Video. Călinoiu, luat cu HUOOOOO de un bătrân: ”Râsu’ lumii! Halal conducere! Cum mai dați ochii cu lumea, pe stradă?”
Video. Călinoiu, luat cu HUOOOOO de un bătrân: ”Râsu’ lumii! Halal conducere! Cum mai dați ochii cu lumea, pe stradă?”
De cititUltra - Scurte25 februarie 2016


Stop joc. Baronul penal Ion Călinoiu, care conduce de 20 de ani Consiliul Județean Gorj, a ajuns să fie luat cu huooooo chiar și de bătrânii din Gorj, chiar și în timpul emisiunilor de radio și televiziune la care participă.
Prezent, recent, la ”Gorjul în direct, de la ”SUD FM”, Călinoiu a fost pus la colț de un bătrân de circa 80 de ani, care l-a întrebat, în direct, cum de mai îndrăznește să dea ochii cu lumea pe stradă, având în vedere dezastrul pe care-l patronează în Gorj, de 20 de ani:
”Lăsați-o baltă, domn’e! Sub conducerea dumneavoastră, ați pus cel mai bun manager la CEO, cu sute de milioane pe lună! În doi ani, a făcut praf! N-ați avut nimic în gând, decât să-l dărâmați pe Condescu. L-ați dărâmat! Dărâmarăți și fotbalul. Se duce! Are echipă Chiajna în ”A”, comună! Are Voluntarii, comună! Și noi, Gorjul? Râsu’ lumii, domn’e! Râsu’ lumii! Halal conducere!
Nu vă mai băgați, că lăsați numai și numai necaz în urmă! Drumurile, vai de mama lor. Ce-ați făcut, domnule președinte?! Vă place cum arată Gorjul? Veniți numai de la Târgu Jiu și pân’ la Bârsești, pe șoseaua aia, să vedeți cum sar mașinile, ca pe agricultură. V-ați dus în Spania, prin toate țările, cu domnu’ Ciocea, să-nvățați agricultură! Domn’e sunteți doctor în agricultură, domn’e! Noi dădeam grâu și legume la toată Europa, domn’e! (…) Cât e șomaju-n Gorj, domnule președinte? Cât e în Cluj, cât e în Timișoara și-n Arad? De ce nu vă puneți întrebarea asta când vă culcați, și cum vă sculați să mai dați ochi cu lumea, pe stradă?”

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.