Video: hoţii nu mai ştiu să fure?
Video: hoţii nu mai ştiu să fure?
Investigatii21 ianuarie 2011

După câteva luni în care n-am mai fost invitat la niciuna dintre televiziunile locale – pentru că investigaţiile GORJNEWS sunt total neinteresante şi, pe deasupra, exista riscul să se ia curentul şi să se întrerupă emisia – GORJ  TV a acceptat proiectul meu de emisiune săptămânală şi l-a inclus în noua grilă de programe, lansată recent. Aşadar, puteţi urmări de-acum şi varianta video, de televiziune, a investigaţiilor publicate de Ziarul GORJNEWS, cel mai citit săptămânal gorjean. În fiecare joi, de la 19.30, GORJ  TV difuzează emisiunea „PANOUL DE ONOARE”, realizată de sus-semnatul.

După ce am făcut un ziar care nu seamănă cu celelalte douăzeci şi ceva de publicaţii locale, voi încerca să realizez o emisiune diferită de zecile de producţii de la cele patru (în curând cinci) televiziuni locale.
Vă aştept cu propuneri de subiecte.
Mai jos puteţi urmări ediţia a doua a emisiunii „Panoul de Onoare”, din 20 ianuarie a.c.
[youtube]nchFEn17zk8[/youtube]
[youtube]E8WybPXQzLs[/youtube]
[youtube]MHC0rqX21A4[/youtube]
[youtube]I9weJ4wWA5s[/youtube]
[youtube]YYW_LNfxtjg[/youtube]

8 COMENTARII
  • Eduard 21.01.2011 la ora 23:49 pm
    Felicitari Narcis pentru debutul tau si in televiziune, in mod sigur vei face o figura frumoasa pentru publicul larg si vei fi o povara greu de suportat pentru cei certati cu legea. Ca si propunere pentru emisiunile tale viitoate, poate chiar pentru urmatoarea ar fi subiectul " Politia Locala Targu Jiu", dar ma tem ca acest subiect nu il poti epuiza doar intr-o singura emisiune. Sunt o multime de lucruri de discutat, de pus pe tapet, de scos la lumina unele mai vechi iar altele foarte grave si foarte proaspete, chiar de anul asta. Asadar ia in calcul te rog si propunerea de mai sus, in mod sigur vei avea o audienta uriasa cu acest subiect, un rating pe masura, vei vedea. Te felicit sincer.
  • Luci 22.01.2011 la ora 22:21 pm
    Politia Locala, politia hotilor si a hotiei inca nedovedite. Aceasta sa fie tema viitoarei emisiuni.
  • Dan 25.01.2011 la ora 21:08 pm
    Tot despre Politia Locala am vrea sa discutati. Multumim.
  • Ana Maria 26.01.2011 la ora 21:00 pm
    Invitati va rog in emisiunea dumneavoastra TV de maine seara pe domnul primar Carciumaru sau pe domnul director Tudor, sau pe domnul director Urdea sa vedem daca va venii macar unul din cei trei sa raspunda intrebarilor dumneavoastra si ale noastre a cetatenilor acestui oras, pentru ca din banii nostri sunt platiti. Vreau sa stiu cum este cu Politia Locala, vreau sa stiu daca a actionat legal, pentru ca acum doua saptamani i-au luat cu macaraua masina fratelui meu si una peste alta dupa ce a platit ca sa o poata recupera a constatat ca era si zgariata capota fata. Vreau sa stiu daca au fost in legalitate sau nu, vreau sa cunosc aceste lucruri pentru ca fratele meu vrea sa se adreseze instantei, vrea sa ceara despagubiri si demisia conducerii Politiei Locale. Va ro sa ne informati. Multumim.
  • ela 26.01.2011 la ora 21:51 pm
    Domnule Narcis, dupa cum vad am putea avea o emisiune cu o tema f. interesanta si de actualitae adica ,, Politia Locala, politia hotillor'' asa cum bine o descriu multi. Ar fi indicata o emisiune cu aceasta tema pt a demasca pe cei care fac de ras Politia Locala in frunte cu arogantul de Tudor. Nu are nici macar aspect de director, dar creier... Te felicit si eu si o voi urmary cu mare interes!
  • justitiarul1 29.01.2011 la ora 22:34 pm
    numai baietii din pro lex pot demasca toate ilegalitatile comise in cadrul acestei ainstitutii.toti cetatenii de buna credinta ai acestui oras au auzit si vorbesc despre acesti baieti care au avut curajul sa se apuce la tranta cu mafia condusa de tudor. succes baieti ancontinuare si nu va lasati! sa stiti ca foarte multa lume va este alaturi si sunt cu ochii pe voi! dl Daju luati legatura cu acesti baieti si faceti emisunea pe care si-o doreste atata lume! sunt sigur ca veti avea audienta maxima!
  • cristi 31.01.2011 la ora 0:56 am
    Politia Locala ar fi un subiect ineresant. Am auzit si eu de baietii respectivi. Chematii in emisiune dle Daju. Cred ca au foarte multe de spus. Le admir curajul. Ce duel puternic ar iesi! Eu cred ca singurii politisti locali adevarati st acesti baieti din pro lex.Defapt si numele sindicatului lor este semnificativ si cred ca ii reprezinta cu adevarat.
  • ela 31.01.2011 la ora 16:24 pm
    D-le Narcis, imi permiteti sa va intreb: -ce alte infractiuni ar trebui sa mai comita acest director Tudor pt a da curs la o emisiune cu aceasta tema? Evolutia evenimentelor si incidentelor care dupa cum se vede continua sa aiba loc, demonstreaza inca odata ca aceasta conducere nu-si respecta obligatile si responsabilitatile asumate atunci cand au decis sa conduca Ne ofera dovezi de multiple incalcari, dovezi de incompetenta in respectarea principilor de baza ale unei,,guvernari'' corecte si nediscriminatorii In opinia mea si a multora acest fapt demonstreaza ca acest Director in frunte cu ;;gasca'' lui nu garanteaza siguranta cetatenilor, mai mult decat atat incalca legile in vigoare . Toate aceste comentarii care sunt pe aceasta pagina si nu numai ,sunt o parte din culegerea de cazuri de descriminare si ilegalitati savarsite de acestia. Va multumesc si sper sa urmarim o emisiune cu adevarat interesanta!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.