Video: doi tineri urlă de plăcere după ce maltratează un câine
Video: doi tineri urlă de plăcere după ce maltratează un câine
Investigatii26 mai 2013

cei doi agresori

GORJNEWS a intrat în posesia unui material video ce conține terifiante acte de cruzime asupra unui câine fără stăpân, săvârșite de doi tineri din Târgu Jiu. Filmul a fost realizat chiar de cei doi agresori și postat, ulterior, pe Facebook. După cum ne-a relatat Carmena Șerbănoiu, președintele Asociației pentru Protecția Animalelor PRO ANIMALS, nu este un caz singular, astfel de barbarii fiind încurajate chiar de autorități, prin nesancționarea unor asemenea acte de cruzime, în condițiile în care legislația în vigoare prevede chiar și pedeapsa cu închisoarea în astfel de situații.
După cum reiese clar din filmul de mai jos, un câine care dormea lângă zidul unui imobil în construție, a fost lovit în plin, de la înălțime, cu un bloc de BCA. Cei doi agresori urlă de plăcere în timp ce câinele, care probabil a murit la scurt timp, schelălăie de durere.
[jwplayer playlistid=”23289″]
 
 
 
Pentru domnii polițiști și procurori care vor investiga acest caz, publicăm și două fotografii extrase din film.
Agresorul cu BCA-ul în mână, înainte de lovire…

… și o fotografie cu BCA-ul lângă câine, după lovire…

caine dupa lovire

Cine sunt agresorii?

Filmul e postat pe profilul de Facebook al unui anume Ionuț Daniel, care declară că s-a născut la 10 noiembrie 1987. Deci, nici cel mai prost polițist nu se poate preface că nu-l găsește.

Ca să nu existe confuzii, îi publicăm și fotografia.

ionut daniel

Când a postat filmulețul, Ionuț Daniel l-a menționat ca participant la agresiune pe Cristi Mihai. De altfel, acesta din urmă recunoaște că a fost implicat, prin comentariul pe care-l postează: „ba sterge drakk filmarea astaa ne ia drakk astea de la protectia animalelorr”. De altfel, din analiza dovezilor, rezultă clar că Cristi Mihai a lovit câinele și Ionuț Daniel a filmat agresiunea.

autorii se autodenunta

În ceea ce-l privește, Cristi Mihai este născut la 11 august 1993, și arată cam așa…

cristi mihai

PRO ANIMALS sesizează IPJ Gorj

Carmena Șerbănoiu, președintele Asociației pentru Protecția Animalelor PRO ANIMALS, ne-a declarat următoarele: „Fapta reprezintă cruzime față de animale, constituie infracțiune și se sancționează cu închisoare de la șase luni la trei ani, sau cu amendă penală de la 1000 la 10.000 lei. Vom face o plângere la poliție, și sper să se poată face cercetările necesare, ca să știm exact cine sunt autorii. Am făcut multe sesizări, dar rezultate n-am primit. Au fost multe cazuri de cruzime, au fost multe cazuri de împușcare a animalelor în grădinile oamenilor, în apropierea caselor, în special de împușcare a câinilor. Și în plângerile făcute de noi până acum am oferit indicii complete asupra autorilor infracțiunilor, am făcut și încadrările juridice necesare. Din păcate, de un an de zile, de când am făcut mai multe sesizări, nu am primit niciun răspuns, la nimic. Explicația este aceea că există dezinteres pentru soarta animalelor.”

Câte zile le trebuie „organelor” pentru a aplica legea?

GORJNEWS va urmări câte zile vor fi necesare polițiștilor și procurorilor pentru a-i trimite în judecată pe cei doi și, apoi, cât va dura judecarea lor.
Mult, foarte mult, având în vedere câte „kile” de aur are ăsta pe el.

ionut daniel

 

