Viața e tot mai greu: Romanescu NU-ȘI AMINTEȘTE în ce an suntem
Viața e tot mai greu: Romanescu NU-ȘI AMINTEȘTE în ce an suntem
Ultra - Scurte23 ianuarie 2022

Prezent în 19 ianuarie 2022 la o televiziune locală, primarul Târgu Jiului, Marcel Romanescu, a șocat pe toată lumea în momentul în care a spus, cât se poate de răspicat, că pentru el și pentru instituția pe care o conduce ”și 2022 A FOST un an bun”. Dar din 2022 au trecut doar câteva zile.

Este ultima dintr-un șir fără sfârșit de declarații publice șocante ale lui Marcel Romanescu. Recent, locuitorii Târgu Jiului au fost uimiți să vadă că Axa Brâncuși este placată, în ritm de melc, cu andezit, după ce ani în șir același primar s-a lăudat că acolo se va pune granit, făcând inclusiv prezentări fantasmagorice extrem de elaborate prin care arăta că el a fost nemulțumit de calitatea granitului și a obligat firma executantă să facă rost de altul.

Primar de 5 ani, nicio realizare

În curând, Romanescu împlinește 5 ani ca primar al Târgu Jiului dar, din păcate, nu poate contabiliza nicio realizare notabilă, principala problemă fiind absența totală a investitorilor și penuria de locuri de muncă. Totuși, Romanescu cheltuie o parte însemnătate a bugetului local, pentru a-și plăti astfel de apariții media în care se autoelogiază și prezintă lucruri fără nicio legătură cu realitatea.

3 COMENTARII
  • Dan 30.01.2022 la ora 14:36 pm
    Acest prefăcut îl depășește în ipocrizie și pe carciumaru.Uitati-va la el ce fălci a făcut de când este primar. De fapt aceasta primărie este o adunătură de oportuniști.Orasul nu are cum sa prospere cu acest primar și cu cei doi viceprimari care sun doar marionetele lui romanescu.
  • Ergo 13.02.2022 la ora 22:58 pm
    Seamănă cu Bobaru de la Sadu,de altfel amândoi au fost PNLsti cât de curând PSDsti.Si ca să rimeze amândoi oportuniști.Bobaru un neica nimeni acum vreo 18 ani cel mai tare acum.Bine,asa crede el și o mulțime de p.....mai ales din Bumbesti sat,Porceni și bineînțeles Tetila fieful acestui individ fără scupule,mitocan și ambuibat !!
  • Ergo 16.02.2022 la ora 0:35 am
    După părerea mea este unu Bobaru la B.Jiu care este și mai ipocrit și mai mincinos și mai fudul.Bine sa ne înțelegem cei doi s-au lansat prin PNL dar Bobaru ,în stilul caracteristic,a trădat ca și în 2004 când a ajuns viceprimar.Iar apoi,beneficiind și de boala primarului de atunci a ajuns primar.Si uite asa se scrie istoria primarului parvenit dintr-un no name de acum 18 ani.Despre "maretele"lui realizări vom mai vorbi D-le.Daju.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.