Video criminal! Senatorul PNL Tudor Barbu se roagă la Dumnezeu să-l ajute să facă REDUCERI URIAȘE DE PEDEPSE PENTRU VIOLATORI ȘI PEDOFILI!
Video criminal! Senatorul PNL Tudor Barbu se roagă la Dumnezeu să-l ajute să facă REDUCERI URIAȘE DE PEDEPSE PENTRU VIOLATORI ȘI PEDOFILI!
InvestigatiiUltra - Scurte8 decembrie 2016

tudor barbu

Un an de pușcărie, pentru pedofilii care își violează rude minore !!!

Senatorul PNL Tudor Barbu promite că, ”dacă-l ajută Dumnezeu” și va fi votat  din nou ca senator, va face tot posibilul ca să fie aprobat un proiect de lege care prevede reduceri uriașe de pedepse pentru pedofilii și violatorii care acceptă să urmeze ”un tratament după care își revin”.
Este vorba de așa-numita Lege a castrării chimice, care are prevederi inacceptabile, fiind deja respinsă atât de Camera Deputaților, cât și de Senat. Proiectul liberalului Tudor Barbu reduce la jumătate pedepsele pedofililor și violatorilor, cu condiția să urmeze ”un tratament chimic care are efect o singură perioadă de timp, după care își revine funcția la normal, redevine bărbat…”
După ce le sunt reduse pedepsele la jumătate, violatorii și pedofilii își scurtează perioada de detenție cu încă o treime, dacă își recunosc faptele!
Tudor Barbu își explică proiectul de lege cu multă GINGĂȘIE. Fostul ”MESIA” de la OTV, ajuns acum în partidul lui Klaus Iohannis și Dacian Cioloș, face eforturi evidente să convingă violatorii și pedofilii ca să-l voteze:
”Știu că pare radicală! Domn’e, castrare! Nu este! Nu este! Castrarea chimică este un tratament după care îți revii! După șase luni sau un an, depinde de tratament, îți revii!”

Iată transcriptul singurei promisiuni electorale concrete făcute de senatorul PNL Tudor Barbu, care candidează în Gorj, așa-numitul ”județ al lui Ponta”:
”Un proiect al meu de suflet: am fost inițiatorul unei legi, eu, Gabriela Vrânceanu Firea și-un coleg de la trupa Sistem, de la cântăreții ăia… Acu-i la liberali, atunci nu era la liberali. Când a inițiat proiectul era la … Nu știu la ce partid era! Cici de la Sistem! Ciciii… Am lapsus.
Să vă spun despre ce e proiectul acela! Cei care violează copii… Pedofilia! Pedofilia să fie pedepsită cu castrare chimică!
Am să vă spun ce-nseamnă. Noi am propus ca ăla care violează copii să fie castrat chimic. Adică i se face un tratament chimic care are efect o singură perioadă de timp, își revine funcția la normal, redevine bărbat… La recidivă, noi propuneam tot castrare chimică … În Germania, în Polonia, în Rusia, în Cehia și în nu știu câte state americane, la recidivă e castrare chirurgicală. Germania! Acum, io nu știu dacă Germania e un stat civilizat. Nu știu!
Este un proiect pe care dacă m-ajută Dumnezeu și voi mai avea ocazia să pun proiecte în Parlamentul României, adică dacă voi mai fi senator, îl voi relua!
Știu că pare radicală! Domn’e, castrare! Nu este! Nu este! Castrarea chimică este un tratament după care îți revii! După șase luni sau un an, depinde de tratament, îți revii!”

Proiectul ”DE SUFLET” al lui Tudor Barbu …

… a fost respins de Senat, la 05.02.2015, și de Camera Deputaților, la 13.10.2015. Pe parcursul dezbaterii lui inițiale, în Parlament, au existat reacții extrem de critice în presa centrală, cât se poate de justificate. Totuși, liberalul Tudor Barbu promite că-l reintroduce în dezbaterea Parlamentului.
Potrivit ”proiectului de Lege privind prevenirea și combaterea actelor cu caracter pedofil și a infracțiunilor contra libertății și integrității sexuale ale persoanelor”, atât violatorii cât și pedofilii beneficiază de reducerea la jumătate a pedepselor lor, prin modificarea Codului Penal. Cu o singură condiție, enunțată clar de Tudor Barbu: ”să urmeze un tratament chimic care are efect o singură perioadă de timp, după care își revine funcția la normal, redevine bărbat…”
Iată două facsimile din proiectul de lege respectiv…
jumate-viol
jumate-pedofilie

