Victor Ponta, PERVERS, LAȘ și NESIMȚIT. După ce și-a eliminat DUȘMANII de pe listele PSD Gorj pentru Parlament, l-a lăsat pe Cârciumaru CARNE DE TUN
Victor Ponta, PERVERS, LAȘ și NESIMȚIT. După ce și-a eliminat DUȘMANII de pe listele PSD Gorj pentru Parlament, l-a lăsat pe Cârciumaru CARNE DE TUN
De cititInvestigatiiOpiniiUltra - Scurte27 octombrie 2016

ponta-si-carciumaru
 
Cel care a măcelărit lista inițială de candidați a PSD Gorj pentru Parlamentul României, votată de întreaga conducere locală a  organizației, nu este nici Liviu Dragnea, nici Florin Cârciumaru, ci … Victor Ponta.
Deputat FICTIV de Târgu Jiu în ultimii 12 ani, Ponta a șters toți dușmanii lui, și ai așa-zișilor ”lupi tineri” din PSD Gorj, de pe lista inițială, și i-a înlocuit cu oamenii săi. Întrucât nici unul dintre candidații impuși de Ponta, și acceptați de Dragnea, nu dispune de suport electoral, Ponta a fost atât de pervers încât l-a scos din joben pe Florin Cârciumaru, primar de Târgu Jiu în ultimii 16 ani, impunându-l pe locul 1 la Senat, în locul lui Ion Călinoiu, unul dintre inamicii de dată recentă ai fostului premier. Pe de o parte, Cârciumaru este pesedistul cu cea mai puternică tracțiune electorală, capabil să acopere jagardelele impuse de Ponta pe listă, și, pe de altă parte, Ponta încearcă în acest fel să-l elimine pe Cârciumaru de la conducerea  PSD Gorj, mizând că primarii îl vor scoate vinovat de modificarea listelor, ceea ce se și întâmplă. În spatele anunțatei revolte, din 27 octombrie a.c., a primarilor PSD, se află Ion Călinoiu, care în aceste zile n-a dat nicio declarație publică, ocupându-se exclusiv de incitarea activului de partid împotriva lui Cârciumaru, acuzat că i-a luat locul, prin metode murdare, pe poziția 1, pentru Senat.  În realitate, Cârciumaru nu a uneltit pentru schimbarea listei, din motivele pe care le voi detalia mai jos.
Ponta este laș pentru că nu-și asumă modificarea listei, este pervers fiindcă pe de o parte se folosește de tracțiunea electorală a lui Cârciumaru și pe de altă parte încearcă să-l debarce de la conducerea PSD Gorj, și este foarte nesimțit deoarece a refuzat să vină la Târgu Jiu chiar și la depunerea oficială  a listelor de candidați ai PSD Gorj, pe care el însuși le deschide, deținând poziția 1, pentru Camera Deputaților. Deși este deputat de Târgu Jiu, în 2016 Ponta a venit o singură dată în colegiul său, în interes strict electoral, în ziua alegerilor locale, încasându-și ilegal indemnizația de parlamentar și consacrându-se ca IMPOSTOR, la fel ca mulți alți parlamentari de Gorj.

De ce i-a eliminat Ponta pe Ion Călinoiu, Laurențiu Ciurel și Ion Ciocea

Ponta a refuzat orice dialog cu Călinoiu, după ce acesta l-a sfidat impunându-l ca președinte al Consiliului Județean pe Cosmin Popescu, fost președinte al PDL Gorj, care, ca deputat, a depus o interpelare parlamentară ce a contribuit la constituirea dosarului penal Turceni – Rovinari, în care Ponta are calitatea de INCULPAT, alături de Laurențiu Ciurel, fost manager politic al Complexului Energetic Oltenia, demis pentru rezultate economice catastrofale. Ponta chiar a transmis apropiaților săi din PSD Gorj ca, la viitoarele vizite ale sale în județ, să nu carecumva să fie așezat lângă Călinoiu sau Cosmin Popescu, la vreo manifestare publică.
calinoiu-cosmin-popescu-1080
Deși l-a impus pe Ciurel ca manager politic la CEO, după ce semnase o parte dintre contractele obținute de Casa Șova de la Complexul Energetic Rovinari, Ponta a descoperit, stupefiat, că Ciurel este unul dintre apropiații săi care l-au turnat în Dosarul Ponta – Șova, din această cauză relația lor personală deteriorându-se iremediabil. Visând la un loc eligibil pe listele pentru Parlament, și știind că acestea vor fi croșetate de Ponta, Ciurel i-a adus numeroase omagii în public, în ultima perioadă, dar fără succesul scontat.
ponta-si-ciurel
Ion Ciocea, unul dintre cei mai vechi primari ai PSD Gorj, personaj cu o puternică tracțiune electorală, care era susținut de majoritatea primarilor, a fost eliminat și el de pe locul 2, câștigat prin votul colegilor săi, din lista pentru Camera Deputaților, pentru că a avut proasta inspirație de a-l ataca în public pe Mihai Weber, deputat de Gorj în funcție, unul dintre ”donatorii” lui Ponta, care a apărut în politică de nicăieri, în 2012, și, pentru prețul corect, a fost scos deputat de Gorj de același Ponta.
ion ciocea
Alături de Ciocea, mare parte dintre primarii PSD, cât și majoritatea presei locale au subliniat inactivitatea, ineficiența și, cel mai grav, lipsa crasă de caracter a lui Weber, care crede că poate cumpăra orice și pe oricine.
mihai weber

