Vești proaste pentru salariații CEO: fără prime și transport gratuit din 2014
Vești proaste pentru salariații CEO: fără prime și transport gratuit din 2014
Ultra - Scurte20 noiembrie 2013

Pentru a putea rămâne pe profit, conducerea CEO trebuie să taie cheltuieli de peste 2000 de miliarde de lei vechi, iar una dintre măsurile de reducere a cheltuielilor ar putea fi scoaterea transportului gratuit pentru angajații gigantului energetic.
Surse sindicale spun că directorul Laurenţiu Ciurel a afirmat, în cadrul şedinţei Comisiei Paritare, că societatea nu-şi mai poate permite transportul salariaţilor de la domiciliu şi retur. Mai mult, prin această măsură se urmăreşte ca salariaţii să fie obligaţi să renunţe la locurile de muncă, o primă încercare în acest sens având loc în rândul salariaţilor TESA transferaţi de la sucursale la Târgu Jiu. Ei au fost anunţaţi că nu vor avea transportul asigurat.
Totodată, din cauză că gaura pe care Ciurel o are de acoperit este foarte mare, reduceri vor fi şi la fondul de salarii, ceea ce înseamnă că în 2014 salariații CEO nu vor mai primi prime și bonusuri.  Mai mult, Ciurel ar fi invitat sindicaliştii să îndrume oamenii acţioneze în judecată pentru recuperarea lor, spunând că dacă vor câștiga, CEO se va închide.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.