Video: cum îl teroriza Caragea pe Râmescu
Video: cum îl teroriza Caragea pe Râmescu
Investigatii15 iunie 2013

viorel salvador caragea 495

În emisiunea “Dilemele zilei”, difuzată de TELE 3, omul de afaceri Mihai Râmescu și-a continuat șirul dezvăluirilor incredibile despre abuzurile la care este supus de mai mult timp, din partea șefului IPJ Gorj, Viorel Salvador Caragea.
Celor care n-au văzut emisiunea, GORJNEWS le oferă posibilitatea de a o viziona mai jos, cu un simplu click.

[youtube]1nMG4mBQ2eI[/youtube]

 Din păcate, cu doar câteva minute înainte să debuteze emisiunea, transmiterea postului Tele 3 în municipiul Motru s-a întrerupt fără nicio explicație din partea firmei ce retransmite în zonă programele televiziunii respective. Din moment ce Caragea a reușit să șteargă articolele compromițăroare la adresa sa de pe site-urile majorității publicațiilor locale, este evident că întreruperea programului unei televiziuni este floare la ureche pentru domnia sa. Oricum, GORJNEWS va realiza o anchetă jurnalistică și va prezenta motivele reale ale blocării retransmiterii în zona Motru a emisiunii la care a fost invitat Râmescu.

Ce a spus Râmescu despre Caragea, la TELE 3

Pe scurt, omul de afaceri respectiv, aflat de joi în greva foamei, a făcut următoarele dezvăluiri, la TELE 3:
– În 2011, a fost acostat pe stradă de Caragea, atenționat că „vorbește” urât la adresa lui, dus la vila sa din Preajba, pus să dea de mâncare la struții șefului IPJ Gorj și să găsească o modalitate de a face afaceri împreună!
– Pentru că nu a intrat în „afaceri” cu Caragea, în data de 5 ianuarie 2012, cele 16 puncte de lucru din Motru ale lui Râmescu au fost verificate de 92 de „oameni ai legii”, care au dat buzna „ca hunii”, o parte dintre ei fiind „mascați”, cu pistoale. Controalele au durat până la 4 dimineața, găsind în neregulă doar 3 kg de făină și 1 kg de carne. Totuși, nu s-au sfiit să amenințe vânzătoarele că le pun cătușele.
– La unul dintre meciurile Pandurilor, Caragea l-a amenințat chiar lângă loja tribunei principale, astfel: „Ești corect? Las’ că-ți fabric eu două dosare de nu-ți mai găsești vindecu’!”
– Înainte de ultimele sărbători de iarnă, Caragea l-a sunat pe Vasile Râbu, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj, și l-a amenințat așa: „vezi că pe tine și pe Râmescu vă arestez! Faceți Crăciunul la beci!”. Râmescu susține că, din cauza șocului, lui Râbu i-au ieșit bube pe față.
– În mod repetat, în acest an a fost amenințat de Caragea, prin interpuși, că va fi arestat chiar de nunta fiicei sale.
– Luni, după nunta fiicei, la prima oră a venit o nouă echipă de control, condusă de adjunctul IPJ Gorj, Fețeanu. Au făcut verificări până la ora 18 și, la final, au refuzat să semneze în registrul de control.
– Cea mai mare factură emisă vreodată de un restaurant pentru o nuntă din Gorj a fost eliberată de Râmescu, ginerelui său, și se ridică la 790 milioane lei vechi! Totuși, oamenii legii i-au deschis dosar penal lui Râmescu în urma acestei nunți!
– Din ordinul lui Caragea, firma lui Râmescu este singura din Gorj care s-a confruntat cu două controale de fond în ultimul an!
– În medie, în ultima perioadă, a avut trei controale complexe pe lună.
– Recent, la clubul deținut în Motru de fiul lui Râmescu, 35 de „oameni ai legii” i-au numărat și hârtia igienică și paiele pentru răcoritoare, fără a-i găsi vreo neregulă!
– Râmescu plătește peste 1,6 miliarde lei vechi ca tva, lunar, a pornit în afaceri cu „un cărucior cu butelii” și acum a ajuns la 219 angajați.