Nu Cârciumaru a uneltit pentru schimbarea listelor! Argumente

Toți adversarii politici, interesați de dezintegrarea PSD Gorj, au turnat gaz pe foc în ultimele zile, acuzându-l pe Cârciumaru că l-a trădat pe Călinoiu, luându-i locul, și că a fost nedrept cu primarul Ciocea, eliminat din cursa pentru Parlament.
În realitate, Cârciumaru nu s-a dus la București, la ședința finală de desemnare a candidaților PSD, cu astfel de intenții.
Principalul argument: dacă ar fi plănuit asta din timp, l-ar fi păstrat pe Ciocea pe listă, pentru a evita revolta primarilor împotriva sa. Apropiații îl descriu pe Cârciumaru drept un tip prin excelență fricos. Prin urmare, este clar că și-ar fi luat măsuri de precauție, prin păstrarea lui Ciocea. Este clar că eliminarea lui Călinoiu, luată separat, n-ar fi generat nemulțumiri la fel de mari în PSD Gorj. De altfel, imediat după alegerile locale, Călinoiu a spus public că-și dorește un nou mandat de președinte al Consiliului Județean. Atunci, Dragnea s-a împotrivit, dar în PSD Gorj nu s-a răsculat nimeni, de dragul lui Călinoiu. Apoi, prin impunerea lui Cosmin Popescu, Călinoiu și-a subțiat și mai mult numărul susținătorilor din PSD.
Al doilea argument: Primăria Târgu Jiu, și orașul în sine, stau pe nisipuri mișcătoare, din cauza lipsei investitorilor, a locurilor de muncă, a veniturilor la bugetul local, toate generate de modul în care Cârciumaru a condus municipiul în ultimii 16 ani. Cârciumaru, care abia a început un nou mandat de primar, al cincelea, nu e în situația de a preda Primăria și orașul la cheie, deoarece ambele sunt pe perfuzii. În al doilea rând, dacă ar trebui să plece azi senator, Cârciumaru n-ar avea pe cine lăsa în loc.
aurel popescu 1000 a
Viceprimarul Aurel Popescu derapează public când te aștepți mai puțin. Să ne amintim că, în precampania pentru alegerile locale, a spus de mai multe ori, fără acceptul lui Cârciumaru, că acesta nu va mai candida. Celălalt viceprimar, Adrian Tudor Jr. este și el, înainte de toate, un mare caracter, lipsind cu desăvârșire din campania pentru alegerile locale, deoarece n-a avut garanția că nașul său, Cârciumaru, îl va păstra încă 4 ani ca viceprimar.
adrian tudor cu ponta
Al treilea argument: este falsă ipoteza conform căreia Cârciumaru caută liniștea unui mandat de senator. Din contră. Odată ajuns senator, Cârciumaru devine mult mai vizibil, mult mai interesant, și crește probabilitatea să fie luat la țintă de organele de urmărire penală, care l-au ratat până acum, în mod insistent. Imunitatea parlamentară, în acest context, devine frecție la picior de lemn.

Primarii PSD Gorj sunt de neînțeles

Deși toată lumea știe că Ponta este cel care a croșetat listele, și a călcat în picioare opțiunea primarilor și a președinților de filiale locale, care au votat alți oameni și altă ordine de candidatură, nimeni, nici din spectrul politic, nici din rândurile pretinșilor analiști locali, nu – l arată cu degetul pe fostul premier, de parcă ar fi vorba de cel al cărui nume nu e voie să fie rostit.
În cei 12 ani în care a batjocorit Gorjul, ca deputat, și în cei 3 ani ca premier, când n-a reușit să aducă aici absolut niciun investitor și n-a creat absolut niciun loc de muncă, primarii PSD Gorj nu s-au gândit nicio clipă să meargă la București, la prea-prețiosul Ponta, pentru a-i cere socoteală. Totuși, ei se răscoală acum împotriva lui Cârciumaru, acuzându-l de lucruri pe care, la cât este de fricos, nu le-ar fi făcut niciodată.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.