Video: Ministrul Costoiu fuge prin curtea bisericii, de ziariștii care l-au surprins cerșind voturi, la o petrecere pe bani publici!
Video: Ministrul Costoiu fuge prin curtea bisericii, de ziariștii care l-au surprins cerșind voturi, la o petrecere pe bani publici!
InvestigatiiUltra - Scurte22 mai 2014

Mihnea Costoiu, Ministrul Cercetării și al Învățământului Superior, candidat pentru un post de senator pe Colegiul 2 Senat din Gorj, a luat-o la fugă prin curtea unei biserici din comuna Urdari – unde participa la o petrecere pe bani publici, organizată de primarul … liberal (!!!) Mihai Calotă – pentru a scăpa de jurnaliștii Tele 3, care încercau să obțină un punct de vedere în legătură cu acea evidentă mită electorală.
Jurnaliștii au fost scoși cu forța din curtea bisericii în care Mihnea Costoiu dădea mita electorală.
[youtube]li-Wuwxaex4&list[/youtube]
[youtube]1eyK7w1LLqc&list[/youtube]
Astfel de acțiuni au fost organizate de Mihnea Costoiu și de liderii PSD Gorj încă din pre-campania electorală, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu existând în lucru și un dosar penal pentru corupere de alegători.
Deși este gorjean, ca și premierul “gorjean” Victor Ponta nu a făcut nimic notabil pentru județul său de baștină, de aceea a recurs la o campanie disperată, extrem de costisitoare, pe parcursul căreia au fost încălcate de foarte multe ori prevederile legale în materie.
De altfel, imaginile cu președintele PSD Gorj Florin Cârciumaru, urlând la judecătorul care conduce Biroul Electoral Județean Gorj, au fãcut înconjurul țării.
Nu cu mult timp în urmă, ca acționar și, respectiv, ca președinte al consiliilor de administrație de la trei întreprinderi din Gorj, Mihnea Costoiu a participat la devalizarea și falimentarea lor, lăsând pe drumuri circa 3000 de gorjeni și prejudiciind bugetul de stat cu mai multe sute de miliarde de lei vechi. De altfel, chiar a doua zi dupa alegerile din 25 mai, Costoiu trebuie să compară ca pârât la Tribunalul Gorj, într-un dosar în care este cercetat pentru falimentarea S.C. ITIA S.A. Mătăsari. De reținut că dosarul respectiv a fost deschis acum 10 ani și se află încă la fond!
Pe parcursul campaniei electorale, Mihnea Costoiu a evitat să se deplaseze în carierele miniere din Gorj, deoarece majoritatea minerilor și energeticienilor sunt ostili, la momentul actual, PSD-ului. Fostul vicepreședinte al PSD Gorj, Laurențiu Ciurel, impus ca manager “apolitic” și “privat” al Complexului Energetic Oltenia, a adus acest gigant în pragul falimentului, astfel încât familiile celor circa 19.000 de angajați trăiesc cu spaima șomajului.  Nu mai punem la socoteală miile de angajați ai firmelor prestatoare pentru CEO.
Cu Mihnea Costoiu ministru pentru învățământ superior, universitatea de stat din Târgu Jiu a ajuns pe ultimul loc în topul integrității, realizat de Alianța pentru România Curată. Costoiu a mușamalizat furturile de miliarde de lei vechi, care au loc la Universitatea “Constantin Brâncuși”, sub pretextul cercetării.

6 COMENTARII
  • Ion Popescu 22.05.2014 la ora 15:15 pm
    Sa se duca de unde a venit! Sunt destui mincinosi rosii prin oras/judet. Mi-e sila de politrucii astia.
  • Politia 22.05.2014 la ora 19:25 pm
    Ce popor jalnic, oamenii grotelor, de care profita infractorii PSD. Si-o merita, un popor imbecil nu are cum sa traiasca la nesfarsit
  • kyty 22.05.2014 la ora 21:49 pm
    Nu vreau sa mai sufar eu si copiii mei pt.naivitatea unor semeni ,care se lasa manipulati de PSD,prin posturi media si trusturi de presa cumparate. Oameni buni desteptati-va odata si ganditi liber...Ce exemple trebuie sa mai avem la Gorj dupa 24 de ani de conducere PSD-ista... Toate intreprinderile au fost vindute, nu sunt locuri de munca,CEO este in pragul falimentului,patroni de carton gen Sarcina au pus monopol pe economja judetului datorita coruptilor din conducerea judetului. Dragi pensionari ,ganditi-va la copiii si nepotii d-voastra ce viitor pot sa aiba in acest judet condus de un primar analfabet si corupt cu multi bani in conturile familiei prin licitatii trucate si spaga,de un presedinte de consiliu judetean incompetent si un sef de politie sub orice critica(nu exista termeni de exprimare pt.acest personaj mediocru) Sa ne pastram demnitatea,avem puterea prin votul nostru sa schimbam ROMANIA... SA NE AJUTE DUMNEZEU !
  • salvador 22.05.2014 la ora 22:30 pm
    mi-e scarba de ciuma rosie
  • GORJ. Ministrul Costoiu fuge de presă � 22.05.2014 la ora 23:00 pm
    […] gorjnews.ro, Costoiu a organizat până acum o campanie extrem de costisitoare, pe parcursul căreia au fost […]
  • De ce sa mergi la vot. Si cum afli pe ci 24.05.2014 la ora 17:05 pm
    […] care gandeste si care nu voteaza doar pentru ca primarul si preotul din sat l-au chemat la o chermeza intr-o zi de […]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.