82 COMENTARII
  • Jon 26.05.2013 la ora 18:24 pm
    Hai sa le facem putina publicitate: https://www.facebook.com/cristi.mihai.1610 https://www.facebook.com/ionutdaniel.ionutdaniel?fref=ts
  • daniel 26.05.2013 la ora 20:54 pm
    nici macar o amenda nu o sa primeasca astia doi. ptr ca nu exista politie in targu jiu. ma bucur insa sa vad ca exista presa in targu jiu.
  • irina 26.05.2013 la ora 20:58 pm
    Ce frumos !! Targu Jiu' in splendoarea lui. Tigani si cocalari !!
  • madalin 26.05.2013 la ora 21:04 pm
    asa merita si ei,,oameni fara suflet daca se pot numi oameni Unde e politia??? doarme normal
  • daniel 26.05.2013 la ora 21:17 pm
    eu o sa trimit articolul asta la toata presa nationala. sa vedem cum se fac de ras politistii gorjeni in toata tara.
  • edit 26.05.2013 la ora 21:22 pm
    Nu vad nic-o deosebire intre criminalii soldatilor din Londra si Paris si criminalii acestui caine care parca i-au rupt sira spinarii.****************************************************************************.
  • Narcis DAJU 26.05.2013 la ora 21:29 pm
    1. Deja dovezile au disparut de pe conturile lor de facebook. 2. Va rog sa nu mai asociati gestul de a tortura animale cu o etnie anume, pentru ca asocierea e total fortata si nedreapta.
  • amelia 26.05.2013 la ora 21:32 pm
    F*cking retards!!
  • ADEVARUL 26.05.2013 la ora 21:34 pm
    UNDE E POLITIA?? CUM UNDE E??FACE DOSARE PENALE PE BANDA RULANTA LA BUTICARI
  • Adrian 26.05.2013 la ora 22:18 pm
    Narcis DAJU, facebook-ul are pe servere tot ce au postat ei pana acum, asa ca nu este greu sa fie facuta dovada ca acestia au postat acest clip si ca ei au fost "realizatorii".
  • ALINTM 26.05.2013 la ora 22:45 pm
    Astia sunt votantii lui PONTA din TG JIU ******* felicitari celor care ati stat acasa in ziua votului si ati lasat mafia din politie si politicasa va conduca orasul mai departe .
  • ALINTM 26.05.2013 la ora 22:47 pm
    banuiesc ca cei din TG JIU stau ascunsi si nu posteaza nici un comentariu , macar daca mergeau la vot , aveau ocazia sa scape de mafia USL si de clanurile ******** care conduc orasul , nu au facuto .
  • ALINTM 26.05.2013 la ora 22:57 pm
    uitati cine e seful politiei din zona : asta va face dreptate ? http://www.ziare.com/tg-jiu/stiri-actualitate/seful-politiei-gorj-urmarit-penal-pentru-trei-infractiuni-2904081
  • Straight Edge 26.05.2013 la ora 23:04 pm
    Subiectii din cauza sunt bolnavi psihici periculosi si nu au ce cauta in libertate.Sa ne punem intrebarea de ce au facut acest lucru?Explicatia este urmatoarea:dementii au crescut candva in mizerie,in case de chirpici in vreun sat uitat de lume.Au ajuns la oras au pus mana pe avere,lantul de aur arata asta .In mintea lor bolnava exista un haos total:nu isi pot uita trecutul ei au ura pe ei insisi din cauza asta amintindu-si de unde au venit isi varsa furia lor pe caini ,furia si ura fata de trecutul lor.Probabil in copilarie au fost victima unor abuzuri :parinti alcoolici violenti,acum isi descarca frustrarile pe animale .Lasitatea ,slabiciunea sufleteasca de care dau dovada arata clar cat de nenorociti sunt:nu sunt in stare sa faca o partida de box cu cineva de aceeasi putere si isi varsa neputintele vietii pe o fiinta lipsita de aparare profitand cand cainele doarme. -Exista doua tipuri de oameni care au stat in conditii mizere:cei care sunt ca ei ,saracia de acum cativa ani ii face dementi si sunt saraci sau fosti saraci care sunt buni la suflet si nu ar face asa ceva din contra iubesc animalele.
  • Gabi 26.05.2013 la ora 23:04 pm
    eu spun si sustin: INCHISOARE pentru toti cei care abuzeaza in orice fel animalele!
  • Janus 26.05.2013 la ora 23:14 pm