– Nu are nicio vilă și niciun ban în conturi. Locuiește la bloc, în apartamentul pe care i l-a lăsat soacra sa. Are credite de circa 29 miliarde lei vechi.

În curând, pe GORJNEWS, veți putea viziona integral dezvăluirile făcute, tot la TELE 3, de un alt om de afaceri, Alexandru Lupulescu, zis LEXY STAR, referitoare la șeful IPJ GORJ.

13 COMENTARII
  • morie nicu 15.06.2013 la ora 22:43 pm
    taticutule sin nicu morie , subordonatul matale, taticutule mincati-asi pl-ul matale este cam groasa si mie mie cam frica ca se darima sandramaua, ce bine afost pina acuma cu matalem mincatiasi cirapi nespalati de la revelion, zii ce sa facem ca mi se cam bate ochiul al sting si asta se bate numai de belea si si mie frica rau de tot ca te-am visat si cam urit se facea ca te duce la vale o apa tulbure, tulbure si matale cereai ajutor, eu te-am vazut dar nu te-am putut salva mincateasi ca ma- scos de la belea belea mai adus si pe mine la centru, sint eu cam prostut si fara multa minte dar nu se cunoaste, bine ca ai scapat de craciun ala ca n-o mai scoteai la cap deloc, iti mincase ficati matale de peloponez, ma disperase si pe mine al dracului si avea priza la fraieri ca la noi astia mai de sus nu-l prea luam in seaba, matale esti tatal nostru, mincateasi de barosan, eu sa sti ca am vorbit si cu altii cu filip, i-am zis ssi lui birau dar asta este tare dobitoc, ce sa-i faci asa l-a nascut saraca de muma-sa da si asta te-ar lua de pe boabe din doua miscari, si cum zisei am vorbit cu filip, cu tatomir, cu fetanu vorbesti matale , cu asta cu nasul rosu zii sa-i zic asta crac care sta mai mult cu gradele pe cap, i-am mai zis si lui barbulescu pe care l-ai uns sef acolo la carbune sui sti matale ca daca nu curge tot pica sti treaba cu guineri-su mai face si el zilnic cite o cursa de carbune pe naspa sa ia si gura lui ceva dar este omenos baiatul sti matale obrazul cu cheltuiala se tine era sa zic obrazul fin dar se cam tabaceste se sa-i faci la noi e greu, si cum zicem daca ochiul meu o fi de belea noi sintem aproape si venim cu pachet la matale nici o grija da sa nu te tina astia prea mult ca sti ca eu am nevasta cam zgircita si ma scoate de la portie si pe mine mincateasi, vezi si matale ce faci cu strutii cu caprele punele la fereala ca nu-i a buna, si ai grija ca cu fiu-tu ie belea iti vinde asta tot cind te-ai intoarce o sa gasesti o stiva de sticle de wiski si coniac cit casa nu mai gasesti nimic, fi atent taticutul4e jigodia draculuii ce esti
  • d le Ponta 15.06.2013 la ora 22:45 pm
    auzi ma d le PONTA chiar te are si pe tine caragea la mina cum se lauda peste tot ca nu va puteti atinge de el.pe calinoiu il are cu dosarele multe,angajarile de la spitalul sadu,pe circiumaru la fel cu multe altele,dar pe tine chiar te are inregistrat la lemnaru la ana cind te vedeai cu viceprimarita Vina.chiar face tablagiul asta ce vrea din voi. mai intekleg ca pe calinoiu si circiumari le face capul mare ca daca nu mai e el se duc la …bulau toti si se alege praful dar pe prefect si pe tine chiar te prostesc astia cum vor. sau astia se folosesc de numele tau sau tu d le PONTA esti complice cu acesti nenorociti. ca si un domn procuror Volintiru cu care se lauda caragea peste tot ca are imunitate la parchetul craiova. ca si proc Mota care a cam pus botul la spaga strinsa de caragea si ii face toate jocurile. ca si umflatu de lemnaru ,sarcina care ii tot da bani multi lui caragea si etc
  • felicitari pt curaj 15.06.2013 la ora 22:47 pm
