Vezi ce cred Barbu și Dian despre punerea în libertate a lui Condescu
Vezi ce cred Barbu și Dian despre punerea în libertate a lui Condescu
Ultra - Scurte15 noiembrie 2013

Punerea în liberatate a lui Marin Condescu a stârnit un val de reacții printre parlamentarii din Gorj. Astfel, în timp ce Dian Popescu spune că decizia judecătorilor îl bucură, Tudor Barbu speră să nu fie vorba despre un „proces politic.”
Senatorul Dian Popescu, care a trecut la rândul său prin ceva asemănător, a declarat că decizia judecătorilor în cazul lui Condescu îl bucură. Mai mult, comentând pe seama declaraţiei lui Marin Condescu, cum că unii au avut vanitatea de a-l vedea cu cătuşe la mâini, liderul PNL Gorj a declarat că ”ar fi dramatic ca unii să aibă astfel de vanităţi, de a distruge imaginea unui om”.
Senatorul Tudor Barbu a declarat că nu știe dacă Marin Condescu este sau nu vinovat, însă, în ultimii 23 de ani, în România multe personalităţi au fost purtate cu cătuşe prin faţa camerelor de luat vederi, doar pentru deliciul presei.
„Din păcate, s-a ajuns ca justiţia să se facă mai mult în presă. Dacă Marin Condescu este nevinovat este un proces politic grav”, a declarat Barbu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.