Video, despre apogeul mafiei din Gorj: Cum a ajuns Caragea să șteargă articolele despre el din arhivele ziarelor locale?!
Video, despre apogeul mafiei din Gorj: Cum a ajuns Caragea să șteargă articolele despre el din arhivele ziarelor locale?!
Investigatii14 iunie 2013

mihai ramescu

Lucruri care se spuneau până ieri în șoaptă, despre abuzurile de neimaginat ale șefului IPJ Gorj, Viorel Caragea, au fost rostite ieri răspicat, în prezența presei, de omul de afaceri Mihai Râmescu, exasperat de amenințările și hăituirile la care susține că este supus.

În materialul video de mai jos, Râmescu povestește cum a fost avertizat, chiar de ziua lui, de fostul prefect Liviu Andrei, acum subprefect al capitalei, că va fi arestat de Viorel Caragea. Omul de afaceri dă de înțeles că atunci s-au întâmplat lucruri, pe care n-a vrut să le dezvăluie ieri, ce ar putea provoca un cataclism în mai multe instituții ale statului.

Tot ieri Râmescu a demonstrat că știe în detaliu lucruri din interiorul unor redacții ale ziarelor locale, fiind de necrezut, la prima vedere, afirmația sa conform căreia din arhiva electronică a mai multor publicații au dispărut articolele compromițătoare scrise despre Viorel Caragea. Din păcate, am verificat, și Râmescu are perfectă dreptate. Unele ziare locale au ajuns atât de îngenuncheate încât proprietarii lor au acceptat să șteargă articolele cu Caragea din arhivă!

O parte dintre dezvăluirile făcute, ieri, de Râmescu, după ce a intrat în greva foamei, le puteți urmări în materialul video următor.

[youtube]NUFEB44tyaY[/youtube]

Citiți și

Râmescu: “Caragea mi-a cerut să fac afaceri cu el și-apoi m-a amenințat că mă bagă la beci!”

POLIŢIE SAU MAFIE? Mihai Râmescu, în greva foamei din cauza lui Viorel Caragea

20 COMENTARII
  • Râmescu: “Caragea mi-a cerut să 14.06.2013 la ora 6:34 am
    [...] Video, despre apogeul mafiei din Gorj: Cum a ajuns Caragea să șteargă articolele despre el din ar... [...]
  • okti 14.06.2013 la ora 13:02 pm
    daca nici acum nu va fi dat jos coruptul de caragea cu toata mafia lui inseamna ca tzara asta este sub nivelul tzarilor care inca fac foamea....statul asta de cacat se ia de un om care ofera locuri de munca ...platindusi taxele si impozitele...ceea ce alti patroni rar mai fac...
  • fanel 14.06.2013 la ora 15:35 pm
    tov circiumaru si tov calinoiu, voi l-ati imbuibat pe caragea si viceversa la la protectie, dd a avut mare dreptate, ma mir cum de aveti tupeul sa spuneti ca ati cistigat din emisiunile lui dd. acesta a a vut mare dreptate cu tot ce aafirmat pe post da mare dreptate, acum sti vorba sa faci ce zice popa pentru ca nici el nu a fost si nu este usa de biserica. oricum voi atiterminat gorjul si perseverati pina la victoria finala. in legatura cu jigodia de caragea sinteti principalii vinovati, acest impostor nu are ce cauta liber este un mar rau pentru politisti este diabolic si cu mari probleme de personalitate, cu grave probleme de comportament si stiti foarte bine acest lucrudar va jutati reciproc, oricum caragea va trebui si va ajunge la puscarie acolo este locul lui si acolo trebuie sa ajunga, puscaria trebuie sa fie casa lui.. domnule primar sa nu credeti ca nu se stie ce s-a intimplat pe centura jiului cu accidentul cind ca caragea a venit val virtej la fata locului, dar dumnezeu e sus , altul in locul tau poate erea in executarea pedepsei acum dar asa este la noi la gorj, dar eu cred ca trebuie sa se cam adune lucrurile si pe la poale de carpati si sa-i spuneti si eminentei sale prostl satului cacaragea ca primavara apele vin mari, vorba unui mare romancier al nemului romanesc pe vremea cind in tara erea bine nu ca acum , salutare, salutare…..si cacaragea la puscarie, la puscarie