    Felicitari pt curaj si demnitatea de a nu fii caalcat in picioare d le rimescu. aveti s[prijinul majoritatii politistilor din gorj in primul rind Vileni florin de la sed lex a batut palma cu cacargea.exact acum un an inainte de alegerile locale de cind l a atacat pe caragea pe antena 3 de atunci nu i a mai pronuntat numele caci caragea a avut grija sa l unga cu ceva bani si sa l aduca la tacere.din contra vilnei a facut rau la multi membrii sed le asa ca dragi politisti plecati de la sed lex ca singurul care se lupta pt voi este cnp prezidat de d l craciun daniel. SUNTETI SALVATORUL POLITISTILOR CARE SI AU PIERDUT SPERANTA DAR AU RECAPATAT O SI SINGURA SANSA ESTE SA NU CEDATI CA ASTA VA VA TERMINA CA PE LEXI STAR.TOTUL SAU NIMIC
  • leustean aurel 15.06.2013 la ora 22:53 pm
    domnilor poate este inceputul sfirsitului si pentru cel mai mare oridar si imputit idivid care a existat in acest judet si mai ales in institutia numita politie, caragea este si a fost cea mai mare jigodie, a distru familii a distrus destine a distrus totul ca ciuma lui caragea acestincompetent, bun numai de jmecherii si a se da mare cu fraierii care ii sufla in cur,un comportament animalic, incredibil dar cu mare priza la fraieri si la puscariabili, care pun botul la tot ce se poate acapara, poate va spune ramescu si cit a cotizat la caragea pina pur si simplu s-a sufocat si nul mai suporta, ac4sta distruge oameni, distruge familii toto tot tot, cine la distrus pe lexistar cine decit canalia de caragea. jos cu el si direct in arest si apoi la puscarie sai putrezeasca oasele in puscarie numai acolo este locul si al altora, poate se gindeste sa ne spuna cum este cu autorii incendiului casei leustenilor, sau acum daca la dus pe socru-su aurel leustean la circulatie inapoi sau limpezit lucrile, dar si mailia leustenilor nu este departe de caragea cu care au fost bot in bot ani de zile si sfidau pe toti mpolitistii din acrest judet nu la mai ajungeai cu curul la nas si acestor canalii, acum ia pus din nouidiotul de caragea pe linia de plutuire pentru ca ereau cu ****ul la****si nu mai stiau ce sa mai faca iar apoi iau bagat pe colegii lor in bucluc cu jigodelile lor pe la igpr, sa le fie rusine de pramatii ordinare, caragea la puscarie , la puscarie linga mischie, vulpesi altii sa se duca la becalii sa joase septica pe porunci , la puscarie pramatia dracului si ar trebui ca toti patronii pe care ia supt sa iese la rampa si sa spuna tott ce afacut acest ordinar sa se termine odata cuac4st putregai, rusine celor care il tin inca in brate procurori de la craiova, de la care se cer pretentii,oameni de afaceri politicieini care sau incurcat cu un nespalat in infect la puscarie canalie, la puscarie javra ordinara la puscarie prostul dracului, analfabetule, imputitule, nespalatule, care puti de la o posta a hoit imputit, pina cind sa te mai suporte lumea pina cind, pina ciond, la puscarie ce ne facem ma bordea,pigui si d ne leustean pe care o r egula vorel caragea ca pica tatutu si ne ducem la fund cu el si l am pupat degeaba in c ur
  • atotstiutorul 16.06.2013 la ora 13:18 pm
    in seara zilei de vineri 14 06 caragea s a intilnit cu cms sef popescu ion fost sef directie control intern igpr,actual sef serviciu in spatele ipj in parcare.popescu a venit cu bmw negru seria 5 B 33 XLP.se stie ca popescu ion i a ascuns toate reclamatiile inaintate la igpr si in continuare il ajuta si caragea isi face interesele la igpr. fratele lui popescu,adi lucreaza la ipj gj si a fost invinuit la oparceht anul trecut ca a furat 500 de casete video cind era la logistica. caragea i a facut lui poescu casa de sus pina jos cu ajutorul dacorex a lui lile mirel,LMM. VA ROG SA SCRIETI TOTI PE UNDE IL VEDETI PE CARAGEA SA vada si cei de la sipi macar aici,la lemnaru la ana,la sarcina etc....
