Video șocant: cum a stricat baronul Călinoiu filmul de promovare a Gorjului. Prima Zi Națională Brâncuși, în zodia ticăloșilor proști
Video șocant: cum a stricat baronul Călinoiu filmul de promovare a Gorjului. Prima Zi Națională Brâncuși, în zodia ticăloșilor proști
De cititexportInvestigatiiUltra - Scurte17 februarie 2016


Prima Zi Națională Brâncuși din istorie se desfășoară la Târgu Jiu, orașul lui Brâncuși, într-un anonimat total, cu niciun om de stat de prim rang care să cinstească, prin prezență, această sărbătoare.
Într-un fel, pentru președintele Iohannis, premierul Cioloș și ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, absența de la Târgu Jiu, în 19 februarie, reprezintă o dovadă de minim bun simț și de asumare tacită a unei doze considerabile de vinovăție față de situația mizerabilă în care se află acum Ansamblul Sculptural ”Calea Eroilor”.
Deși turismul reprezintă singura șansă de supraviețuire economică, pe termen lung, a Gorjului, veți putea vedea, în clipul de mai jos, cu stupefacția de rigoare, că agramatul baron Ion Călinoiu, care conduce de 20 de ani Consiliul Județean, și-a asumat și rolul de promotor turistic al acestei zone.
O echipă de profesioniști a reușit, recent, să realizeze un documentar de promovare a județului, dar Ion Călinoiu i-a stricat începutul, ținând neapărat să apară chiar el în deschidere, așa cum moaca lui Ceaușescu era nelipsită de pe toate coperțile și de pe fiecare din pereții instituțiilor de stat.
Iată-l pe acest agramat doctor în agronomie, în ridicola ipostază de promotor turistic al județului Gorj.
Conștientizând deserviciile pe care le aduce baronul Călinoiu în planul așa-zisei promovări turistice, la momentul difuzării pe youtube a filmului, realizatorii au tăiat partea de început a variantei originale, fapt care l-a nemulțumit profund pe președintele Consiliului Județean.

2 COMENTARII
  • gorjanul 18.02.2016 la ora 7:37 am
    GENIAL. Daju nu Ca,,,Ca,,,Calinoiu .Cum dracu sa vina turistii in Gorj cand vad la inceputul clipului mormanul asta de grasime ,rect,,,e Calinoiu .Daca aveau cele mai mici notiuni de marketing deschideau clipul cu o femeie tanara , frumoasa eventual voluptoasa imbracata in straie nationale nu o burta ambulanta cu gusa stransa intr o cravata si seul de oaie curgand la coltul gurii .Prostovanii astia nu au auzit (ca de invatat nici nu se pune problema )ca ambalajul vinde marfa ?
  • Banta Titiana 21.02.2016 la ora 11:51 am
    Disgratios.Nu merita Brancusi sa-i folositi imaginea in scop strict politic.Nu asa se promoveaza turismul...
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.