Încă o consilieră personală ”FERBINTE”, în Primăria Târgu Jiu. Romanescu face colecție de HABARNISTE
Încă o consilieră personală ”FERBINTE”, în Primăria Târgu Jiu. Romanescu face colecție de HABARNISTE
exportInvestigatii25 august 2021

Primarul Marcel Romanescu face angajări din ce în ce mai șocante în Primăria Târgu Jiu.

Duduia din pozele alăturate este noua consilieră personală a viceprimarului Bogdan Bejinaru.

De la casa de pariuri, consilieră de viceprimar

Se intitulează Pasăre Ștefania, fostă Roșca. A acumulat experiență pe parte de administrație publică și management la o casă de pariuri, la care a lucrat în ultimii ani,  în timp ce aștepta să fie remarcată de Marcel Romanescu, sau de oricare alt domn generos. Este o fire fâșneață, și asta i se trage din liceu, fiindcă a studiat la secția de atletism a Liceului cu Program Sportiv din Târgu Jiu. Apoi, îngrijorată de poluare și de încălzirea globală, s-a licențiat în Ingineria Mediului, la UCB.

Mai multe colege de branșă, invidioase pe ascensiunea ei profesională, ne-au relatat că e o fire zbuciumată, care obișnuiește să mai fugă de-acasă, deși are o familie frumoasă care include și un copil. Ultima dată undeva, în Grecia, fără explicații, câteva luni, probabil la un program intensiv de perfecționare pe parte profesională.

În acea perioadă, soțul ei, Irinel Pasăre (foto), membru marcant al PNL Târgu Jiu și candidat pentru Consiliul Local Târgu Jiu, în 2020, era un biet excavatorist care pica bacul, continuu. Dar n-a renunțat. Ani în șir, a sperat că se vor abroga tabla împărțirii și adunările cu numere cu mai mult de două cifre, dar în zadar. Până la urmă, cu sprijin politic, a picat pe subiect, a luat bac-ul, a făcut și o facultate, și, ajungând inginer, s-a despărțit de excavator. Noul lui context profesional o făcea pe soție să resimtă frustrări, inechitate și că n-a avut soartă. Iată de ce, proaspăta ei promovare în Primăria Târgu Jiu e mai mult decât o reparație morală.

Suge deștiul, e tot timpul buzată și se ține de cap

A avut și emoții, în cadrul procedurilor de examinare, pentru că, se vede și în poze, are niște defecte profesionale. Suge deștiul, e tot timpul buzată și se ține de cap. Sigur, volumul de muncă, abnegația, dorința ca totul să se finalizeze cum trebuie o fac să nu acorde atenție detaliilor.

Oricum, primarul Romanescu e cel mai mulțumit de noua achiziție. Dânsul a angajat deja câteva sute de persoane, în Primărie, majoritatea femei. La o simplă analiză, domnul primar a remarcat că au tendința să se plafoneze, să renunțe la competiție, unele chiar ajungând să ia kilograme bune, în greutate. De aceea, un astfel de new entry, ca angajarea noii consiliere, e de natură să bulverseze clasamentele, să revitalizeze competiția și s-o pună pe gânduri chiar pe doamna administrator public Ramona Nodea.

În ciuda răutăcismelor față de care domnul primar este imun, beneficiarul serviciilor noii consiliere este viceprimarul  Bejinaru, care a spus public, încă de la învestire, că are nevoie de consiliere pe probleme de toaletat pomi.

Alte starlete s-au înecat la mal

Fiind un tip sensibil, avid de afecțiune, viceprimarul supranumit Beji chiloți roz, de presa din Gorj, a încercat să-și angajeze mai multe starlete, descoperite pe diverse rețele de socializare. Despre unele, presa de investigații a aflat la timp, a ieșit cu scandal și angajările nu s-au mai materializat.

Așa a pățit Merfu Florela Mădălina(foto), care a trebuit să se mulțumească cu un post pe la MINPREST, căpătat în perioada în care Beji chiloți roz era președintele Consiliului de Administrație.

Dar, în timp, Romanescu și Bejinaru au devenit din ce în ce mai vigilenți. Și-au verificat candidatele mai atent, și le-au supus la tot felul de probe, la modul, da, pisi, ne vedem, da’ mai vin cu niște prieteni, că e supărați și ei, și e bine să te obișnuiești din timp, că în Primărie e mai mulți șefi de consiliat.

Mai multe DIRECȚII, mutate din Primărie. Romanescu și Bejinaru, singuri, cu starletele

Această politică de personal a primarului Romanescu a făcut ca angajații să nu mai aibă loc în Primărie, de aceea s-au găsit multe alte sedii ultra moderne, în alte locații, pentru o parte dintre direcții. Visul de aur al lui Romanescu și al lui Bejinaru e să rămână singuri, în Primărie, cu starletele care țin pasul cu fantasmele lor, de fătălăi.

Din 2017, de când conduce Primăria Târgu Jiu, Romanescu a angajat peste 30 de consilieri personali.

1 COMENTARII
  • Angajare cu cântec în Primăria Târgu 25.08.2021 la ora 22:34 pm
    […] Presa locală scrie, însă, că Ștefania Pasăre are experiență la casa de pariuri, la care a lucrat ani la rândul. Cu toate acestea, trebuie precizat faptul că noua consilieră este licențiată în ingineria Mediului, lucru care nu o face tocmai nepotrivită pentru domeniul în care va lucra. Un lucru cert, însă, este acela că imaginea publică a Ștefaniei Pasăre nu pare a fi una foarte bună în Târgu Jiu. […]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.