Video: Ion Mischie recunoaște înțelegerile de tip MAFIOT din PSD Gorj
Video: Ion Mischie recunoaște înțelegerile de tip MAFIOT din PSD Gorj
Investigatii31 octombrie 2017

Materialul video de mai sus surprinde câteva fragmente dintr-o recentă conferință de presă a PSD Gorj, care a avut ca scop anunțarea candidatului acestui partid pentru alegerile parțiale din 5 noiembrie a.c., pentru desemnarea primarului comunei Telești. Imaginile dovedesc că președintele PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, a intrat în conferința de presă fără să cunoască nici măcar numele complet al candidatului pe care urma să-l anunțe.
Dar asta nu e nimic! Ion Mischie recunoaște că este un fel de sclav personal al fostului primar, Romulus Bîldea, care a demisionat din funcție după ce Agenția Națională de Integritate l-a găsit în stare de incompatibilitate. Ca în filmele cu mafioți, Ion Mischie garantează, de față cu conducerea partidului, cu Bâldea și cu reprezentanții presei, că în 2020 se va da la o parte ca să-i facă loc fostului primar pentru o nouă candidatură, imediat după ce-i va fi exprirat interdicția de a ocupa vreo funcție publică timp de 3 ani.

Președintele PSD Gorj nu știe numele candidatului la funcția de primar al comunei Telești

În partidele ”democratice”, în care relațiile interne se desfășoară după reguli de tip mafiot, individul nu contează, n-are nici nume și este doar un instrument, o rotiță în slujba Mafiei. Așa se face că senatorul Florin Cârciumaru s-a panicat în debutul conferinței de presă, când și-a dat seama că nu știe numele complet al candidatului pe care trebuia să-l anunțe. De aceea, l-a întrebat de față cu presa: ”Mischie și mai cum???”

Extrem de speriat, Mischie garantează supușenie și credință veșnică față de Bâldea

Vizibil speriat și forțându-se să joace un rol care se vede de la o poștă că nu-l prinde, Ion Mischie clachează în fața unei întrebări banale, adresate de o ziaristă, și recunoaște înțelegerile de tip mafiot dintre el și Bâldea:
”-Dacă veți câștiga Primăria, în 2020 ce veți face? Îl veți lăsa pe domnul Bâldea să candideze din nou, sau veți candida dumneavoastră?”
”-Înțelegerea mea cu domnul Bâldea este ca să merg până în 2020, după care va candida domnul Bâldea”.
Așadar, Mischie recunoaște explicit că este doar o rotiță în angrenajul de tip mafiot al PSD Gorj, și că va ieși din scenă imediat ce stăpânul lui, Bâldea, se va ”repara” și va avea voie să candideze din nou la funcția de primar. Teleștiul este, așadar, pe vecie feuda lui Bâldea? Curat sistem democratic și constituțional mai avem, în țărișoara asta a noastră.

Bâldea, trimis acasă de ANI pentru incompatibilitate. Mafia PSD îl vrea primar din umbră

A fost nevoie de tot acest circ fiindcă, în loc să dezvolte comuna Telești, ca primar, Bâldea a preferat să activeze în paralel și ca comerciant, și să-i îndatoreze ”pe caiet”, ca la țară, pe alegătorii lui, pe care-i vrea la fel de captivi și de supuși ca pe Mischie.
Comunicatul oficial al ANI referitor la Bâldea este disponibil aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.