VIGILENȚI, da’ mulți! Poliția din Gorj caută CÂINI MORȚI prin păduri.  Niciun dosar penal despre MAFIA TRANSPARTINICĂ
VIGILENȚI, da’ mulți! Poliția din Gorj caută CÂINI MORȚI prin păduri. Niciun dosar penal despre MAFIA TRANSPARTINICĂ
Investigatii3 februarie 2022

De ani de zile, Poliția din Gorj se poate lăuda doar cu protecția pe care o asigură, pe față, mafiei transpartinice din acest județ. Din când în când, ca să pară că se ocupă totuși cu ceva, șefii IPJ Gorj le ordonă subordonaților să facă din țânțar armăsar  și dosare penale din nimic, împotriva unor oameni de rând.

Un tânăr din Târgu Jiu și-a îngropat sâmbătă câinele, care murise după ce fusese lovit de o mașină, în pădure la Drăgoeni, într-un loc în care își înhumaseră animale de companie și alți amici din cartier ai tânărului respectiv. Acești tineri spun că au ales acel loc tocmai pentru că fuseseră extrem de atașați de animalele lor, și obișnuiau să mai treacă din când în când pe la locul în care le-au înhumat.

Trebuie spus că, în Gorj, nici Poliția Animalelor, nici DSVSA și nicio altă entitate de stat nu a derulat până acum vreo campanie de informare a detinatorilor de animale de companie, in legatura cu ce se poate face, legal, cu cadavrele acestora.

In aceste conditii, subordonatii lui Daniel Fețanu (foto), s-au năpustit sambata in padurea de la Drăgoeni, au dezgropat cadavrul câinelui și l-au dus la DSVSA, cerând să i se facă necropsie, întrucât acești stupizi suspectau tânărul respectiv că și-a omorât deliberat animalul de companie. Mai mult, l-au anunțat pe tânărul în cauză că i s-a deschis dosar penal. Iată mărturia acestuia…

Prin astfel de actiuni, Fețanu își imaginează că demonstrează ministrului Bode și conducerii Poliției Române că există, totuși, Poliție și în Gorj, și că au și ei activitate.

În realitate, în Gorj, Poliția a rămas o structură deprofesionalizată, subordonată total mafiei transpartinice.

1 COMENTARII
  • Cristina P 03.02.2022 la ora 17:44 pm
    ACEASTA CATELUSA SE NUMEA LARA.. o cunoșteam.. superba, blanda, iubitoare Chiar dacă era doar un cățel.. era o ființă ...și merita respect. Avem autorități care protejează animalele?? Unde sunt? Dorim pe aceasta cale sa obligam autoritățile sa respecte legea și sa amenajeze un cimitir al animalelor unde putem sa ne ingropam prietenii noștri necuvantatori..Unde își îngroapă oamenii animale de companie??? Pe unde pot..deci toți încalcă legea...Fie ca Lara sa nu fi murit degeaba..Nici acum nu se știe unde este trupul Larei..au trecut 5 zile..autoritățile tac... e dreptul stapanului sa știe unde este catelusa...Sa invatam de la animale.. atât de multe ne pot invata!Lara esti mereu în inima mea!!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.