  • leustean 14.06.2013 la ora 15:38 pm
    RĂZBUNARE DIN GELOZIE PASIUNEA COMISARULUI CARAGEA PENTRU DOAMNA LEUŞTEAN, MISTUITĂ DE FLĂCĂRI LA PROPRIU Sexgate la comanda IPJ Gorj: fiul se răzbună pe tatăl infidel? Din relatările mai multor poliţişti gorjeni, se pare că familia de poliţişti cu maşina şi casa incendiate este ţinta unui caz de promiscuitate, iar cunoştinţă de acest caz ar avea chiar fiul inspectorului-şef Cazul familiei de poliţişti Leuştean este arhicunoscut în rândurile colegilor de breaslă. În urmă cu peste un an, casa şi maşina poliţiştilor au fost incendiate. Nici până acum nu s-au descoperit autorii, fapt care este cusut cu aţă albă, având în vedere că ofiţerii care au cercetat cazul au depus toate eforturile, însă undeva, pe circuit, ancheta a fost blocată. Leuşte an îl acuză pe Caragea: L-aş împuşca! În ultimele zile, aşa cum a prezentat şi “Ediţie Specială”, subofiţerului Aurel Leuştean l-a acuzat direct pe şeful IPJ Gorj, comisarul Salvador Caragea. Poliţistul a ajuns la culmea răbdării, afirmând: “Dacă aş putea, l-aş împuşca pe Caragea, însă mi-e teamă de puşcărie”. Această afirmaţie nu a rămas fără urmări, inspectorul-şef al IPJ Gorj chemându-l pe subofiţer la ordin şi dezarmându-l. Practic, Caragea, prin subalternii săi, i-a ridicat dreptul de a mai avea asupra sa armamentul din dotare pentru o perioadă nedeterminată de timp. Povestea dintre Caragea şi familia Leuştean are un singur liant: subofiţerul Delia Leuştean! Frumoasa blondă ar fi stârnit, spun poliţiştii, pasiunile baronului cu epoleţi Salvador Caragea. În susţinerea acestei teorii, prezentăm două argumente: demisia poliţistului Adrian Dan, fost subaltern al Deliei Leuştean, şi vizitele neobişnuit de dese întreprinse de Caragea la părinţii Deliei Leuştean şi cadourile cel puţin neobişnuite pe care acestea i le-a făcut. De ce Leuştean îl indică pe Caragea? În plus, în sprijinul acuzelor lansate de Aurel Leuştean, vine şi faptul că dosarul are şi acum autori necunoscuţi, deşi există poliţişti care ştiu cine sunt autorii, însă nu au voie să vorbească şi nici să-i prindă. “Oamenii se tem pentru că nu le asigură nimeni protecţia”, spun sursele noastre din IPJ Gorj. Poliţistul Dan Adrian, susţin sursele noastre, lucra la Biroul prevenire, umăr lângă umăr cu şefa sa, Delia Leuştean. Subofiţerul Delia Leuştean, precizează sursele, fusese numită şefă “cam abuziv”, luând locul lui Ovidiu Bica, poliţist cu vechime şi experienţă. “Pentru că era gelos, Caragea se purta foarte urât cu acest poliţist. Omul şi-a dat seama care sunt motivele pentru care este luat la şuturi de şeful cel mare şi a cerut transferul la Turceni, la 75 de kilometri de casă. Caragea nu i-a aprobat, iar poliţistul şi-a dat demisia”, mai spun sursele noastre. De altfel, declaraţia lui Adrian Dan a fost consemnată şi în raportul pe care acesta l-a prezentat Corpului de Control al ministrului în luna martie a acestui an. Poliţist demisionar din cauză că lucra în birou cu «obiectul pasiunii» baronului Caragea
  • gorjan 14.06.2013 la ora 15:53 pm
