Viceprimarul Iulia Vînă își ține ascunse realizările, dar ne arată țâțele!
Viceprimarul Iulia Vînă își ține ascunse realizările, dar ne arată țâțele!
InvestigatiiUltra - Scurte19 iunie 2014

iulia-vana

Iulia Vînă este unul dintre cei doi viceprimari ai municipiului Târgu-Jiu, dar lucrul acesta nu îl cunoaște prea multă lume. Despre doamna viceprimar se poate spune că este unul dintre politicienii care au ajuns în funcții importante, dar nu lasă mai nimic în urma lor. Rar, dar rar de tot, târgujienii mai pot citi o declarație a primei femei viceprimar de Târgu-Jiu, și cele mai multe știri despre Iulia Vînă țin mai mult de monden, decât de administrația publică locală. Că doamna în cauză este subiectul mai multor știri cu iz de budoar nu avem noi nicio vină.

Viceprimarul Vînă nu justifică leafa primită de la contribuabili

Se poate spune, fără a greși, că omul politic sau funcționarul Iulia Vînă este aproape inexistent în mentalul electoratului târgujian. Această doamnă a fost consilier județean în perioada 2004-2009, dar nimeni, nici măcar conducerea Consiliului Județean Gorj, nu a fost în stare să prezinte presei un raport de activitate al actualului viceprimar. Prin nedepunerea raportului de activitate se încalcă Legea Administrației Publice Locale, cât și Regulamentul de funcționare al Consiliului Județean, fapt care aduce de la sine sancțiuni. Pe Iulia Vînă „a durut-o în cot“, nu a depus niciun raport de activitate și nimeni nu a îndrăznit să o sancționeze, deși există sancțiuni bine definite.
Este lesne de înțeles cât a apreciat femeia de afaceri și politicianul Vînă Iulia votantul care a trimis-o în Consiliul Județean unde, spuneau unii, Vînă nu a făcut decât să ridice mâna precum un robot. Povestea este de abia la început și, hârșită de atâta politică și atâta notorietate, Vînă repetă isprava și în calitate de viceprimar al municipiului Târgu-Jiu.
În vreme ce pe pagina de internet a primăriei raportul primarului Florin Cârciumaru pe 2013 poate fi citit lesne, în dreptul viceprimarului Iulia Vînă găsim o mare pauză. Ne-am gândit că poate a depus, totuși, un raport de consilier local, dar nici acolo nu am găsit nici măcar trei rânduri.
iulia-vina-3

Mamă, ce vedetă e!!!

Nu de mult, în martie 2013, s-a echipat în Minnie Mouse la o petrecere de copii, fiind alături toată seara de personajul Mickey Mouse. Decolteul generos al Iuiei Vînă a atras atenția multora, iar ziarul „Libertatea“ prezenta un articol despre „viceprimărița sexy din Târgu-Jiu“. Nu a fost prima ocazie când Iulia Vînă a dat impresia că îl place pe vestitul personaj de animație. Aceasta declara în noiembrie 2012 că este convinsă de inteligența târgujienilor care o să voteze PSD-ul: „Dacă Victor Ponta este asemănat de Dan Diaconescu cu Micky Mouse, atunci el este Popa Prostul al politicii românești“.

Tot presa locală a sesizat că Iulia Vînă pare să fie la concurență vestimentară cu Daciana Sârbu, cele două fiind văzute în public în ținute aproape identice, în cel puțin două cazuri. Poate doamna viceprimar, între o petrecere în care își expune pieptul și vreun interviu de doi total neinteresant pe la vreo televiziune, își va face o fereastră și le va spune votanților din Târgu-Jiu pentru ce primește leafă de la primărie. În campania electorală nu ne-a promis că o să ne arate sânii, sau o să facă prezentări de modă pe la diferite evenimente.

