Video: „Inculpatul” Moșoiu, “violat” de PSD, se plânge de dureri în _ _ _ _!
Video: „Inculpatul” Moșoiu, “violat” de PSD, se plânge de dureri în _ _ _ _!
Investigatii12 mai 2014

Partidul Nesimțit importă liberali penali

Unul dintre primarii liberali care au picat în “așternuturile” electorale ale PSD este Vasile Moșoiu, de la Drăguțești. Oricine traversează comuna limitrofă Târgu Jiului îl poate vedea pe Moșoiu pe bannerele afișate de-a lungul D.N. 66, alături de Ion Călinoiu, Ecaterina Andronescu și Daciana Ponta, îndemnându-și concetățenii să voteze nu PNL-ul, partidul care l-a făcut primar, ci … PSD-ul!
Cu adevărat șocante au fost și explicațiile date de Moșoiu conducerii PNL Gorj și, apoi, de liderii liberalilor din județ, presei. Astfel, Moșoiu a susținut sus și tare că a fost pus pe acele bannere fără acceptul lui, de către liderii PSD, care i-au găsit fotografia rătăcită, pe undeva… Dacă lucrurile stau așa, fiind vorba de comuna sa, mai bine lua o scară și le dădea jos, decât să bată drumul până la sediul PNL… În situația în care ar fi dat jos bannerele, n-ar mai fi punctat, însă, la impresia artistică, în fața premierului Ponta și a miniștrilor veniți în Gorj…
[youtube]iQQK9n_2A1s[/youtube]

“Una este dragoste și alta este viol”

Prezentă într-o emisiune TV, președinta Organizației Femeilor Liberale din Gorj, Mădălina Ciolocoi, a spus răspicat că Moșoiu a fost … violat de PSD, fără acordul lui și fără pic de dragoste, carevasăzică… “Una este dragoste și alta este viol. Deci, unul singur… Nu… Viol se poate spune și din punct de vedere moral … Deci, domnul Moșoiu nu și-a dat acordul personal de a fi pe acele bannere. A existat fotografia dumnealui undeva, din campanie, din 2012, probabil, la tipografie. Și s-a trezit omul așezat pe bannere.”
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/149093499″ params=”auto_play=false&hide_related=false&visual=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 „Mă doare-n p**ă că am apărut”

În paralel, Moșoiu se plângea la un post de radio local că, după ce a fost abuzat de PSD, a rămas cu sechele într-o zonă cu totul și cu totul specială a corpului:
“Nu vreau să-mi fie terfelită imaginea prin presă. Eu nu candidez, ăsta e singurul interviu care-l fac, și vă rog să mă lăsați. Eu mă ocup de problemele comunității, nu mă ocup de imaginea lu “X”, sau a lu’ „Y”, sau a lu’ „Z”. Mă doare-n p**ă că am apărut, eu n-am fost că dacă mă pune cineva pe un banner înseamnă că…, ce-nseamnă? Acea fotografie, dacă vă uitați, e după vremea USL-ului, atât pot să declar.”
[youtube]L4K-qRvhfwA[/youtube]

 “Fă, bagaboanto, termină cu vrăjelile ăștea!”

Așa s-a adresat același primar Moșoiu, deunăzi, unei ziariste de la Tele 3, care îndrăznise să-l întrebe despre relația sa “extraconjugală” cu PSD-ul. Din moment ce primarii se exprimă astfel, în gura mare, este inutil să ne mai întrebăm de ce este atât de poluat spațiul public.

 A fost Moșoiu șantajat de PSD cu dosarele sale penale?

Foarte probabil să se fi întâmplat așa.
În momentul de față, numai pe portalul Judecătoriei Târgu Jiu Moșoiu apare ca fiind în curs de judecare, ca inculpat, în două dosare penale, și urmărit penal într-un al treilea dosar. De-ajuns ca să cedeze și celor mai subtile presiuni venite dinspre PSD.
Astfel, într-un prim dosar penal, Moșoiu a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu în formă calificată, alături de fostul primar Ion Modroiu și de dirigintele de șantier Nicolae Isar, cel care a fãcut “cărțile” cam la fel și în cazul campusului de la Peștișani. Deși dosarul e înregistrat pe rolul Judecătoriei Târgu Jiu din 2012, cercetarea judecătorească bate pasul pe loc. Faptul că Moșoiu s-a pupat pe bannere cu lumea bună a PSD constituie un argument în plus pentru judecător să tergiverseze dosarul.
12 - dosar 3 mosoiu
În al doilea dosar penal, Judecătoria Târgu Jiu a casat rezoluția Parchetului de pe lângǎ Judecătoria Târgu Jiu și a dispus începerea urmării penale împotriva aceluiași Moșoiu.
11 - dosar 2 mosoiu
În al treilea dosar, foarte proaspăt, Moșoiu apare ca fiind trimis în judecată pentru conflict de interese în formă penală.
10 - dosar mosoiu 1
Întrebare de final: cât câștigă și cât pierde Partidul Nesimțit afișând pe bannerele proprii asemenea primari penali? Sigur, impresia inițială este aceea de forță. Dacă faci minime săpături dai de cu totul și cu totul altceva: de disperare electorală, de haos, de absența oricăror reguli, a oricăror norme, a oricăror valori.

6 COMENTARII
  • mihai 13.05.2014 la ora 14:16 pm
    Un mare nesimtit,un sarlatan cu vocabular de maidan,se pupa cu Kkalinoiu sa mai faca vreo smenuiala.Dupa el totul se cumpara cu bani. Cei ,,sapte ani de acasa,, de multe ori fac mai mult decat o facultate. DNA trezeste-te sa vezi cum ajung banii publici in conturile lui ,,SA-MI BAG .....,, Asta au votat pacalicii din Dragutesti.
  • SORINA 13.05.2014 la ora 15:00 pm
    Pe Mosoiu il doare in p..a? Eventual o tetraciclina, ampicilina......daca o fi sifilis? A fost si violat? Unde si de cine?
  • Edian 13.05.2014 la ora 20:28 pm
    Daca Mosoiu are dreptate, atunci Kalinoiu minte. Acesta din urma a spus ca banerele au fost facute cu acceptul primarilor. Ori Kalinoiu minte cu nerusinare, ori Mosoiu o face. Dragutestiu aproape tot voteaza PSD ul ca BUTAN -presedintele PSD Dragutesti face campanie din poarta in poarta...PNL-ul va fi subclasat de PSD la nivel local. Cereti punctul de vedere al dlui presedinte al Consiliului Judetean Gorj, cu privire la acceptul lui Mosoiu referitor la aparitia pe banere.
  • gorjanul 14.05.2014 la ora 8:08 am
    Un papagal care a reusit sa pacaleasca cetatenii comunei de doua ori . Sa vedem daca poate pacali si procurorii DNA .
  • Lisu 14.05.2014 la ora 15:46 pm
    Sile se tot lauda ca nu i face nimeni nimic, ca e prieten cu mai marii de la organele de cercetare, le-a pus termopane la case, vile si alte beneficii ce trebuie intoarse
  • MYREY SI LORY 17.05.2014 la ora 22:29 pm
    VIOLATUL mOSOIU A APARUT SI PE BANERELE PNL....CE SA MAI INTELEAGA FRAIERESTENII DIN DRAGUTESTI.DLE NARCIS DAJU ,VERIFICATI SI CUM TERENUL PRIMARIEI A AJUNS PROPRIETATEA LUI PRIN ACTE FALSE.....
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.