    cei 3 C CARAGEA,CALINOIU,CIR CIUMARU,MAFIA SI CEI MAI CORUPTI OAMENI DIN GORJ iMentalitatea bolnavă a şefului poliţiei a ajuns până la implicarea în viaţa personală a unora, generând dispute în familii şi la serviciu, alimentând în permanenţă o stare de nemulţumire şi teroare ca pe vremea vechii securităţi comuniste, propriilor subordonati. Mai mult, comportamentul său este identic cu cel al unui stapân de sclavi din epoca feudală prin abuzurile şi jignirile repetate făcute faţă de subordonaţi. Poliţiştii gorjeni au fost puşi în situaţii penibile în faţa unor mari patroni datorită implicării şefului IPJ Gorj în “minimalizarea” unor nereguli grave cu efect negativ major în sfera evaziunii fiscale. Există elemente de evaziune fiscală majoră la nivelul Gorjului, dar care nu apar scriptic nicăieri fiindcă toate documentele poliţiştilor sunt aprobate într-un final de şeful IPJ Gorj, acesta fiind de fiecare dată deranjat de încercările unor politisti de a “atinge” patronii din cercul lui de relaţii. Astfel, există agenţi economici mai mici din Gorj care au fost cumpăraţi la propriu, sau dacă nu, scoşi forţat din sistem de Sarcină Nicolae, patron al SC SUCCES NIC COM SRL. cu sprijinul exclusiv al inspectorului sef Caragea Viorel Salvador.La nivelul IPJ Gorj stresul este principala cauză de îmbolnăvire a poliţiştilor. Deşi natura serviciului este cauzatoare de stres, ponderea cea mai însemnată în cauzarea stresului o reprezintă raporturile şef-subordonat şi multitudinea abuzurilor gratuite la care sunt supuşi poliţiştii, de la comportamentul umilitor cu care tratează poliţiştii în faţa persoanelor ce provin din afara instituţiei, la cercetările disciplinare dispuse nemotivat şi până la sancţiunile aberante date ca pe banda rulanta. Acest frustrat a deformat inacceptabil imaginea institutiei!Pacat ca oamenii capabili si competenti sunt inlaturati de frustrati insetati de putere si dispusi sa plateasca oricat pentru a tine scaunul! Felicitari pentru articol!
  • politist 14.06.2013 la ora 16:09 pm
    caragea seful IPJ GORJ este reprezentantul coruptiei, incompetentei si abuzurilor. a transfornat ipj gj intro afacere de familie, sunt promovati numai supusi lui oameni de afaceri cu bani, firme prin interpusi, soacre, soti, cu contracte de miliarde la banul public. exemlu seful de la economic cu afaceri de sute de miliarde ale firmei elsimida in minerit si termocentrale .toate promovarile le face fara un adevarat examen, participa omul si locul, asta dupa ce omul are girul sau si a achitat taxa de examen. Daca asemenea oameni mai sint in politie,ar fi cazul ca d-ul stroe sa faca curatenie urgent!.... Veniti la Gj d-lor ziarişti ca aici e caracatiţa şi mafia în poliţie,aici sunt mulţi bani din minerit şi termocentrale din care se înfructă acest baron de nu i mai ajunge nimeni la nas,a citizat la liderii PDL de au nenorocit politia.RUŞINE cu astfel de tablagii cu nu fac cinste uniformei. felici tari pt. articol si continuati investigatia de demascare a acestui condeescu al politiei gorjene ,care rezista sub toate guvernele datorita taxelor imense pe care le achita ...dl ministru trebuie sa ia urgent masuri cu acest tablagiu de la circulatie ajuns peste noapte seful politiei ,aceasta fiind o palarie prea mare pentru un creier atat de mic…veniti la gorj si stati de vorba cu agentii de politie ..cred ca suta la suta dintre acestia sant scarbiti de aceasta conducere ..am ajuns sa ne fie sila sa mergem la serviciu din cauza presiunilor la care santem supusi ...amenintarea si santajul sant la ordinea zilei
  • politist 14.06.2013 la ora 16:15 pm
    DOMNILOR DIN MAI CA IGPRU UL IL CONTROLEAZA CARAGEA PE TOT,VOI NU VEDETI CA TABLAGIUL ASTA A PRIVATIZAT TOT IN JUDETUL ASTA.IMPREUNA CU CEI 2 BARONI PSD CONTROLEAZA TOT SPRE DEZAMAGIREA OAMENILOR CARE AU VOTAT SCHIMBAREA.ATI NENOROCIT POLITIA DIN GJ TININD HOTUL ASTA IN FUNCTIE SI POLITISTII.RUSINE
