Video: Baronul Călinoiu rupe tăcerea!
Video: Baronul Călinoiu rupe tăcerea!
Investigatii10 decembrie 2014


În urma anchetei explozive publicate de GORJNEWS, cu privire la promovarea ilegală, la vârful Ministerului Sănătății,  a fiului președintelui Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, acesta din urmă s-a pus azi la dispoziția reprezentanților mass-media, care au fost toți dornici să afle poziția ”șefului județului” cu privire la acuzele care i se aduc.
Ca un lord inconfundabil, așa cum s-a consacrat în percepția publică, Ion Călinoiu a răspuns răbdător și detaliat tuturor întrebărilor ce i-au fost puse pe acest subiect, văzându-se de la o poștă mâna extrem de profesionistă a consilierilor săi de imagine Ovidiu Popescu și Alin Șipanu și, respectiv, piciorul cât se poate de convingător al purtătoarei sale de cuvânt Oana Paloș.
[youtube]_TKXvSLnO7s[/youtube]
Așa înțelege un președinte de Consiliu Județean să respecte legislația în materie de transparență instituțională și de acces la informații de interes public. Așa înțelege un lider național al PSD, formațiune aflată chipurile în plină modernizare și europenizare, să trateze un reprezentant al mass-media.
Cu astfel de atitudini, domnul doctor inginer Ion Călinoiu dovedește că este doar un boschetar cu aere de interlop.

4 COMENTARII
  • Vlad Tepes 10.12.2014 la ora 15:24 pm
    frumos discurs,ne-a lamurit!gata costreie nu mai vorbi atata ca faci rosu in gat...cu aroganta asta a pierdut si puie monta presidentia!
  • alin 10.12.2014 la ora 22:30 pm
    Dar cum se face ca se aciuiesc acolo ca si consilieri ai lui Calinoiu numai din jurnalisti din astia de o moralitate indoielnica, cum se face ca nu gaste si unul de calitate buna?Cum se face ca astia provin numai de la jurnale si televiziuni aservite Calinoiului si PSDoiului? Ovidiu Popescu de la Gorj Tv unde se ridica osanale si statui la psd si psdisti, Oana Popescu de la Girjeanul si TVSUD care se stie cine le plateste foarte bine si ce sa mai zicem de sluga de Alin Sipanu de la slugoii de la Gorj Exclusiv, a se citi Cristi Popescu.Oare nu cumva jurnalistii astia sunt platiti din banii nostri ai contribuabililor ca sa ridice osanale Calinoiului si partidului in ziarele unde scriau sau unde prestau si astia continua sa presteze acolo sub alte nume?Ziaristii adevarati stiu ca asa e si daca nu ia masuri sa ii excluda dintre ei pe aceste gunoaie ale presei intra si ei in aceiasi categorie.
  • Sasul 11.12.2014 la ora 19:52 pm
    Cum se face ca toti astia au si doctoratul? E cumva obligatoriu la PSD? Astia sunt doctorii din categoria "almanahe", indrumator Vanghelie.
  • gorjanul 11.12.2014 la ora 21:25 pm
    Curat boschetar coane Dajule . Curat murdar ,,,,boschetar . Na' ca iese si rime . Sau iese Rame , ca e mai multe .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.