Victoraş Ponta, în pat cu Nina şi Ion Iliescu
Victoraş Ponta, în pat cu Nina şi Ion Iliescu
Altele1 iunie 2010

De acord: guvernarea PDL – UDMR este un dezastru. Incapabil să gestioneze criza economică, guvernul Emil Boc nu este în stare nici măcar să îşi menţină în scaune oamenii numiţi cu câteva luni în urmă. Nu îmi amintesc ca din 1989 încoaci România să fi fost mai neguvernată ca acum.

Din nefericire, nu există niciun fel de alternativă la soluţiile din topor alese de guvernul Emil Boc. Dacă discursul lui Mircea Geoană atrăgea atenţia prin prostiile cu care era presărat, Crin Antonescu şi Victor Ponta nu comunică absolut nimic. Îi poţi asculta ore în şir şi vei constata, invariabil, că nu spun nimic. PNL şi PSD nu au prezentat nicio alternativă la măsurile adoptate de guvern. O posibilă explicaţie, în imaginile de mai jos (fragment din emisiunea Serviciul Român de Comedie, difuzată de PRO TV în data de 30 mai a.c.)

[youtube]p6dkvYmrY0g[/youtube]

4 COMENTARII
  • BIG 02.06.2010 la ora 15:46 pm
    Ponta reprezinta clasa politica reformata, vai de tine Romanie. POPORUL ROMAN, poporul care a amanetat viitorul propriilor copii pentru ca au fost lasi, le-a placut coruptia si spaga si acum culeg roadele. Cat credeati ca o sa functioneze acest sistem, credeati ca banii nu au limite, ei iata ca banii nu pot cumpara adevaratele valori si tara s-a dus de rapa condusa fiind de cei promovati pe spaga. Profesori titularizati cu spaga, directori pusi in scaune cu spaga si relatii, politicieni corupti care au stors din bugetul statului fiecare atat cat a vrut, doctori care nu-si fac datoria decat pe spaga, agentii care distribuie fonduri doar daca primesc spaga. Ceea ce nimeni nu a priceput este ca spaga promoveaza prostia pentru ca valorile nu au nevoie de spaga si chiar o refuza, prostia astfel ajunsa in toate functiile cheie ale statului a modelat si viitorul romanilor dupa asemanarea lor. In concluzie suntem un popor de prosti, slugi, sclavi, analfabeti, inculti, manelisti, hoti, criminali, betivi, lenesi, mincinosi, lacomi, s.a.m.d. Vreti sa dati dovada de inteligenta, LUATI ATITUDINE, dar nu impotriva mea cum sigur ati fi gandit rapid ci impotriva celor care va cer spaga, impotriva celor corupti din toate domeniile: politica, medicina, invatamant, politie, sindicate. Nu mai acceptati spaga, nu mai oferiti spaga, nu mai inlaturati valori pentru a scoate in evidenta marionete. Imi bat capul degeaba pentru ca oricum o sa ma considerati nebun dar veti vedea ca am dreptate in scurt timp. Sistemul asta corupt cedeaza, prostii ne duc la fund, LUATI ATITUDINE !!!
  • Nea Costache 04.06.2010 la ora 8:36 am
    Nu as fi atat de categoric precum BIG doar cu Ponta, ci cu intreaga clasa politica romaneasca. Parerea mea? Niciunul nu-i mai breaz dintre aceasta pleiada de politicieni dar prietene Big, tot ceea ce scrii mai sus, nu se datoreaza neaparat lui Ponta ci cohoartei portocalii care acum se afla la putere. Nicicand dupa revolutie, romanii nu si-au urat conducatorii ca acum, tocmai pentru hotia si indiferenta lor pentru poporul asta amarat! Acum culegem ce am semanat in decembrie, la urne! Ni-i meritam! D-le Daju, alternative la masurile criminale adoptate de guvern au fost expuse de opozitie si sindicate insa nu sunt luate in calcul, puterea considerand ca cele propuse de ei, sunt cele mai bune! M-a amuzat clipul de mai sus! O zi frumoasa!
  • Narcis DAJU 04.06.2010 la ora 9:07 am
    @) Nea Costache Eu stau câteva ore zilnic pe Realitatea TV şi Antena 3, dar nu am reţinut nimic din strategiile economice de criză ale PSD şi PNL. Cred că dacă ar exista alternative viabile şi ar fi comunicate coerent maselor, s-ar genera suficientă presiune socială pentru a fi aplicate.
  • BIG 04.06.2010 la ora 12:00 pm
    Nu am si nu am avut adeziune politica asa ca va spun ca intamplarea a facut ca PDL-ul sa fie la guvernare in acest moment, putea la fel de bine sa fie si PSD-ul si garantat situatia ar fi fost aceeasi. Vreau sa nu ne mai ascundem si sa nu mai formam oamenilor opinii in functie de oarece interese. Vreau sa inteleaga tot romanul ca increderea le este inselata de catre toti politicienii actuali, tineri sa batrani, pentru interesul propriu sau al partidului. "Multi vad putini pricep" si de asta romanul este usor de manipulat, am fi putut fi o putere in Europa in schimb suntem doar o adunatura prosti condusi de niste hoti. Partidele Politice actuale isi insusesc din ce in ce mai mult statutul de Organizatii Criminale si au avut ca rezultat in decursul a 20 de ani doar subminarea economiei nationale. Vreau solutii realiste, adaptate la cerintele actuale si nu pacaleli electorale obisnuite.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.