 2017 începe sigur-sigur modernizarea Căii Eroilor. N-a-nceput nimic, fiindcă Dragnea și-a șters mucii pe Cârciumaru, pe Weber, pe Târgu Jiu și pe Brâncuși și a alocat doar 5 la sută din valoarea integrală a proiectului care, a propos, e secret, nefiind publicat pe niciunul dintre site-urile Primăriei, nici măcar parțial.
Ca și la stadion, Primăria va trebui să asigure cofinanțare de milioane de euro, și pentru Calea Eroilor. Așadar, e limpede că nu vor fi bani pentru a susține în paralel și modernizarea Căii Eroilor, și transformarea ruinelor de la Confecții într-un mall cultural.
Finul lui Cârciumaru, expert în redactarea de proiecte de hotărâre agramate (aveți dovada mai jos), ca viceprimar pe probleme de cultură care este, nu vede că avem alte ruine, la doi pași de Primărie: Casa de Cultură. La Rovinari, lui Filip jr. îi mai trebuie o semnătură ca să preia Casa de Cultură de acolo. La Târgu Jiu, edilii vor să cumpere noi și noi copite de cai morți, dar firește că nu din interese financiare subterane, și nu din înțelegeri penale cu lichidatorii fostei Fabrici de Confecții. La mijloc e numai iubirea lor pentru Târgu Jiu și pentru Brâncuși, combinată cu multă competență și pricepere.
Chiar dacă proiectul nu e pe ordinea de zi, știu niște politruci care se vor căzni azi să-l reintroducă, la diverse.
Oricum, aștept răspunsuri clare la întrebările adresate oficial vineri lui Romanescu. Le puteți lectura mai jos. De asemenea, sper că primarul începe să înțeleagă de ce trebuie făcute publice proiectele de hotărâri în timp util, și nu abia joi seara, așa cum s-a întâmplat acum, și atunci în urma insistențelor mele.
Presupunând că finul lui Cârciumaru e de bună credință, și vrea binele Târgu Jiului, de ce nici el și nici alt pesedist n-au vorbit public nicio secundă, până acum, despre intenția de a ne pune să ne împrumutăm milioane de euro ca să cumpărăm ruinele Fabricii de Confecții?
Iată porcăria agramată a viceprimarului pe probleme de cultură, care este finul lui Cârciumaru…
Iată și întrebările la care primarul Romanescu are obligația legală să răspundă …
    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.