Video: imagini șocante de la o acțiune a Centrului Brâncuși
Video: imagini șocante de la o acțiune a Centrului Brâncuși
Investigatii12 iunie 2013

adina andritoiu

Brâncuși la Târgu Jiu: prizonierul ticăloșilor proști (The NeverEnding Story – Ep. 6)

Ieri, Centrul Brâncuși, instituție finanțată din bani publici, a organizat prima acțiune „culturală”, după câteva luni de pauză totală. Momentul „de vârf” al manifestării îl puteți vedea mai jos, filmat integral. Durează 12 minute și demonstrează, indubitabil, că Adina Andrițoiu, directorul Centrului Brâncuși, are resurse nebănuite de batjocorire a lui Brâncuși, a orașului Târgu Jiu și a locuitorilor lui, cu mult peste cele arătate de Teodora Ciobanu, Sorin Lory Buliga sau Ovidiu Popescu, precursorii ei de foarte tristă amintire, de la conducerea acestei instituții culturale.

[youtube]hi_MkQ3SYAg[/youtube]

Din păcate, n-are niciun sens să-l întreb public pe primarul Florin Cârciumaru cine sunt vinovații care au adus Centrul Brâncuși la acest „nivel” fără precedent. Este evident că autoritatea sa a devenit ca și inexistentă, asupra angajaților primăriei și a Direcțiilor acesteia, din momentul în care viceprimarul Iulia Vână și-a permis să-și anunțe, public, candidatura pentru funcția de primar.

Totuși, domnule primar, v-a mai rămas măcar o țâră de autoritate și de bun simț să faceți ceva, să luați vreo măsură?

Notă: Nu trebuie să uităm: Ovidiu Popescu, în calitate de director al Centrului Brâncuși, cu doar câteva luni în urmă a lansat la Târgu Jiu, tot pe bani publici, cartea „Sterilet”. Nici atunci Cârciumaru n-a luat vreo măsură, semn că i-a plăcut…

10 COMENTARII
  • ms 12.06.2013 la ora 10:21 am
    Superb ! Au fost si aplauze !
  • PS 12.06.2013 la ora 11:14 am
    De trista amintire. Pe Matracuca o chinuie talentul, dar mai prosti sunt spectatorii ca trebuia sa goleasca sala. Dar asa e romanul sta si inghite toate prostiile si ne mai miram ca suntem in halul asta ca popor.
  • capitanescu 12.06.2013 la ora 13:00 pm
    waw incredibil!!!!! Fratilor unde ne aflam? Vai de mama noastra de prosti!
  • adrian 12.06.2013 la ora 13:23 pm
    lasa,Narcis,ca poate le iese cu centrul de promovare si informare turistica pe Tg.Jiu,si atunci sa vezi ce-l mai promoveaza pe Brancusi si cu fonduri europene...o sa se auda in toata lumea de mirificul primar de Tg.Jiu,dr.ing.acad.(macar postmortem)florin circiumagu(asa-i zicea fiie-mea)
  • ByREV 12.06.2013 la ora 15:11 pm
    la un moment dat seamana cu o ExorCizare :)) ... vai de mama ei de cultura !
  • Fred 12.06.2013 la ora 17:13 pm
    Sperm ca a fost remunerata multumitor.
  • gorjanul 12.06.2013 la ora 17:45 pm
    Toti subordonatii lui Nea' carciumaru ( nume predestinat culturii ) sunt alesi dupa chipul , asemanarea si inteligenta primarului .Asa ca de ce va mai mirati ?
  • Elena 13.06.2013 la ora 8:48 am
    Mai penibili decat "artista" sunt invitatii . Este clar ca am tot facut pe prostii pana am ramas asa . Nu s-au ridicat sa plece de teama fiecaruia in parte ca doar el nu a inteles capodopera (ineptia) !
  • Ce zice Primăria Târgu Jiu: că sunte� 13.06.2013 la ora 10:14 am
    [...] acestui moment cultural a șocat 99 la sută dintre cei care l-au vizionat, nu doar la Târgu Jiu, ci și în țară și [...]
  • Despre inadmisibilul cultural | Iri 21.06.2013 la ora 19:51 pm
    [...] http://www.gorjnews.ro/slider/video-imagini-socante-de-la-o-actiune-a-centrului-brancusi.html http://horiamuntenus.blogspot.ro/2013/06/semne-ale-apocalipsei-la-targu-jiu.html http://www.gorjnews.ro/slider/carciumaru-aliat-cu-dracul-impotriva-lui-brancusi.html http://www.ziare.com/constantin-brancusi/stiri-constantin-brancusi/brancusi-promovat-pe-bani-publici-cu-lubrifiantul-perfect-video-1240997 [...]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.