FRUMOSU’ anului.  POZAT de consilieră, DECONSPIRAT de vitrină. Dorian Popa, în DEPRESIE
FRUMOSU’ anului. POZAT de consilieră, DECONSPIRAT de vitrină. Dorian Popa, în DEPRESIE
exportInvestigatii31 decembrie 2021

Bogdan Bejinaru, viceprimar la Târgu Jiu, este, fără îndoială, unul dintre cei mai frumoși oameni de stat din România. Conștient de frumusețea lui, aproape zilnic își programează ședințe foto, în biroul lui de viceprimar, cu consilierele personale, care-l fotografiază ore în șir, până reușesc să facă măcar o poză care să releve frumusețea lu’ șefu’, în adevăratele ei dimensiuni.

Și cum le iese o poză ca lumea, domnul viceprimar o și aruncă pe facebook, ca să-i țină la curent pe cetățeni despre cum muncește el cu consilierele lui personale, în folosul orașului Târgu Jiu.

Din fericire, în spatele frumosului birou al și mai frumosului viceprimar se află o vitrină, în care se oglindesc și consilierele lui personale, în timp ce-l fotografiază. În acest fel, cetățenii au dovada că și dânsele se află la muncă, în folosul orașului.

În poza de mai sus, de pildă, o descoperim pe Mihaela Chimerel, o fostă farmacistă fără niciun fel de experiență în administrația publică…

… dar rudă cu patroana Hotelului ”Rais”, din Târgu Jiu. Practic, fiica doamnei consilier e căsătorită cu fiul patroanei.

În această locație, la Hotelul ”Rais”, funcționează al doilea birou al primarului Marcel Romanescu – domnul mai bagabont din poza de mai jos, în care se întâlnește cu șefii din umbră ai orașului, ca să-i țină la curent cu contractele care urmează să fie scoase la licitație.

Dar, să revenim…

Fermecat de propria-i frumusețe, viceprimarul Bejinaru s-a postat pe facebook, și abia după aceea a observat că-n vitrina din spatele biroului său se oglindea consiliera – fotografă.

Și-atunci, ființa lui de viceprimar frumos a fost sfâșiată în două: să lase poza pe facebook, că e prea frumos în ea, sau să o șteargă, ca să nu se afle ce consiliere pricepute are, pe parte de fotografiat.

Dar cum nu e numai frumos, ci și foarte inteligent, viceprimarul a găsit imediat soluția…

A șters poza în care i se vedea consiliera…

… și a pus un dulap negru în locul ei.

Deci acea negreală diminuează, ce-i drept, din frumusețea viceprimarului, în sensul că estompează din lumina naturală favorabilă, dar indiferent cât scazi din ceea ce e foarte mult, tot foarte mult rămâne. Așadar, iată rezultatul: o poză foarte frumoasă, cu viceprimarul foarte frumos, lângă un dulap negru.

Inițial, domnul viceprimar a spus că aceste consiliere personale se ocupă de toaletarea pomilor din Târgu Jiu….

… dar, pe atunci, nici domnul viceprimar nu știa cu adevărat cât este de frumos, și câtă nevoie au locuitorii din Târgu Jiu de poze frumoase cu frumusețea lui.

Notă: Primăria Târgu Jiu are, în prezent, peste 800 de angajați, la care se adaugă alți peste 500, la societatea Edilitara, subordonată Consiliului Local.  De aceea, câteva sute au fost mutați, recent, în stadion. Așadar, sunt peste 1300 de angajati, la un oras cu câteva zeci de mii de locuitori. Prea putini, totusi, pentru ca șefii Primăriei să-si poata duce la indeplinire planurile mărețe pe care le au cu acest oraș. Noroc că actualul cadru legislativ a permis ca primarul sa aiba sase consilieri personali, iar viceprimarii, cate doi consilieri personali.

Despre cealaltă consilieră personală a viceprimarului Bejinaru, am detaliat aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.