  • Mihai Pirvan 16.06.2013 la ora 23:16 pm
    Eu il cred pe omul asta.Statul si lichelele care-l paraziteaza a devenit de mult timp un mare pericol ptr.siguranta cetatenilor sai.N-am folosit niciodata serviciile firmei GHIOCELA,dar promit ca voi face asta cu prima ocazie.Rusine statului roman,cu r mic,desi sunt foarte mandru de tara mea!
  • COSMIN 17.06.2013 la ora 10:11 am
    TOATA LUMEA IL ADMIRA PE RAMESCU INSA NIMENI NU ARE CURAJ SA ZICA NIMIC...PACAT CA TRAIM INTR-UN ASTFEL DE JUDET ,CU ATATA CORUPTIE SI ATATEA MARIONETE...ASTA E DRUMUL SPRE PROGRES?PACAT PENRU OAMENII CARE VOR SA FACA CEVA IN VIATA SI LI SE TAIE...CRACA....RUSINE ....ASTEPTAM CA REPREZENTANTUL GORJULUI..DN PONTA SA IA ATITUDINE...
  • POPESCU ION IGPR 17.06.2013 la ora 12:51 pm
    n seara zilei de vineri 14 06 caragea s a intilnit cu cms sef popescu ion fost sef directie control intern igpr,actual sef serviciu in spatele ipj in parcare.popescu a venit cu bmw negru seria 5 B 33 XLP.se stie ca popescu ion i a ascuns toate reclamatiile inaintate la igpr si in continuare il ajuta si caragea isi face interesele la igpr. fratele lui popescu,adi lucreaza la ipj gj si a fost invinuit la oparceht anul trecut ca a furat 500 de casete video cind era la logistica. caragea i a facut lui poescu casa de sus pina jos cu ajutorul dacorex a lui lile mirel,LMM. VA ROG SA SCRIETI TOTI PE UNDE IL VEDETI PE CARAGEA SA vada si cei de la sipi macar aici,la lemnaru la ana,la sarcina etc….
  • vorel 17.06.2013 la ora 13:11 pm
    domnilor poate este inceputul sfirsitului si pentru cel mai mare oridar si imputit idivid care a existat in acest judet si mai ales in institutia numita politie, caragea este si a fost cea mai mare jigodie, a distru familii a distrus destine a distrus totul ca ciuma lui caragea acestincompetent, bun numai de jmecherii si a se da mare cu fraierii care ii sufla in cur,un comportament animalic, incredibil dar cu mare priza la fraieri si la puscariabili, care pun botul la tot ce se poate acapara, poate va spune ramescu si cit a cotizat la caragea pina pur si simplu s-a sufocat si nul mai suporta, ac4sta distruge oameni, distruge familii toto tot tot, cine la distrus pe lexistar cine decit canalia de caragea jos caragea jos caragea jos si direct in arest si apoi la puscarie sai putrezeasca oasele in puscarie numai acolo este locul si al altora, poate se gindeste sa ne spuna cum este cu autorii incendiului casei leustenilor, sau acum daca la dus pe socru-su la circulatie inapoi sau lipzie lucrile, dar si mailia leustenilor nu este departe de caragea cu care au fost bot in bot ani de zile si sfidau pe toti mpolitistii din acrest judet nu la mai ajungeai cu curul la nas si acestor canalii, acum ia pus din nouidiotul de caragea pe linia de plutuire pentru ca ereau cu ****ul la****si nu mai stiau ce sa mai faca iar apoi iau bagat pe colegii lor in bucluc cu jigodelile lor pe la igpr, sa le fie rusine de pramatii ordinare, caragea la puscarie , la puscarie linga mischie, vulpesi altii sa se duca la becalii sa joase septica pe porunci , la puscarie pramatia dracului si ar trebui ca toti patronii pe care ia supt sa iese la rampa si sa spuna tott ce afacut acest ordinar sa se termine odata cuac4st putregai, rusine celor care il tin inca in brate procurori de la craiova, de la care se cer pretentii,oameni de afaceri politicieini care sau incurcat cu un nespalat in infect la puscarie canalie, la puscarie javra ordinara la puscarie prostul dracului, analfabetule, imputitule, nespalatule, care puti de la o posta a hoit imputit, pina cind sa te mai suporte lumea pina cind, pina ciond, la puscarie
