Video: Ciolocoi, cutremuroloaga de serviciu
Video: Ciolocoi, cutremuroloaga de serviciu
Investigatii10 octombrie 2013

madalina ciolocoi

Unul dintre specialiștii în nimic promovați de partidele politice în funcții publice este Mădălina Ciolocoi. De peste un an, de când este vicepreședinte al Consiliului Județean, a petrecut mai multe ore în platourile televiziunilor și radiourilor locale, și prin județ, în campania electorală pentru alegerile parlamentare, decât în Consiliul Județean. N-am priceput niciodată de ce în România plătim cu bani publici niște inși care, în timpul programului de bugetari, participă la dispute politice tele sau radio-difuzate.
Despre datele tehnice ale acestei “dive” a micului ecran s-a lămurit toată lumea, încă de la primele sale apariții. Vorbește mult și prost, despre orice, cu clare veleități de mahalagioaică ce sunt revelate la cea mai vagă înțepătură a interlocutorului.

ciolocoi la accent

În situația în care nu te pricepi la nimic, dar, totuși, trebuie să polomotești ceva la radio sau pe sticlă, apare o problemă esențială:  criza de subiecte. Așa se face că în ultimul timp am auzit-o, de mai multe ori, vorbind, tehnico-tactic, despre meciurile Pandurilor în cupele europene. Limita mea de toleranță în materie de Ciolocoi, fostă Ciolocoiu – știe cineva de ce nu o mai cheamă Ciolocoiu? păcat, avea, așa, o muzică interioară aparte… – a fost avariată, însă, deunăzi, când am văzut-o pe madamă vorbind, ca vicepreședinte de Consiliu Județean, despre … cutremure.
Mai jos puteți urmări verdictul dat de cutremuroloaga Ciolocoi, cum că știe ea că la noi nu vor fi cutremure, dar trebuie totuși făcută o strategie națională. Ce înțelege Ciolocoi printr-o astfel de strategie? Nu alocarea de fonduri pentru expertizarea clădirilor și identificarea celor cu risc seismic, nu finanțarea institutelor de cercetare seismică, nu educarea populației în legătură cu situațiile de criză. Auziți ce vrea Ciolocoi, prin strategia națională: să se stabilească la ce interval de timp se produc cutremurele, să știm să le așteptăm, eventual cu mâinile gata așezate, regulamentar, pe piept, ca ciobanul din Miorița.
[youtube]Nw3i-gOY1aw[/youtube]

Lenea e cucoană mare: Ciolocoi nu și-a publicat raportul de activitate

Poate că ar trebui să abordăm cu compasiune destinul aproape tragic al doamnei Ciolocoi. Temporal, viața ei e sfâșiată în două: partea în care participă la emisiuni și partea, cam nașpa, în care așteaptă să fie invitată. Cu un program atât de intens, este absolut firesc că Ciolocoi n-a avut timp să dea niște minime dovezi de bun simț gorjenilor. Până azi, nu și-a publicat pe site-ul Consiliului Județean niciun rând din raportul de activitate pe 2012. De ce oare? E prea lung și se congestiona internetul? Nici măcar un CV al doamnei nu e de găsit pe www.cjgorj.ro, fapt ce poate fi trecut, însă, cu vederea, având în vedere că, zilnic, Ciolocoi probează noi calități și noi specializări. Cine s-ar fi așteptat, de pildă, că Ciolocoi e … cutremuroloagă? Deci, și dânsa, și CV-ul sunt într-o continuă transformare.
Ciolocoi a clacat pe “Cultură” și s-a mutat pe „Urbanism”

Am ținut să verific pe același site al Consiliului Județean ce domenii coordonează Ciolocoi. După cum se știe, la instalarea ca vicepreședinte, Călinoiu a pus-o să se ocupe de instituțiile de cultură. S-a lămurit repede, probabil, că nivelul ei cultural e la nivelul personalului auxiliar din structurile pe care le manageria, de aceea iat-o, acum, coordonând “Direcția urbanism, dezvoltare și amenajare teritorială”, adică exact structura ce ar trebui să recunoască, public, că în Gorj nu s-a făcut, vreodată,  vreo expertizare tehnică a vreunei clădiri, că, potrivit statisticilor oficiale, nu există niciun imobil cu risc seismic, deși avem zeci de blocuri mai vechi de 50 de ani!!!
În loc de astfel de poziții publice firești, Ciolocoi se trezește vorbind pe la televiziuni sub nivelul unei dependente de telenovele.
Notă: Ciolocoi e președinta femeilor liberale din Gorj, fapt ce mă îndeamnă să cred că acolo e o rezervație de nasoale. Secretul conviețuirii dintre Ciolocoi și femeile liberale este, însă, cu totul altul. Când pleacă de la întrunirile politice prezidate de Ciolocoi, ele se simt, prin comparație, frumoase și deștepte. De unde rezultă că o președintă de partid aleasă pe sprânceană e mai folositoare ca un regiment de bărbați neglijenți.

3 COMENTARII
  • ciolocoi 10.10.2013 la ora 14:48 pm
    vezi site www.isugorj.ro: REGULI DE PREGATIRE ANTISEISMICA, PROTECTIE , COMPORTARE SI ACTIUNEA POPULATIEI IN CAZ DE CUTREMUR... VEZI HARTA SEISMICA A ROMANIEI,REALIZATA DE INCERC,SAU PE ADRESA MEA DE FACEBOOK. OBSERVATI :GORJUL ESTE PE CURBA CU GRAD 6 DE CUTREMURE, ZONA VRANCEA ARE 9, DOLJUL ARE 7, ETC. E FOARTE INTERESANTA ACEASTA HARTA. CUTRMURELE DIN VRANCEA SE PROPAGA USOR PE DIRECTIA SUD,SUD -EST, DEOARECE STRUCTURA ROCILOR PERMITE PROPAGAREA UNDELOR PE ACEASTA DIRECTIE. INSPECTORATUL DE STAT IN CONSTRUCTII AR TREBUI SA AIBA O SITUATIE A CLADIRILOR CU RISC SEISMIC, NU CJ. VA MULTTUMESC!
  • gorjanul 10.10.2013 la ora 20:16 pm
    Chiar , Narcis aceasta tanti cu solduri late cand mai are timp sa faca mancare pe aragaz si sa si spele chilotii fiindca toata ziua buna ziua , in timpul programului de lucru , o gasesti doar pe ecranele televizoarelor si in difuzoarele radiourilor locale . A,,, am uitat mai da si interviuri in ziare . Oare nea' Ion Clinoiu o ponteaza in fiecare zi 8 ore sau tanti duce scutiri medicale ?
  • liviu 12.10.2013 la ora 14:29 pm
    O incompetenta,dar f. obraznica mumaia,dar la fel de vinovati sunt si cei ce o invita la posturile RTV.De asta merg treburile prost in Romania,pentru ca in fruntea comunitatilor sunt puse toate **********,iar individa e una dintre ele.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.