Video: Senatorul Tudor Barbu a dat PROSTEALA la maxim!
Video: Senatorul Tudor Barbu a dat PROSTEALA la maxim!
De cititInvestigatiiOpiniiUltra - Scurte28 mai 2015


Între ceea ce ne așteptam să se întâmple pe scena politică și mai ales în marele Partid Național Liberal, după instalarea ca președinte a lui Klaus Iohannis, și realitatea imediată există diferențe uriașe, generate de lipsa de consistență personală a majorității liderilor din alianța PNL – PDL și de totala lor lipsă de coeziune.
În cazul ”județului lui Ponta”, modul în care gestionează Gorghiu și Blaga situația opoziției trădează nu doar slăbiciuni și desincronizări. Aici e vorba în primul rând de dezinteres, de nesimțire și de abandonarea cu bună știință a unui întreg județ, sub talpa PSD-ului.
Tot ce lipsea liberalilor din Gorj, după șase luni în care s-au războit unii cu alții, era impunerea ca și copreședinte al PNL a unui personaj găunos, detestabil din toate punctele de vedere. Începând de miercuri, 27 mai a.c., liberalii din Gorj sunt conduși de senatorul Tudor Barbu.
Firesc era să fie propus ca lider al opoziției, în ”județul lui Ponta”, un bolid, un om politic integru, care să poată cataliza forțele de dreapta, împotriva PSD, și să genereze chiar de acasă de la premier un val de resuscitare a opoziției la nivel național.
În realitate, ne-am trezit cu un păcălici, cu un impostor în care se zbat din ce în ce mai anemic reminiscențele ziaristului liber, anti – sistem, de la OTV, urmărit și admirat de o țară întreagă. Tudor Barbu a schimbat atât de repede tabăra, discursul, tabieturile încât lasă impresia că a fost dintotdeauna ca acum, și că la OTV doar a jucat un rol așteptat de sute de mii de oameni de rând, care s-au văzut repede trădați și uitați de cel care a pretins că este aliatul lor necondiționat.
Fostul valet al lui D.D., ales în 2012 senator de Gorj, a reușit performanța de a veni în acest județ chiar mai rar decât deputatul de Târgu Jiu Victor Ponta. El și-a atras nu numai disprețul oamenilor de rând, ci și al primarilor de toate culorile politice, care nu l-au mai văzut prin județ din campania electorală. De altfel, Barbu este inexistent și ca senator al României, nu doar ca senator de Gorj. Domnia sa își face veacul prin studiouri de televiziune în care se trezește slobozind doar onomatopee și jargoane de Ferentari, și nimic despre Gorj. Inițiativele sale sunt cât se poate de ”complexe”, și privesc îndeosebi problematica parcagiilor clandestini din București… Mare senator, mare patriot!
pag 01
pag 2
 
Pentru a-i stabili cu certitudine culoarea politică, trebuie să i se facă anamneză la un psihoterapeut, deoarece Barbu a trădat în timp record PPDD-ul pentru PC, și apoi PC-ul pentru PNL… Și lista nu este deloc încheiată…
Fiindu-i foarte clar că este mai ”deosebit” decât ceilalți, Barbu a anunțat cu ani în urmă că va face audiențe cu gorjenii prin SKYPE… A fost doar o altă minciună gogonată… Asta nu-l împiedică să se pregătească, acum, să anunțe că va conduce și PNL Gorj tot prin SKYPE…
Cinismul și viteza cu care s-a debarasat de masele de amărâți ce au crezut în el fac din Barbu un personaj greu digerabil. Psihologic, aroganțele sale ieftine, total dezagreabile, par să ia naștere dintr-un reflex inconștient prin care Barbu se dezice și se debarasează de el însuși.
Deși fost om de presă și orator exersat în nesfârșite ore de emisie la OTV, senatorul Tudor Barbu a făcut o serie de declarații cât se poate de șocante, care trădează un personaj în plină descompunere, fără rușine, fără bun simț, fără busolă.
1.Pretinde că este perfect explicabilă și normală absența lui din colegiul său senatorial, și că ea a fost cauzată de factori din partid care i-au dat de lucru, politic, în PNL București, acolo unde ocupă funcția de prim-vicepreședinte: ”Dacă nu m-ați văzut la față, dumneavoastră și mulți alții, este pentru că am muncit acolo unde partidul m-a pus să muncesc”. În mintea lui Barbu, obligațiile de senator sunt secundare activității sale politice și au caracter opțional!
[youtube]4zltGjDRXGE[/youtube]
2.Deși a chiulit din Gorj pentru că-i sunt indiferenți și județul, și locuitorii săi, Barbu minte că în ultimele cinci luni n-a venit deloc, în mod deliberat, din cauza războiului din interiorul PNL, pentru a nu fi nevoit să se poziționeze în vreun fel. Altfel spus, Barbu recunoaște că dacă semenii săi ar fi într-o casă cuprinsă de flăcări, n-ar intra, de teamă să nu se aleagă cu vreo julitură.
[youtube]VF-U2bRb_Tg[/youtube]
3.”Prosteala”, un cuvânt la care Barbu apelează frecvent în emisiuni TV, este fără limite. Noul copreședinte al PNL Gorj spune că n-a intervenit în conflictul dintre ceilalți lideri liberali pentru a nu le submina autoritatea!!!
[youtube]r0KQUUXXSV8[/youtube]
4.Cu toate că în 2015 n-a călcat prin Gorj, minte că a participat la o singură audiență, ca senator, timp de cinci luni!!! În realitate, nici măcar una nu a fost.
[youtube]mrNQz0cerJc[/youtube]
5.Barbu pretinde că este perfect normal să nu fi călcat prin Gorj, și argumentează cât se poate de inept, invocând vocația și amplitudinea sa de senator național, aproape mondial: ”Să știți că gorjenii nu m-au trimis senator pentru Gorj! Gorjenii m-au trimis senator al României, pentru a face legi pentru România, nu pentru Gorj!”
[youtube]3EmdgjIVOhs[/youtube]

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.