  • Tepesi 18.06.2013 la ora 4:08 am
    Acest sarlatan aciuit in politie venea in piata mare sa controleze comerciantii cu mascatii probabil cauta pusti si pistoale un incult care a terminat la fara frecventa facultatea in petrosani se afisa cu mascatii pentru intimidare a populatiei se uita lumea la ei ca la ris de lume
  • ion ion 18.06.2013 la ora 4:50 am
    De ce merge bine in Romania ,datorita lichelelor ajunse in fruntea tarii
  • baronul 18.06.2013 la ora 23:19 pm
    adio caragea, adio haimanaua dracului, puscaria sa te manince pentru tot ce ai facut politistilor din gorj, deacum incolo nu o sa mai pui diagnostice pentru unii politisti sub presiune, da de pricepeai si la medicina ordinarule, sa te manince viermi in puscarie, acolo unde este loculi al altora ca tine, Dumnezeu nu doarme, ah, cit mam rugat sa vina si vremea ta javra ordinara ce esti, te-am vazut la realitatea, ti-am vazut fata schimonosita si murdara, ai patat onoarea de politist ai patat uniforma politistilor corecti din Romania, sa-ti fie rusie, rusinea politiei, ai facut gorjul de ris, o tara intreaga vorbeste de inimaginabilele tale faradelegi, ai incercat si ai reusit ca la un moment dat sa fi deasupra unui judet, asupra unor politisti care nu au ce sa puna pe masa la copii sau sa le dea un pachet la scoala sau gradinita, sa cumpere mediicamente sau sa duca opiine la parintii bolnavi si amariti, le-ai taiat sporul de radiatii cum nu s-a mai intimplat in toata tara, ai facut numai lucruri bune om nenorocit ce esti dupa care ai incercat sa asmuti politistii tocmai impotriva celor care s-au luptat si ti-au spus de sute de ori sa te pololesti si sa-ti faci meseria intr-un alt mod, mai uman, mai flexibil, mai cu bun simt, dar te-a durut in****si pe tine si pe altii pe care ia- asmutit ca pe niste hiene asupra politistilor cinstit si amrati cu tot felul de crercetari disciplinare sau administrative, saa ai stiut sa conduci , ca un bezmetic si nimeni nu te-a tras de urechi, ce au facut sindicatele, ti-au cintat osanale iar tu ai mers inainte, da inainte dar spre decadenta spre rusine spre dezonoare, ai fot un monstru un nimeni pentru politie, totul a fost spoiala in marea parte, ai distrus structuri de politie, mai exista economic la gorj??????nu tu l-ai distru ca sa te razbuni pe voinescu ca nu este un bun manager, cu tine nimeni nu este bun decit acolitii tai niste putregaiuri umane nu mai exista nimeni care sa te traga de mineca, nimeni, nimeni, dar ai luat plasa prostule sa nu crezi ca toti sint prostii tai indiferent ce va fi tu trebuie sa pleci si in nici un caz la gorj nu trebuie sa vina niste indivizi gen taur in calduri vezi articolele din scandal de gorj, asa nu se vace nimic, pentru pleaca caragea si vine frate-su, asa ca ......totusi lumea nu va mai haleste, la ipj gorj trebuie o alta orintare si schimbari din temeli, deci mare atentie cei de la corpul de control, daca ati venit sas va plimbati ca haimanalele anterioare mai bine nu va apucati, daca nu puneti mina pe treaba si faceti lumina la gorj ipj gorj este un viespar, ....va dorim succes deplin
  • ovi 14.03.2014 la ora 10:14 am
    Respect domnului Râmescu. Metita ajutat de gorjeni. HAIDETI SA CUMPARAM CIT MAI MULT DE LA FIRMA "GHIOCELA"
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.