    Din filmuletul postat de dvs nu se vede deloc fata agresoriilor ,din pacate eu zic ca nu exista nici un fel de dovada legala din care sa reiasa ca ei sunt agresorii,din pacate alergati dupa senzational si exista riscu sa fiti dati in judecata pentru atribuirea unor fapte pentru care nu aveti suficiente dovezi ca sa faceti astfel de acuzatii.
  • Rebecca 26.05.2013 la ora 23:46 pm
    Un articol bun. Vizavi de anumite comentarii... Sa fim seriosi. :) Nu politica i-a impins pe cei doi sa faca ce-au facut. Partea cu votul e o cu totul alta discutie si mi se pare o incercare de manipulare nu foarte spectaculoasa dar foarte vizibila de a lega un subiect de maltratare de o nemultumire vizavi de clasa politica. Comentariile de genul acesta isi au locul probabil la un alt articol, pe care cu siguranta il veti gasi si va doresc o asociere mai buna si mai credibila.
  • Dora 27.05.2013 la ora 0:01 am
    PLÂNGERE LA POLIŢIE!
  • ALINTM 27.05.2013 la ora 0:46 am
    PT DORA ? care politie ? asta ? ca tot cu astia au votat prostovanii aia http://www.ziare.com/tg-jiu/stiri-actualitate/seful-politiei-gorj-urmarit-penal-pentru-trei-infractiuni-2904081
  • John 27.05.2013 la ora 9:57 am
    ce tare! poza lor cocalarilor circula pe toate retelele! i-am vazut chiar si pe motociclism.ro :)) sper sa ii gaseasca baietii pe doua roti si sa le aplica o corectie cum se cuvine! Politia nu o sa faca nimic, intrucat probele prezentate aici nu pot fi folosite intr-un dosar penal. Din pacate, intr-o mare proportie cam astia sunt oamenii care au mai ramas in acel oras oarecum uitat. Spun uitat pentru ca votantii lui Ponta, asemenea celor doi, precum si sustinatorii lui Carciumaru au permis sa nu se miste nimic in Tg-Jiu, astfel incat cam toti care au vrut ceva de la viata au plecat. Pacat.
  • Eu 27.05.2013 la ora 11:09 am
    @Janus, tu esti vreun prieten sau chiar unul din prostii aia care au lovit cainele. Exista dovezi,prostule,in primul rand se vede fata unuia,este postat pe profilul lui de Fb, si s-au dat singuri de gol,spunand:"sterge draq postarea aia ca ne iau astea de la protectia animelelor" filmuletul n-a fost facut in africa,irak, congo,kenya. se vede clar in filmare cine a facut-o,unde. daca nu erau ei protagonistii filmului sigur nu se ambalau atat si isi stergeau profilul de Fb,apropo,se vede IP postarii pe Youtube. Sunt deja facute demersuri pentru a-i da pe Antena 3,la sinteza zilei,hai pa
  • JANUS 27.05.2013 la ora 13:52 pm
    Pustiu,ai grija cum vorbesti .Daca aveai bun simt sa citesti de doua ori ce am scris acolo :''DIN PACATE eu zic ca nu exista nici un fel de dovada legala din care sa reiasa ca ei sunt agresorii'' intelegeai mesajul meu.Daca eu nu mi am exprimat parerea intr un mod vulgar si barbar nu inseamna ca sunt de acord cu ei .
  • Eu 27.05.2013 la ora 14:45 pm
    au fost dati pe ProTv http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/scandal-la-targu-jiu-dupa-ce-mai-multi-tineri-s-au-filmat-in-timp-ce-maltratau-un-caine-video.html dovada ca lumea a luat act de ceea ce au fost acesti doi,acesti "animali"
  • Stalker 27.05.2013 la ora 14:46 pm
    Lasa ca daca Politia nu se sesizeaza o sa am grija sa se sesizeze altii si sa le rupa gatul la amandoi jegosii astia de copii retardati.
  • inefabila 27.05.2013 la ora 16:21 pm
    ma dezamagesc pe zi ce trece acesti conducatori locali.....nu se poate sa nu iei o masura cu aceste "animale bipede".actul de violenta ,chiar si cu animale,tot act de violenta ramane...avem tot soiul de politii,foarte mandrii de ei,dar sunt buni de ceva?ca aere....nu e unitate de masura..alegerea conducatorilor pe criterii politice ne-a adus aici,in toate sectoarele de activitate....