  • morie n 14.06.2013 la ora 21:10 pm
    taticutule sin nicu morie , subordonatul matale, taticutule mincati-asi pl-ul matale este cam groasa si mie mie cam frica ca se darima sandramaua, ce bine afost pina acuma cu matalem mincatiasi cirapi nespalati de la revelion, zii ce sa facem ca mi se cam bate ochiul al sting si asta se bate numai de belea si si mie frica rau de tot ca te-am visat si cam urit se facea ca te duce la vale o apa tulbure, tulbure si matale cereai ajutor, eu te-am vazut dar nu te-am putut salva mincateasi ca ma- scos de la belea belea mai adus si pe mine la centru, sint eu cam prostut si fara multa minte dar nu se cunoaste, bine ca ai scapat de craciun ala ca n-o mai scoteai la cap deloc, iti mincase ficati matale de peloponez, ma disperase si pe mine al dracului si avea priza la fraieri ca la noi astia mai de sus nu-l prea luam in seaba, matale esti tatal nostru, mincateasi de barosan, eu sa sti ca am vorbit si cu altii cu filip, i-am zis ssi lui birau dar asta este tare dobitoc, ce sa-i faci asa l-a nascut saraca de muma-sa da si asta te-ar lua de pe boabe din doua miscari, si cum zisei am vorbit cu filip, cu tatomir, cu fetanu vorbesti matale , cu asta cu nasul rosu zii sa-i zic asta crac care sta mai mult cu gradele pe cap, i-am mai zis si lui barbulescu pe care l-ai uns sef acolo la carbune sui sti matale ca daca nu curge tot pica sti treaba cu guineri-su mai face si el zilnic cite o cursa de carbune pe naspa sa ia si gura lui ceva dar este omenos baiatul sti matale obrazul cu cheltuiala se tine era sa zic obrazul fin dar se cam tabaceste se sa-i faci la noi e greu, si cum zicem daca ochiul meu o fi de belea noi sintem aproape si venim cu pachet la matale nici o grija da sa nu te tina astia prea mult ca sti ca eu am nevasta cam zgircita si ma scoate de la portie si pe mine mincateasi, vezi si matale ce faci cu strutii cu caprele punele la fereala ca nu-i a buna, si ai grija ca cu fiu-tu ie belea iti vinde asta tot cind te-ai intoarce o sa gasesti o stiva de sticle de wiski si coniac cit casa nu mai gasesti nimic, fi atent taticutul4e jigodia draculuii ce esti
  • dan 14.06.2013 la ora 21:18 pm
    curaj si ar trebuii sa faca asa toti patronii adica majoritatea din gj ca toti ii dau bani caragea/C ACAT cine credeţi că vă scapă de caragea dragi poliţisti? NIMENI! dacă nu vă uniţi si nu clociţi ce trebuie să faceţi şi nu vorbiţi la bucureşti cu cine trebuie, caragea nu va pica de la sine. Nu are nimeni acest interes pentru că produce BANI!!!! Eu vă doresc succes! Nu încape niciun semn de îndoială în ceea ce privește mafia din ”structurilii” statului însă , dacă tot știți atâtea amănunte , l-ați informat , oficial , și pe ministru’ ? Așa , doar să nu poată zice că nu a știut despre fărădelegile subordonaților ! Altfel , aceste postări pot fi considerate doar manipulări în favoarea ”subofițerului superavansat ” .Când a fost Rus ministru , prin Piața Prefecturii , i-am vazut ”cioc – în – cioc” , purtând discuții amicale ; semn căCaragea a găsit ”numitorul comun” tocmai cu omul marinarului . Așadar , dacă ”cei din sistem” nu vă veți opune ”oficial” abuzurilor , eu nu cred că se schimbă ceva , poate până nu vor dispărea , natural , tătucii comuniști instalați după revoluție în fotoliile protipendadei roșii , rebotezate , ”nepotizate” definitiv . Caragea a fost și cel care a ascuns beția primarului , la accidentul de la sfârșitul anului trecut , pe Centură ! Așa se spală mafioții între ei ! Să nu afle cetățeanul sărăcit , și ignorant , de manipulările aleșilor mincinoși !
