Video șocant. Cum intervine Garcea la un protest anti – Ponta inexistent
Video șocant. Cum intervine Garcea la un protest anti – Ponta inexistent
InvestigatiiUltra - Scurte15 noiembrie 2014


Din imaginile de mai jos veți vedea pe ce culmi a ajuns comunismul în județul lui Ponta și ce fel de inși sunt susținuți de PSD la conducerea instituțiilor publice. Vineri seara, comandantul jandarmilor din Gorj s-a apucat să stingă – cu rotweilleri și câini lupi – un protest anti – Ponta inexistent, renunțând doar după ce un jurnalist l-a întrebat despre felul în care a agresat, chiar în biroul său, un subordonat care a fost apoi luat de SMURD, pentru că și-a pierdut cunoștința. Incidentul este mușamalizat atât de conducerea Jandarmeriei Române, cât și de procurori.
Veți vedea ce a reușit să facă Ponta în Gorj, și veți înțelege ce planuri mărețe are cu toată România.
Primul județ în care s-a reinstaurat, oficial, comunismul este Gorjul premierului Victor Ponta. De zece ani domnia sa activează ca deputat de Târgu Jiu. Efectele le veți vedea și în imaginile de mai jos.
Colonelul Florin Popescu, susținut de camarila lui Ponta la șefia Inspectoratului Județean de Jandarmi, știe – probabil chiar de la Ponta – una și bună. Dacă Securitatea ne interzicea, pe timpul lui Ceaușescu, să umblăm mai mult de doi inși pe stradă, pentru că, dacă se adunau trei, deja se considera că se pune la cale o conspirație împotriva orânduirii comuniste, colonelul Florin Popescu nu suportă să vadă mai mult de doi opozanți ai PSD-ului la un loc.
Vineri după-amiaza au fost proteste în toate orașele țării, față de boicotarea de către Ponta și guvernul său a dreptului constituțional de a vota. Deși se știa că în Gorj atât opoziția politică cât și societatea civilă sunt cât se poate de firave, autoritățile au umplut Piața Prefecturii cu jandarmi, polițiști, civili cu glugi trase pe cap, care filmau absolut tot, și chiar cu câini lupi și rotweilleri. În realitate, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu au fost mai multe forțe de ordine și jurnaliști decât așa-ziși protestatari.
Pentru a-și etala oficiile de slugă în fața liderilor PSD Gorj aflați după perdelele Prefecturii, acest Garcea cât se poate de autentic a descins în piața semi-pustie, hotărât să restabilească instantaneu ordinea și disciplina, și să abolească orice urmă de aversiune față de Ponta și PSD.
Iată-l pe comandantul jandarmilor din Gorj căutând liderul unui protest inexistent.
[youtube]rPnZerpkQd4[/youtube]
Colonelul Florin Popescu afișează prejudecata extrem de periculoasă că se află în mijlocul unor sălbatici. Asta rezultă, cât se poate de clar, din atitudinea sa arogantă, persiflatoare și agresivă.
[youtube]-pYm5rw2Prw[/youtube]
Garcea face orice pentru a intimida. Iată-l declarând, oficial, că în România chiar și Jandarmeria ne urmărește pe FACEBOOK.
[youtube]HIydJ1ldHjU[/youtube]
Civilii veniți în misiune la așa-zisul protest, unii cu camere de filmat, au fost cât se poate de provocatori. Șeful Jandarmeriei nu și i-a asumat, semn că și alte instituții l-au apărat pe Ponta de ”sălbaticii” din Piața Prefecturii.
[youtube]nLSNKSuYhfE[/youtube]
Deși nu se întâmplase absolut nimic ilegal la așa-zisul protest, Garcea a decretat în fața ziariștilor că nu exclude sancțiuni!
[youtube]1dzMoUnvVEY[/youtube]
Oamenii legii au fost cu totul și cu totul absenți, cu o seară înainte, când circa 1000 de susținători ai lui Ponta au participat la un marș neautorizat prin centrul Târgu Jiului, și la o adunare publică neautorizată, în Piața Prefecturii. Mai mult, colonelul Florin Popescu a avut nesimțirea de a declara ziariștilor că nu știe să se fi organizat acele acțiuni, în condițiile în care au fost amplu mediatizate!!!
[youtube]ulgBk4Hplxg[/youtube]
[youtube]sa1QaCv3C2Q[/youtube]