  • Al33cs 27.05.2013 la ora 17:35 pm
    Umflatul ala mare si negru si-a sters facebook-ul? Ii astept totusi prin Craiova, ca am o haita de caini pregatita pentru ei. Legati de calea ferata si lasati sa-i manance cainii, ar merita. Si daca nu reusesc cainii sa termine treaba...mai trece cate un tren din cand in cand!!!
  • lorand 27.05.2013 la ora 18:24 pm
    ACESTE BESTII ORDINARE CARE AU FĂCUT AȘA CEVA TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ, AR MERITA SĂ LE SCOATĂ OCHII SI SĂ LE TAIE MÎINILE ACESTOR CRIMINALI NENOROCIȚI, SPER SĂ ARDĂ ȘI SĂ PUTREZEASCĂ ÎN FLĂCĂRILE IADULUI !!! BLESTEMAȚI SĂ FIE ÎN VECI ACEȘTI ÎMPUȚIȚI UMANI !!!
  • Sunt roman, imi place sa incalc legea. - 27.05.2013 la ora 18:55 pm
    [...] idioti. Daca se pot numi macar asa http://www.gorjnews.ro/slider/video-...-un-caine.html http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...ine-video.html [...]
  • KKK 27.05.2013 la ora 19:27 pm
    Eu unul sunt pentru a merge dupa astia si a le aplica acelas tratament acestor ***** ****** *********************8
  • Eu 27.05.2013 la ora 19:32 pm
    deja au fost luati la audieri,taranii astea si risca inchisoare! au fost dati la OBSERVATOR ,deja strainii se intereseaza de "soarta" celor doi!!!!
  • gina 27.05.2013 la ora 19:53 pm
    Am vazut filmul la TV,m-a ingrozit de ce am vazut,trebuie sa plateasca pentru ce au facut acesti ......,sincer nu stiu cum sa-i numesc ! Sper sa fie pedepsiti ,dupa fapta si rasplata !
  • Cristina Andreea Orban 27.05.2013 la ora 20:05 pm
    Domnilor politicieni, domnilor politisti, domnilor procurori! Este momentul sa luati atitudine fata de astfel de orori! Ganditi-va ca astfel de gesturi le sunt specifice criminalilor in serie, fascistilor si altor ''oameni'' care nu au empatie fata de animale si/sau oameni. Ganditi-va la exemplul pe care vreti sa il dati copiilor dumneavoastra si cetatenilor Romaniei. Ganditi-va si reactionati ferm si fara echivoc - dati un mesaj tuturor care se gandesc sa faca ceva asemanator. Sunt socata si indurerata de soarta bietului caine si sper ca Dumnezeu, daca nu si dumneavoastra, sa le dea criminalilor exact ceea ce merita aici, pe Pamant!!!
  • Mira 27.05.2013 la ora 20:16 pm
    JUSTICE for the poor sweet dog who was SADISTICALLY KILLED while sleeping, by two THUGS, in Targu-Jiu Romania...( letter included in the info ) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=617241554953585&set=a.204544902889921.56657.204542339556844&type=1&theater
  • Lala 27.05.2013 la ora 22:43 pm
    I-AU PRINS...SPER SA FACA PUSCARIE COCALARII...LE-AS DA SI EU O CARAMIDA IN CAP SA VADA CUM E...
  • PAUN OANA 27.05.2013 la ora 23:26 pm
    http://www.protectiaanimalelor.ro/caini/procedura_reclamare_cruzimi.html asta avem de facut oameni buni !!! eu maine dimineata o sa umblu pe la astia si o sa le fac plangeri .
  • Wendye Kolles 28.05.2013 la ora 3:17 am
    Every companion animal should be able to ENJOY their life as a valued member of a wonderful family who gives them the love, care, attention, affection, protection and RESPECT they so richly deserve. God bless ALL animals and their environments! xo xo xo xo xo xo
  • Adri 28.05.2013 la ora 3:43 am
    Semnati petitiaaa!!! http://www.thepetitionsite.com/121/318/731/maximum-punishment-for-cristi-mihai-and-ionut-daniel-who-committed-a-crime-against-animals/?taf_id=9499413&cid=fb_na
  • marlene Veillette 28.05.2013 la ora 9:22 am
    These 2 men are cruel & vicious. They should be put in jail for what they did. They show no regard for life . Do the rest of the people in Romania want to be classed as the same type of person? Does the government want to appear to condone the actions of these SICK men? PLEASE MAKE THEM PAY FOR THIS CRIME OR MAYBE THE NEXT TIME IT WILL BE A PERSON THEY VICTIMIZE!!