  • GUGU 14.06.2013 la ora 21:37 pm
    vorbiti de bonuri fiscale , jegosul de caragea a auzit de firleme lui glaman de la tgjiu, peste strada de politie unde se ghiftuia cu birau finul fetei lui glaman acolo nu exista si nu a existat casa de marcat totul se numeste evaziune fiscala, de ce pentru ca popescu ginerele lui glaman dat afara din politie si incadrat apoi la evidenta populatie este finul comandantului de la municipiul tgjiu, nu departe peste strada de politie incredibil si totuisi adevarat exsta cumva casa de marcat acolo .....niciodatapai unde baga la mat birau , sa va fie rusine pe glaman l-a controlat vreodata caragea si pe mu;lti multi multi altii, la zilele orasului s-a dus si si-a umflat borhotul la vedere pentru asi marca teritoriul sa-l vada fraierii de politisti si altii ca acolo este interzis la controale si cite si mai cite si cite si mai cite politia actuala este in galeata si este corupta pina la temelie de ce???pentru jegosul de caragea si camarila sa au facut o obsesie din acest lucru..............a dica dezbina si conduce si totul pe spinarea politistuilor care isi vad de treaba nu jigodii ca cei care ii conduc .....cite s-ar putea spune dar ce fac ordinarii de bucuresteni ma refer la cei de la asa zisele esaloane de contro il frunte cu dom petrica toba subordonatul pe linie directa al lui caragea ce sa faca probabil numara banii cind ploaua si peschesurile grase de la gorj in rest dumnezeu cu mila, probabil ca unii numara purceii de la lexi star care au grohait pe la bucuresti si tonele de carne si cite cite tot de la lexistar si de prin alte parti ca doar gorjul mai dispune pe lA FIRMELE PROTEJATE ADICA SUCCES, LMM ADICA LILA CARE SE PUPA LA BOT PRIN PARCARI CU SPURCATUL DE CARAGEA PENTRU CA ALTII SE PUPA PRIN BALCOANELE UNOR VILE DE LUX DE PRIN TG JIU DE EXEMPLU CU PATRONUL SUCCES CHIAR DACA VILA ESTE A OAMENILOR LEGII SE POATE NUMI CHIAR PROCUROR
  • gicu 14.06.2013 la ora 23:14 pm
    D LE PRIM MINISTRU PONTA NU VEDETI CA CEI 3 C CALINOIU CIRCIUMARU SI CARAGEA AU NENOROCIT JUDETUL ASTA.SI MAI ESTE SI LEMNARU CARE L A AJUTAT PE CARAGEA CU INFLUENTA LA TINE.OAMENII NU V AU VOTAT SA TINETI ACESTI MONSTRII.RUSINE CU ASTFEL DE BARONI. FACETI CEVA D LOR SENATORI GREBLA SAU POPESCU
  • JustYce 15.06.2013 la ora 12:15 pm
    @ Ce naiv esti Gicule, pai cine l-a repus pe Liviu Andrei, prietenul lui Caragea dupa 2 ore de la dmitere, iar prefect? Lupulescu a scapat porumbelul si a spus ca-l schimba pe Caragea! Dar Caragea are inregistrarile cu cineva, de acolo de sus si la un caz "iar... pac! ..... Când i-am pus piţorul în prag, - ori coledzi, ori "Războiul" mă-nţeledzi...!" De ce parchetul nu se autosesizeaza? Iar memorii, care nu au finalitate si se blocheaza uitate prin vreun sertar? Aveti doada traficului de influenta gen trustul Intact si RCS&RDS, unde Liviu Andrei media spaga, in colaborare Caragea! Aceasta complicitate, i-a asigurat lui Liviu Andrei ramanerea pe post si obtinerea unui loc de munca ..f.f. caldut in capitala, pe care nu a reusit sa-l ocupe prin concurs (este tot agatat) caci a concurat de unul singur si a iesit pe locul...2!