raportul-viceprimarilor

La secțiunea “Raportul viceprimarilor”, pe site-ul Primăriei Târgu Jiu, figurează doar rapoartele depuse de foștii viceprimari, Bărbuți și Sanda, care, spre deosebire de succesorii lor, Popescu și Vînă, aveau ceva mai mult bun simț.
8 COMENTARII
  • mihaela 19.06.2014 la ora 18:15 pm
    Iulia Vina este doar o forma fara fond din toate punctele de vedere.A reusit insa ceea ce altii nu reusesc dupa o viata de munca si eforturi : este a doua in ierarhia conducerii orasului ,cu un salariu bun,plimbari peste hotare gratuite si ocazii multiple in care sa se fandoseasca;in plus,si-a capatuit si sotiorul molatec,cu expresie in permanenta bleaga pe chip-acesta e ditamai directorul care manevreaza banii dedicati sanatatii gorjenilor iar faptul ca nevasta-sa isi arata sanii pe langa Mickey Mouse si alte personaje celebre nu pare sa il deranjeze deloc.Marturisesc ca sunt invidioasa foc pe Iulia Vina si mi-as dori sa stiu care este secretul succesului ei,cum de a reusit sa se capatuiasca atat de bine in viata!
  • yoyo 19.06.2014 la ora 22:33 pm
    Pampalaul de barbatu-su de ce nu o opreste pe penibila asta sa se faca de ras peste tot?Ca ea sarmana oricum are minte fix cat o gaina.Primarul Carciumaru o fi multumit de ea?Macar viceprimarii anteriori Sanda si Barbuti erau oameni sobrii si zdraveni la cap,nu se credeau Minnie Mouse!
  • mladi 19.06.2014 la ora 23:35 pm
    cum se numeste un barbat care isi lasa nevasta sa faca orice,inclusiv sa se dea im spectacol alaturi de Mickey Mouse ,numai sa fie el mentinut director?Raspuns:Daniel Titus Bondoc, cel cu mutra depresiva..
  • liviu 23.06.2014 la ora 20:26 pm
    De ce trebuie sa platim o prostanaca sa faca circ din bani publici?Si tot din aceiasi bani il finantam si pe martafoiul de barbatu-su al carui singur merit e ca a oferit un statut de onorabilitate cucoanei in cauza.
  • vasilica 24.06.2014 la ora 16:58 pm
    Mai sa fie ,m'am uitat si eu in poza ,dar cred ca le'a butonat cu ceva tatele alea! Credeti voi ca ar mai trageo cineva de ele? Ea este la varsta la care trebuie sa plateasca sa'i mai umble cineva printre tate,bine nu Carciumaru,poate **** trista ala cu botox!!!!
  • livia 26.06.2014 la ora 12:55 pm
    mai dragilor, cititi mai bine! cei doi au fost impreuma la petrecere si mai apoi, sunteti chiar rai...e petrecere de copii, in timpul liber; iar pt autorul articolului, stirea e ffff veche, de 1 an, chiar n-ai mai gasit altceva de scris sau aveai tema sa te iei iar de viceprimarita :)...sunteti malefici si invidiosi :(...voi aratati mai bine? si cand nevestele voastre vor avea aceeasi varsta, va mai uitati la ele?...femeia chiar arata bine, ce aveti? nu sunt o simpatizanta, dar nici sa ne pierdem obiectivitatea si sa arucam cu vorbe urate degeaba; ceea ce spunem, scriem, facem, ne caracterizeaza; sunt dezamagita de voi, v-ati pierdut ratiunea :)...
  • aurel macesanu pt livia 26.06.2014 la ora 13:47 pm
    doamna,presupun ca si dvs. platiti taxe si impozite...pe langa petrecerile care sunt normale,DOAMNA VINA AVEA OBLIGATIA, LEGALA SI MORALA, SA-SI PREZINTE RAPORTUL DE ACTIVITATE PT.CARE A PRIMIT LEAFA DE LA BUGET!!!!putin ma intereseaza cum arata DOAMNA VICEPRIMAR,vreau doar sa respecte amaratii ce platesc taxe si impozite.mai nou,la petrecerile pt copii ,iti arati sanii???????????nu stiu de unde si de cand ne tutuim,insa,bag de seama ca tupeul din comentariu este specific unei anumite tipologii feminine.STATI LINISTITA NU O SA MA UIT NICIODATA DUPA DOAMNA VICEPRIMAR!!!!!!!!!!!CONSIDER CA NU MI-AM PIREDUT RATIUNEA;)
  • gorjanul 27.06.2014 la ora 23:30 pm
    Cata asemanare intre costumul madamei din poza si caricatura lui Victoras de la ....oras . Oare ce au in comun cei doi in afara de figura ....de Mickei Mouse ? Vreo paserica cumva ?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.