  • daniel 28.05.2013 la ora 10:43 am
    S-au facut de ras in toata tara. Cristi Mihai si Ionut Daniel din Targu Jiu. Si v-au facut si orasul de ras.
  • Eu 28.05.2013 la ora 10:54 am
    nu ne-au facut orasul de ras,s-au facut singuri de ras. ce treaba are orasu ca ei sunt prosti? se putea intampla si-n bucuresti,cluj,etc, n-are nicio relevanta daca ai un pic de minte-n cap. intrati aici,au facut pagina ptr sustinerea cauzei: https://www.facebook.com/pages/Catelul-lovit/188498891306358
  • Shanez Veganess 28.05.2013 la ora 11:15 am
    signed petition, shared and commented; "Another innocent being tortured by Neanderthals who lack passion and feeling, these men need punishing, they knew darn well what they were doing was wrong and evil and they laughed at the cruel torture of this defenceless dog :'( these aren't men ... these are cowards."
  • Mai avem nevoie de haiduci? Eu zic că d 28.05.2013 la ora 12:51 pm
    [...] Am găsit filmulețul făcut de un idiot care-l filma pe altul lovind un câine cu o bucată de BCA. Am dat start. Poate nu trebuia, dar am dat. Brusc, mi-a crescut tensiunea. În acel moment mi-aș fi dorit să am o cărămidă în mână și pe cel care a lovit câinele, în fața mea. [...]
  • inge 28.05.2013 la ora 13:02 pm
    dumme bastarde impotentes gesindel ..fühlen sich nur stark wenn sie schwache verletzen und quaelen koennen moege gott ihnen das gleiche antun
  • jeanet 28.05.2013 la ora 13:42 pm
    Vuil vier tuig aan de hoogste boom moesten ze jullie stelletje monsters
  • Bianca 28.05.2013 la ora 16:18 pm
    Toti vorbiti despre ce le-ati face acestor forme de viata (sa-l citez pe Mircea Badea) Dar.... ce s-a intamplat mai exact cu catelul ala??? Mai traieste, ai murit?
  • Bianca 28.05.2013 la ora 16:19 pm
    a murit*
  • maurizia burlando 28.05.2013 la ora 16:22 pm
    letto il fatto mi domando che paese sia questo?di sottosviluppati! spero che gli ritorni tutto il male fatto al povero cane!VERGOGNA!
  • Horia 28.05.2013 la ora 16:42 pm
    Un maidanez isi ia o caramida in cap si e tragedie planetara. Dar ca in Romania aceste bestii de maidanezi omoara, sfasie, imbolnavesc zeci de mii de oameni nu intereseaza pe nimeni.
  • Eu 28.05.2013 la ora 17:08 pm
    intrati aici,au facut pagina ptr sustinerea cauzei: https://www.facebook.com/pages/Catelul-lovit/188498891306358 ENTER HERE AND SIGN THE PETITION!
  • Mary 28.05.2013 la ora 17:23 pm
    Stie cineva ce au facut autoritatile in legatura cu cei 2 nemernici? Am semnat petitia.
  • Ana 28.05.2013 la ora 18:21 pm
    pentru politicienii care nu rezolva problema,pentru ongurile teroriste care sustin cainii agresivi pe strada si pentru cei care abandoneaza caini de ce nu se cer pedepse maxime? de ce se acuza mereu oamenii nevinovati care sunt atacati de cainii agresivi si de cutomaniaci?
  • Emil 28.05.2013 la ora 20:06 pm
    Asta este orasul in care traim...Un oras condus si dictat de coruptia PSD-ista...un oras in care 80%(procentul sigur fiind in crestere) din tineri consuma substante halucinogene intr-un mod abuziv,gastile mafiote prospera,traficul de carne vie este la putere,iar cei care sunt in masura sa faca ceva in privinta asta se fac ca nu vad...isi vad de treburile si razboaiele personale...cu asemenea conducere,cu un sef de politie sustinut de mai-marii conducatori ai orasului(domnul primar,domnul presedinte al consiliului judetean) urmarit penal comiterea infracţiunilor de purtare abuzivă, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi abuz în serviciu contra intereselor publice,un om care efectiv nu face nimic in afara de a trimite pe