Garcea recunoaște că un ofițer a fost luat de SMURD, din biroul lui, după ce și-a pierdut cunoștința, dar neagă că l-ar fi lovit

Până aici a fost partea de plâns. Urmează finalul, de tot râsul. Colonelul Florin Popescu a plecat cu coada între picioare, abandonându-și misiunea cu care fusese împins în Piața Prefecturii de șefii PSD Gorj, după ce l-am întrebat, de față cu ceilalți ziariști, dacă este adevărat că a lovit un ofițer superior în biroul său de comandant, de unde jandarmul agresat a fost luat de un echipaj SMURD, întrucât și-a pierdut cunoștința.
[youtube]SP-hwj_h578[/youtube]
Iată un pasaj cât se poate de edificator:
”Narcis Daju: L-a luat SMURD-ul de la dumneavoastră din birou?…
Florin Popescu: Da…
N.D.: …după ce l-ați lovit?…
F.P.: După ce l-am lovit? Nu. Nu l-am lovit, în primul rând!
N.D.: S-a lovit singur???”
Într-un stat de drept, nu doar că acest ins n-ar conduce un inspectorat județean de jandarmi, dar ar fi fost de mult trimis în judecată pentru vătămare corporală. Trecând peste asta, pentru prestația lui Garcea de vineri seara, și pentru dubla măsură cu care Inspectoratul Județean de Jandarmi tratează susținătorii lui Ponta și opozanții lui, este obligatoriu ca conducerea Jandarmeriei Române să demareze o anchetă internă, și să prezinte public rezultatele acesteia.
Notă: Ponta, să știi că nici în China nu se mai poartă de-ăștia, cu creierul cât al lui Garcea, în fruntea structurilor militarizate.

7 COMENTARII
  • gorjanul 15.11.2014 la ora 19:53 pm
    Pu-lifriciul asta conduce trupele de jandarmi la Gorj ? Doamne fereste , asta'i colonel ? Nu vreau sa ma gandesc cum reactioneaza subofiterii IJJ Gorj . Consumase ceva boasca in prealabil ? Oricum a fost interogat de Daju la ,,,meserie ,,. Se vede cine are scoala , a marturisit fara a fi pus la ,,,,rotisor .Felicitari Narcis , nu a cheltuit Statul banii degeaba cu tine in scoala . Da' lu' Popescu ar trebui sa i ceara si cheltuielile cu scolarizarea si salariile incasate in ultimii 25 de ani . Colonel cu aptitudini si nivel de sergent-major .
  • Amintiri din 1989 | dorinlazar.ro 16.11.2014 la ora 8:16 am
    […] Aseară, la Târgu Jiu, jandarmeria a intrat în forță într-un protest inexistent. Deoarece opozi…. S-au strâns câteva zeci de oameni, care au fost dispersați rapid de către jandarmii care nu exclud sancțiuni. […]
  • civis rumanum sum 16.11.2014 la ora 11:49 am
    Garceo, *** pe **-ta sau pe *******-ta, la alegere... asta in cazul in care politia m-ar urmari pe facebook.
  • Puie Monta 17.11.2014 la ora 20:29 pm
    Genial...Narcis ... GENIAL! Au belit un cal in chizda... Sa-i vad acum pe Cacalinoi, pe Cacaragei si Cacarciumi ...pe unde scot camasa ... Romania a VOTAT! De ieri mi-a incoltit iar speranta ca acest popor inca poate renaste...bine ca s-a DESTEPTAT.
  • O oarecare 18.11.2014 la ora 9:26 am
    Felicitari. Nu este singurul caz din pacate. Jandarmeria si politia aservita PSD-ului? İnclin sa cred ca da. Alt caz in care politia locala este "angajata" PSD-ului. http://amestecuri.blogspot.ro/2014/11/politia-romana-angajata-pentru-victor.html
  • Puie Monta 22.11.2014 la ora 0:28 am
    Seful IPJ Gorj Seful ISU Gorj Seful Jandarmeriei Gorj Seful ETC. Gorj Numiti voi o singura Institutie din GORJ fara sef pus politic ... Numai cu voia lu' Nea Ion... btw ce facusi Nea Ioane te lua de la inima in seara asta?
  • DIICOT-ul inventează teroriști. Electr 01.12.2014 la ora 17:49 pm
    […] doar câteva zile în urmă, șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj, colonelul Florin Popescu, a reacționat total abu… față de alți câțiva gorjeni care participau la o adunare publică spontană, tot în Piața […]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.