 Statul trebuie să aloce sume uriașe pentru secții speciale de spitalizare a violatorilor și pedofililor

Mai mult, același proiect de lege prevede ca statul să consume sume uriașe pentru a crea secții speciale de spitalizare a violatorilor și pedofililor care acceptă să fie castrați chimic.
sectii-speciale

Cea mai ”severă” pedeapsă: un an de pușcărie, pentru pedofilii care își violează rude minore!!!

După ce le sunt reduse pedepsele la jumătate, violatorii și pedofilii își scurtează perioada de detenție cu încă o treime, dacă își recunosc faptele!
Prin urmare, ajung să ispășească pedepse infime.
În prezent, Codul Penal prevede cea mai severă pedeapsă pentru pedofilie, de închisoare între 3 și 10 ani, pentru violatorii ale căror victime le sunt rude, sau se află în îngrijirea, ocrotirea, paza, tratamentul sau educarea lor, sau care urmăresc producerea de materiale pornografice.
În cazul aplicării pedepsei maxime de 10 ani, prin proiectul lui Tudor Barbu, pedeapsa se reduce la 5 ani, din care se mai scade o treime, ca urmare a recunoașterii faptei. În final, pedofilul face cel mult trei ani de pușcărie.
Dacă i se aplică pedeapsa minimă prevăzută de Codul Penal, de 3 ani, cu ajutorul lui Tudor Barbu pedofilul care și-a violat o rudă minoră ispășește cel mult un an de pușcărie!

”Mesia” de la OTV s-a molipsit, instantaneu, cu toate tarele politicienilor pe care i-a înjurat ani în șir

La intrarea în politică, Tudor Barbu era un fel de personaj mesianic. Era cel mai agresiv jurnalist anti-sistem de la OTV, și cel mai belicos om de presă, în raport cu întreaga clasă politică. Imediat după ce a fost instalat senator de Gorj, din partea PPDD, a împrumutat toate tarele politicienilor. A sfidat gorjenii anunțându-i că își va ține audiențele prin skype. Apoi, ajuns în PNL, a fost delegat de Vasile Blaga și Alina Gorghiu ca și copreședinte al PNL Gorj. Vorbim de partidul care, teoretic, trebuia să facă opoziție în ”județul lui Ponta” și să constituie o alternativă pentru categorii largi de cetățeni, exasperați de nivelul de sub-dezvoltare la care PSD-ul a adus Gorjul. Odată cu impunerea lui Barbu în fruntea PNL Gorj, filiala s-a dezintegrat, dovadă că la alegerile locale din iunie a.c., candidatul PNL Gorj pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu, Octavian Lupulescu,  a obținut sub 5 la sută din numărul total posibil de voturi, iar candidatul PSD-ului, Florin Cârciumaru, a obținut un al cincelea mandat consecutiv de primar. În prezent, PNL Gorj este condus de Dan Vîlceanu, fost președinte al Tineretului Social Democrat, patron al mai multor firme care au încasat, de-a lungul timpului, zeci de milioane de euro de la Complexul Energetic Oltenia. Despre Vîlceanu, Victor Ponta a dezvăluit, recent, că au avut o relație apropiată și că șeful PNL Gorj a participat inclusiv la botezul fiicei fostului premier.

De la România lucrului bine făcut, la România bine distrusă

Modul în care arată azi, în ”județul lui Ponta”, partidul lui Klaus Iohannis și Dacian Cioloș, vorbește mai degrabă despre România bine distrusă, decât de România lucrului bine făcut. Permanent, liderii PNL au clamat că au propus doar candidați de calitate pentru noul Parlament. Cazul Tudor Barbu devoalează adevărul.

Din păcate, în acest context, la Gorj se profilează din nou un absenteism record, la alegerile din 11 decembrie a.c.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.