teren cat mai multe masini si politisti ai circulatiei...SA VA FIE RUSINE !! Niste hoti,niste corupti,care dicteaza tot ce se poate in acest judet...care isi vad numai interesele personale,"Sa fie ciolanu' cat mai gros la pensie" :)...Multumim domnul Carciumaru si domnule Calinoiu,ca in atatia ani de conducere,ne-ai facut un oras atat de frumos,atat de curat,ati reusit sa dezvoltati atat de mult judetul!!! cu 10-20& din baii alocati pt dezvolatarea orasului,asta ati facut dumneavoastra....ati creat o gramada de locuri de munca..rata somajului in judet a crescut considerabil,,,ati vandut si ati cedat tot dupa bunul plac si dupa propriile interese...ati interzis investitorilor straini sa construiasca,sa ofere locuri de munca din cauza "comisionului" prea mic pe care l-ati primit...niste sensuri giratorii senzationale,cheltuiala declarata fiind exorbitanta...costul maxim al unuia fiind de 2000-3000 de lei...Sa dea Dumnezeu sa se descopere toate neregulile pe care le-ati facut si modul abuziv in care ati condus cu totii si sa va petreci batranetile acolo unde si le petrec criminalii si violatorii....Carciumaru-idolul pensionarilor carora le face chermeze de 2 bani si le ia ochii...TINERII SUNT VIITORUL...LA PUSCARIE CU VOI FOSILE COMUNISTE SI CU TOTI CEI CARE V-AU SUSTINUT SI VA SUSTIN...plecati odata sa infloreasca si orasul nostru...sa poata veni la conducere oameni capabili...sa avem un conducator de politie cu coloana vertebrala,sa avem conducatorii pe care acest judet minunat ii merita!!
  • Eu 28.05.2013 la ora 20:08 pm
    Horia,daca acest caine,ii ataca pe cei 2,era altceva,era legitima aparare,si la cat de pajnic era,sigur nu-i ataca! deci vorbim de lucruri diferite! si eu am fost alergat si muscat de un caine,sigur ca l-am fugarit dupa,dar e altceva,nu l-am agresat,si nu i-am aruncat o caramida-n cap cand dormea!!! da? e altceva! si cainii,marea majoritate a lor sunt pajnici,dar trebuie sa fim atenti! dar aici e vorba despre altceva! despre 2 idioti care au OMORAT un caine cu caramida!! si ghici ce,cainele dormea,nu latra la nimeni si nu fugarea pe nimeni!!
  • Andrei 28.05.2013 la ora 20:32 pm
    Ana, despre ce NEVINOVATI vorbesti??????? CAINELE DORMEA!!! Primitivii, penalii, handilaul din fotografie pe care se vede ca e redus mintal, erau la etaj....fir-ai a dracu de cretina ce esti si tu ca ai invatat sa scrii!
  • Eu 28.05.2013 la ora 22:06 pm
    ANA+Emil! aveti probleme la mansarda. emil,deja este in lumea lui,cu calinoiu carciumaru etc,n-are treaba subiectu asta,chiar daca erau adaposturi de caini,sa presupunem,tot mai era 1 2 caini pe strada! si tot asa faceau idiotii astea! iar Ana,tu esti vreo prietena cu saracii astea,ptr ca altfel nu ai cum sa vorbesti asa! nu ai cum,si nu ai de ce!!! saracii de ei,de abi asteptam sa ii vedem.lua-le-as capu-n BCA!
  • Eu 28.05.2013 la ora 22:09 pm
    ANA se vede ca esti de la coada,vacii,pardon ma(ta)si ONG-urile iau toti cainii si ii baga-n ADAPOSTURI!!!! idioato!!!! arata-mi un ONG care a doreste lasarea cainilor fara stapan pe strazi,hai cauta UN ONG,unu vreau! toate vor adaposturi,vor vaccinare etc!! tu daca nu stii,mai citeste,mai pune mana pe ceva celuloza,hai pa
  • MIRELLA LEITE 28.05.2013 la ora 22:50 pm
    THESE 2 EVIL PEOPLE MUST BE ARRESTED !
  • AnaA 29.05.2013 la ora 0:42 am