  • vorel 15.06.2013 la ora 16:45 pm
    Felicitari pt curaj si demnitatea de a nu fii caalcat in picioare d le rimescu. aveti s[prijinul majoritatii politistilor din gorj in primul rind Vileni florin de la sed lex a batut palma cu cacargea.exact acum un an inainte de alegerile locale de cind l a atacat pe caragea pe antena 3 de atunci nu i a mai pronuntat numele caci caragea a avut grija sa l unga cu ceva bani si sa l aduca la tacere.din contra vilnei a facut rau la multi membrii sed le asa ca dragi politisti plecati de la sed lex ca singurul care se lupta pt voi este cnp prezidat de d l craciun daniel. SUNTETI SALVATORUL POLITISTILOR CARE SI AU PIERDUT SPERANTA DAR AU RECAPATAT O SI SINGURA SANSA ESTE SA NU CEDATI CA ASTA VA VA TERMINA CA PE LEXI STAR.TOTUL SAU NIMIC
  • d le ponta 15.06.2013 la ora 16:55 pm
    auzi ma d le PONTA chiar te are si pe tine caragea la mina cum se lauda peste tot ca nu va puteti atinge de el.pe calinoiu il are cu dosarele multe,angajarile de la spitalul sadu,pe circiumaru la fel cu multe altele,dar pe tine chiar te are inregistrat la lemnaru la ana cind te vedeai cu viceprimarita Vina.chiar face tablagiul asta ce vrea din voi. mai intekleg ca pe calinoiu si circiumari le face capul mare ca daca nu mai e el se duc la ...bulau toti si se alege praful dar pe prefect si pe tine chiar te prostesc astia cum vor. sau astia se folosesc de numele tau sau tu d le PONTA esti complice cu acesti nenorociti. ca si un domn procuror Volintiru cu care se lauda caragea peste tot ca are imunitate la parchetul craiova. ca si proc Mota care a cam pus botul la spaga strinsa de caragea si ii face toate jocurile. ca si umflatu de lemnaru ,sarcina care ii tot da bani multi lui caragea si etc
  • s i p i gorj 15.06.2013 la ora 17:05 pm
    mai baieti de la sipi gorj servantii lui caragea. vedeti ca se darima si sandramaua voastra cind pica seful vostru caragea. nici nu i ati spus ca deja sunt multe benere facute pt luni la marsurile de protest. nici nu stiti ce scrie pe ele macar.cica citeva chiar la s c succes facute de sarcina nicolae ca s o fi saturat de dat asa multi bani. si se cam oftica ca lemnaru cu caragea i au cam luat din ...piine si se vede cam neglijat. in loc sa cititi dimineata comentariile ca niste....mai bine v ati face treaba si sa faceti ceva cu ele ca toata lumea stie afacerile lui caragea. sa va fie rusine mai ales lui trotea ala ca in afara de stat cu sotia lui boncu nu face nimic
  • elsimida 15.06.2013 la ora 17:14 pm
    caragea a distrus onoarea si demnitatea politiei in gorj. a folosit institutia in scopuri personale, dosare la comanda in functie de interesele sale, promovari in functii numai dupa interese politice si financiare. la toate functiile scoase la concurs a participat numai un singur candidat. seful de la economic ionescu cristi fiind promovat pe criteriul soacrei, sefa femeilor PDL gorj, santajabil si bun executant, cum poate verifica si coordona acesta verificari de mari fraude cind firma sotiei si soacrei, elsimida srl are cotracte de miliarde lei din banul public si in special in minerit si energie iar mesele festive pentru caragea si toate protocoalele sunt asigurate de ionescu, mare sef la economic. caragea subjugase politia din gorj baronului portocaliu de la arad. la 1 dec. 2011 a trimis 40 de politisti, 10 masini, ciini la defilare in arad, se mutase capitala in arad, a organizat mese festive pentru igas la rinca unde personal caragea l-a servit la masa si punea in pahar ministrului igas, toata aceasta slugarnicie doar pentru a si pastra postul de sef si a putea sa-si deruleze nestingherit afacerile murdare pe care le deruleaza si protejeaza in gorj.
