Vezi aici cum comentează Hanu, Vâlceanu și Dian Popescu, intenția lui Cârciumaru de a candida la șefia CJ Gorj
Vezi aici cum comentează Hanu, Vâlceanu și Dian Popescu, intenția lui Cârciumaru de a candida la șefia CJ Gorj
Ultra - Scurte24 octombrie 2013

Anunțul făcut de primarul Florin Cârciumaru, privind o posibilă candidatură pentru șefia Consiliului Județean Gorj, a stârnit un val de reacții printre ceilalți oameni politici ai Gorjului. Astfel, în timp ce primarul Dorin Hanu crede că anunțul lui Cârciumaru este de bun augur, președintele PD-L Gorj, Dan Vâlceanu crede că anunțul primarului are și un alt substrat.
„Ar fi o opţiune foarte bună, una dintre cele mai bune soluţii pentru PSD. Cârciumaru a câştigat 4 mandate la Târgu-Jiu cu scoruri zdrobitoare”, a declarat primarul din Motru, Dorin Hanu.
În schimb, Dan Vâlceanu, liderul opoziției din Gorj, crede că anunțul făcut de Florin Cârciumaru nu este altceva decât o amenințare, ce vine pe fondul unor zbuciumuri interne din PSD Gorj.
„Cred că Florin Cârciumaru le arată colegilor pisica: vă luaţi de mine, mă iau de voi, și ne batem pe funcții!”, a precizat Vâlceanu.
Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, nu comentează, însă, declarațiile lui Florin Cârciumaru și spune doar că, dacă USL-ul nu va mai exista în 2016, aşa cum e normal, liberalii vor pune candidaţi la Consiliul Judeţean şi Primăria Târgu-Jiu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.