    Astia ar trebui batuti cu bate noaptea pe ascuns, si sigur se vor potoli. In tara asta dreptatea nu o faci cu autoritati incompetente si coruptie generala. Problema cainilor fara stapan va exista vesnic, intrucat asta este si dorinta autoritatilor: caini fara stapan=bani la greu. Pe spinarea cainilor omorati de astfel de cretini (precum cei doi) sau de alti cretini prin infometare, schinjuire, aruncarea si abandonarea in adaposturi publice (unde cainii se mananca intre ei de foame, insa autoritatile au tupeul sa spuna ca banii se duc in intretinerea acestor caini), se storc bani continuu de la bugetul de stat. Populatia este suparata si ignoranta ca de obicei, si nu stie adevarul din spate...si urla in gura mare...ca-s cainii agresivi si etc etc. puneti mana cu totii si sterilizati, si atunci nu vor mai fi asa multi. Trebuie introdusa sterilizarea OBLIGATORIE a tuturor cainilor (cu sau fara stapan) si PEDEPSITI acesti 2 criminali. Dupa fetele lor, este CLAR ca nu vor contribui cu nimic la dezvoltarea societatii romanesti.
  • crowgrinder 29.05.2013 la ora 1:26 am
    doamne,ce tampiti...
  • Scurtissime | Diverse | Robintel 29.05.2013 la ora 7:01 am
    [...] cititului la români este că citesc și rămân inculți. Sau proști. Dar e bine că sunt credincioși, nu dihori atei sau cu vederi dubioase asupra [...]
  • lecuyer 29.05.2013 la ora 20:26 pm
    pour que les animaux soient défendu
  • Monica 29.05.2013 la ora 23:06 pm
    Colui che non rispetta la vita, non merita di vivere.
  • Rossella Rinaldi 29.05.2013 la ora 23:22 pm
    Carcere più multa. Queste persone potrebbero fare del male anche a persone oltre che ad animali indifesi. Cominciamo a fare qualcosa ma alla veloce!! Grazie
  • cipriano frazzetta 30.05.2013 la ora 0:07 am
    Devono pagare per quello che hanno fatto!!!
  • Ceri Harp 30.05.2013 la ora 0:44 am
    Evil Bastards!!!!!!!!!!!! Where the Hell are the Laws in Romania? The whole World is watching!! What an Evil, Cruel Country!!!!!!!!!!!
  • Daniela Bress 30.05.2013 la ora 5:08 am
    Just two sad little cowardly examples of human dirt. I really wonder when people will finally realize that such scum will also torture and/or even kill humans one day.
  • osio federica 30.05.2013 la ora 10:16 am
    In carcere merde!
  • luminita 30.05.2013 la ora 15:03 pm
    LA UNII DINTRE VOI CHIAR VA PLACE CE AU FACUT NENOROCITII ASTIA DOI DAR PUNETI-VA O SECUNDA IN LOCUL ANIMALULUI CE FACEATI PROSTILOR???FRAIERI SI PUI DE NAPARCA CE SUNTETI,VA CREDETI SUPERIORI RASEI LOR...???? DA SUNTETI DAR INTELIGENTA SI SUFLETUL VOSTRU A RAMAS UNDEVA IN EPOCA SCLAVAGISTA.,OAMENI CARE NU AU NIMIC DE AFACE CU UMANITATEA ,OAMENI CARE NU ISI MERITA SOARTA.NU AM CUVINTE SUNTETI UNA CU DIAVOLUL.CEI 7 ANI DE ACASA ISI SPUN CUVANTUL.CELOR CE SUNT DE PARTEA ACESTOR CRIMINALI SUNT ASEMENI LOR.INCEPETI SI JUDECATI DUPA FAPTE NU DUPA APARENTE.ESTE INATMISIBIL ASA CEVA CU SIGURANTA NU VA FACE NICI O SECUNDA DE PUSCARIE PENTRU CA NU SE VA DA IMPORTANTA ACESTUI CAZ.ESTE INFRICOSATOR GANDUL CA MAINE II SE POATE INTAMPLA UNUI BATRAN SAU UNUI COPIL NEVINOVAT.DAR AS VREA SINCER SA LI SE INTAMPLE CELOR CE TIN CU SCURSURILE ASTEA DOUA
  • Emanuel 30.05.2013 la ora 15:08 pm
    Niste jeguri de oameni!! Ar merita incarcerati si tinuti in lanturi!!
  • Cubitosi Patrizia 02.06.2013 la ora 21:02 pm
    Bastardi figli di Troia dovete morire merde Dell' umanità che vi venga il male più cattivo che possiate urlare dai dolori voi è tutta la vostra famiglia bastarda come io !!!!
  • stefano vilardi 02.06.2013 la ora 22:17 pm
    a morte i bastardi dovete bruciarli vivi!!
  • gentile concetta 02.06.2013 la ora 22:47 pm
    non ci sono parole adatte per descrivere la malvagità di queste persone..dovrebbero marcire in carcere
  • Cujba 18.06.2013 la ora 17:16 pm
    Nemernicii aia merita chinuiti in ultimul hal,poate asa isi dau si ei seama prin ce a trecut bietul animal,ma bucur ca le-ati facut publice identitatile poate ii intalnim prin oras sa le cerem cateva explicatii...
  • sofia 20.09.2013 la ora 11:44 am
