Video: Costoiu crede că gorjenii sunt proști!
Video: Costoiu crede că gorjenii sunt proști!
InvestigatiiUltra - Scurte19 mai 2014

Într-o recentă emisiune electorală, ministrul Mihnea Costoiu a explicat că, până azi, n-a călcat niciun picior de investitor străin prin Gorj deoarece, până acum, pentru el și pentru Ponta Gorjul nu a fost prioritar!!!
Declarația ministrului ce se vrea senator este cu atât mai stupefiantă cu cât apare în plină campanie electorală, subliniind o realitate extrem de crudă: deși Ponta este, de zece ani, deputat de Târgu Jiu, n-a adus niciun investitor și n-a creat niciun loc de muncă în capitala Gorjului.
Plecând de la premisa nedreaptă și  înjositoare că gorjenii sunt proști, Costoiu minte că (abia) acum a venit și rândul Gorjului și că (abia) acum se concentrează, el și Ponta, pe aducerea de companii străine care să investească în județul nostru.
Distrugerea de către Mihnea Costoiu a celor trei întreprinderi din Gorj – CITEX S.A., TAMSA Jilț și ITIA Mătăsari – ar fi devenit pardonabilă dacă el, ca ministru, sau “gorjeanul” Ponta, ca premier, ar fi mișcat măcar câte un deget pentru înființarea de noi unități economice în Gorj și pentru crearea de locuri de muncă.
Nu doar că n-au fãcut nimic, dar Costoiu și Ponta se umplu continuu de ridicol, la fiecare dintre vizitele lor  în Gorj.

Ponta și Costoiu, incapabili să deschidă în Gorj măcar un chioș de covrigi!!!

Din disperare electorală, în această perioadă prin Gorj s-au târât mulți miniștri din guvernul Ponta, dar niciunul nu a venit cu vreun angajament ferm de deschidere măcar a unei micro – întreprinderi. Era vital pentru Ponta și Costoiu ca în această campanie electorală să inaugureze în Gorj măcar un chioșc de covrigi. Din păcate, ei continuă să își bată joc, să turuie minciuni pe foc automat, să arunce în ochii gorjenilor aceeași spoială, aceleași vorbe goale, același limbaj de lemn, în timp ce și județul, și locuitorii lui sărăcesc văzând cu ochii.
Că nu le pasă de Gorj și de gorjeni ne-au dovedit-o, în mod repetat, cu vârf și îndesat, de-a lungul timpului. Până în această campanie nu arătaseră, însă, atât de evident, că ne iau și de proști. În majoritatea emisiunilor electorale la care a participat, Costoiu a explicat că, până acum, el și Ponta nu au adus investitori în Gorj pentru că, atenție!, s-au concentrat pe alte zone ale țării!
Iată cum zboară porumbeii, unul după altul, chiar din gurița ministrului Costoiu:
“Am reușit să aducem și am fost în echipe de negociere cu mai multe companii, în mai multe locuri din țară, acum a venit rândul Gorjului și ne vom concentra pe aducerea acestor companii, și din producție, și din comerț în județul Gorj.”
[youtube]AU0wmUX1MHI[/youtube]
Carevasăzică, gorjeanul Costoiu recunoaște că pentru el și pentru Ponta, până acum, aducerea de investitori în Gorj nu a constituit o prioritate! Și când te gândești că anul acesta se împlinesc 10 ani de când Ponta reprezintă Târgu Jiul, ca deputat, în Parlamentul României! 10 ani în care – o recunoaște ministrul Costoiu – Gorjul nu a fost pe agenda lor!
E clar că Costoiu ne crede proști, aruncând asemenea vrăjeli la care nu mai cuplează nici copiii de grădiniță. Mai trebuie subliniat, însă, încă ceva: spunând așa ceva în plină campanie electorală, fără nicio rușine, în fața gorjenilor ale căror voturi le cerșește, Costoiu dovedește el însuși o doză impardonabilă de prostie.

1 COMENTARII
  • gorjanul 19.05.2014 la ora 13:43 pm
    Costoiule cand mai treci cu m*****a ta Androneasca pe langa facultatea de inginerie sa pui o lumanare si pe terenul unde se afla sediul Citex SA . Sau poate ridici o troita pe acel loc ( daca i ti aproba proprietarul terenului Dan Valceanu ) in amintirea miilor de locuri de munca lichidate de tine mai tzepar mic si odios care esti ( vorba lui nea' Florin Carciumaru ) .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.