  • Video: cum îl teroriza Caragea pe Râme 15.06.2013 la ora 19:25 pm
    [...] din partea firmei ce retransmite în zonă programele televiziunii respective. Din moment ce Caragea a reușit să șteargă articolele compromițăroare la adresa sa de pe site-urile majorită..., este evident că întreruperea programului unei televiziuni este floare la ureche pentru domnia [...]
  • atotstiutorul 16.06.2013 la ora 13:18 pm
    in seara zilei de vineri 14 06 caragea s a intilnit cu cms sef popescu ion fost sef directie control intern igpr,actual sef serviciu in spatele ipj in parcare.popescu a venit cu bmw negru seria 5 B 33 XLP.se stie ca popescu ion i a ascuns toate reclamatiile inaintate la igpr si in continuare il ajuta si caragea isi face interesele la igpr. fratele lui popescu,adi lucreaza la ipj gj si a fost invinuit la oparceht anul trecut ca a furat 500 de casete video cind era la logistica. caragea i a facut lui poescu casa de sus pina jos cu ajutorul dacorex a lui lile mirel,LMM. VA ROG SA SCRIETI TOTI PE UNDE IL VEDETI PE CARAGEA SA vada si cei de la sipi macar aici,la lemnaru la ana,la sarcina etc....
  • politist 18.06.2013 la ora 23:48 pm
    p entru domnii din corpul de control al mai , sint chiar un politist care am plecat din cauza ca acest individ puscariabil numit caragea erea de nesuportat, am vazut emisiunea la realitatea si am ramas surprins de lipsa si incapacitatea celor care ii suflau la telefon purtatorului de cuvint doamna dochian probabil erea acolo si nulitatea de caragea.....bun s-a intocmit un dosar penal pentru blocarea drumului etc etc si etrc dar carea este actul material de blocare a strazii bai caragea, carea bai fraiere, a pus bariera, a pus vreo trasura dea doua in strada, a facut vreo baricada, ai vazut tu fraiere acest lucru, infractiunea se savirseste cu intentie, pai mai incultule, bai prostovane care este sau a fost intentia oamenilor de acolo....sa blocheze strada, bineinteles ca acolo au fost gura casca oameni din blocurile vecies sau si nuntasi dar ei nu au avut intentia de a bloca cu buna stiinta stradan nu au avut reprezenrarea savirsirii unei infractiuni, de3ci domnilor de la bucuresti, aici este vorba de abu cras din partea unui om neom mai bine zis caragea si a altui fraier numit stochean de la motru slugoi ordinar,pupincurist total, deci abuz si numai abuz,pai atunci fraierilor sa dati si cu subsemnatul si sa va fie rusine ca faceti politia de risul lumii si ati facut pina acum cu virf si indesat, daca erea negru la motru adjunct cred ca pina acum erea la spital cu icter mecanic, dar daca este pristanda stochean si pristanda ioenete si superpristanta copcaragea ce sa n mai vorbim, chiar asi fi vrut sa vad daca cineva le-a spus acestor indivizi certati cu cartea cu cultura cu bunul simt ca nu este nici o infractiune de blocare, cazul mai necesita si alte discutii a facut cumva ramescu cortul in strada si ablocat strada bai fraieri de politisti, unde a fost politistul de frunte al judetului stochean , s-au pus ca magarul pe p[luta pe omul cu nunta pentru ca asta deal dracu nu vrea sa fie sub talpa tembelului de caragea si atit, a doua zi au fost alte eminente cenusi in frunte cu fetanu un alt pupincurist convins,bai fraierilor sa va fie rusine ca mai sinteti in politie si conduceti oamenii numai la prostii si la timpeniile voastre din capetele a;lea bolnave de lingai si lichele....... deci donmilor de la bucuresti faceti curatenie si sa faca treaba dupa lege si ordine nu dupa ce le bese lor mintea pentru ca si indicatorii aia buni se mai fac si din creion din pix sau ...din tastatura calculatorului, stiu prea multe si imi este chiar scirba de tot din aceasta politie judeteana nenorocita si condusa numai de jogodii alese pe sprinceana....sa va fie rusine incompetentilor
  • ion pop 10.12.2014 la ora 23:37 pm
    AFARA CU DRACU , MAFIOT , GUNOI ESCROC DE CARAGEA,,,,,,, ACUMA AFARA,,,,
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.