    POLITIAAAA NU TE SESIZEZI???? POLITIAAAA cainele nu poate sa depuna PLANGERE LA SEDIUL VOSTRU!!! Aceste doua jigodii umane trebuie EUTANASIATE!!!! Acum nu se mai isterizeaza televiziunile ca niste bastarzi umani omoara animale nevinovate fara motiv???? ORDINARII ASTIA TREBUIE SA PUTREZEASCA IN PUSCARIE!!! Mesaj celor 2 tampiti: VA DORESC SA MURITI CA ACEL CAINE, CAND DORMITI SA VA ARUNCE UN PIETROI IN CAP CHIAR CINE VA ESTE MAI DRAG! De ce nu ati facut asa unui barbat puternic??? Va e teama bastarzilor???
  • mdap 20.09.2013 la ora 22:12 pm
    Azi arunca cu BCA intr-un caine, maine arunca intr-un om. Lege? Neah, nu azi.
  • Muntean 22.09.2013 la ora 10:00 am
    Sper ca si ei sa simta aceleasi dureri pe care le-a simtit si cainele ala!!! Atat le doresc cretinilor astora!!!
  • Antonia 25.09.2013 la ora 10:57 am
    Astia doi nu se pot numi oameni. Jegurile societatii in care traim, ii acceptam printre noi, Ei sunt cei care trebuie izolati si inchisi. Nu ne fac cinste, ma simt groaznic ca in specia noastra care trebuie sa ocroteasca, sa apere viata, se afla asemenea erori. Bolnavii societatii trebuie vindecati sau pedepsiti. Niste lasi, niste suflete mizere si jalnice.
  • Gast 25.09.2013 la ora 23:24 pm
    It makes me uncomfortable to see such people like her who torment animals. This is the first step to torment people. I hope that their conscience torments. They are a disgrace to humanity ... If you are a believer, they will know that we have to atone for everything in life ...
  • XENA 02.10.2013 la ora 0:13 am
    Buna ziua, adresez aces mesaj Carmena Șerbănoiu, președintele Asociației pentru Protecția Animalelor PRO ANIMALS DoamnaSerbanoiu, ar fi bine sa sesizati Societatea internationala de protectia animalelor, http://www.wspa-international.org/whoarewe/Default.aspx care va actiona la nivel guvernamental.
  • Despina M. Andrelus 09.12.2013 la ora 20:05 pm
    "Un om drept ceea ce privește durata de viață a animalelor" - Proverbe 12:10, "Dacă aveți oameni care vor exclude orice de creaturile lui Dumnezeu de la adăpostul de compasiune și milă, vei avea oameni care se vor ocupa, de asemenea, cu semenii lor" - Francisc de Assisi, "Sper să fac pe oameni să înțeleagă cât de total sunt animale neajutorate, cum depinde de noi, de încredere ca o necesitate copil care vom fi un fel și să aibă grijă de nevoile lor ... (Acestea) sunt o obligație a pus pe noi , o responsabilitate pe care nu au drepturi de neglijare, nici să încalce cu cruzime .... "- James Harriot; "Măreția unei națiuni și progresul ei moral pot fi judecate prin modul în care animalele sale sunt tratate" - Mahatma Gandhi ---------- "A righteous man regards the life of animals" - PROVERBS 12:10; "If you have men who will exclude any of God's creatures from the shelter of compassion & pity, you will have men who will deal likewise with their fellow men" - FRANCIS OF ASSISI; "I hope to make people realize how totally helpless animals are, how dependent on us, trusting as a child must that we will be kind and take care of their needs...(They) are an obligation put on us, a responsibility we have no rights to neglect, nor to violate by cruelty...." - JAMES HARRIOT; "The greatness of a nation & its moral progress can be judged by the way its animals are treated" - MAHATMA GANDHI
  • Adina Pintilie 18.12.2013 la ora 18:54 pm
    Nu mai raportati la Facebook. Direct la Interpol cu ei. E foarte simplu de raportat: http://our-compass.org/2013/10/07/instructions-for-reporting-animal-abusers-and-pedophiles-to-interpol/#.UqsP0NPws6Y.facebook
  • Daciana 02.06.2014 la ora 9:26 am
    Au fost trasi la raspundere psihopatii astia ?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.