Video șocant! Un lider PNL Gorj susține că ”Ponta ar fi fost un președinte MAI BUN ca Iohannis”
Video șocant! Un lider PNL Gorj susține că ”Ponta ar fi fost un președinte MAI BUN ca Iohannis”
De cititexportInvestigatiiUltra - Scurte8 octombrie 2015


Liberalii din Gorj, așa – zisul județ al premierului Victor Ponta, au ajuns cu sfidarea atât de departe, încât nu se sfiesc să proclame, în emisiuni de televiziune, că Ponta ar fi fost un președinte mai bun decât Klaus Iohannis! Nu doar că ezită în a mima opoziția față de PSD, nu doar că nu-i preocupă la modul real dezvoltarea județului, dar au ajuns să aducă elogii, în public, premierului Victor Ponta!

I s-a întâmplat, recent, profesorului universitar Dorel Chirițescu, lider al PNL Gorj, care a spus răspicat, la televiziunea TELE 3, că ”Victor Ponta ar fi fost un președinte mai bun decât Klaus Iohannis”.
Declarația șochează nu doar pentru că Dorel Chirițescu este unul dintre liderii din Gorj ai principalului partid de opoziție, ci și pentru că el face parte din echipa de campanie a copreședintelui PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care are cele mai mari șanse să fie desemnat candidat liberal pentru Primăria Târgu Jiu.
marcel romanescu
Practic, Romanescu urmează a se confrunta cu președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, care conduce Primăria Târgu Jiu de 15 ani. În această perioadă, popularitatea lui Cârciumaru s-a diminuat drastic, deoarece orașul a fost ținut închis, a fost ocolit de investitori, iar șomajul a atins cote alarmante. Atât Târgu Jiul, cât și județul, în ansamblu, se confruntă cu grave probleme de infrastructură. De altfel, celălalt mamut al PSD Gorj, Ion Călinoiu, conduce Consiliul Județean din 1996, adică de aproape 20 de ani!  Pentru a-și securiza scaunele, Cârciumaru și Călinoiu încearcă să-și impună contracandidați inofensivi, sau chiar aserviți PSD-ului, precum Marcel Romanescu.
Miercuri, 07 octombrie a.c., Dorel Chirițescu a declarat că ”Ponta ar fi fost un președinte mai bun ca Iohannis”, în contextul unui dialog cu jurnalistul Narcis Daju, care-i reproșa că în campania pentru alegerile prezidențiale din 2014, ca lider al PLR Gorj, a fost un fervent susținător al lui Ponta, în condițiile în care acum se proclamă opozant al PSD-ului și susținător al unui candidat anti – Cârciumaru.
Atașamentul ”liberalului” Chirițescu față de Ponta, în detrimentul fostului lider național al PNL, Klaus Iohannis, este cât se poate de straniu, având în vedere că, în calitate de deputat de Târgu Jiu, Ponta strălucește prin absență, din colegiul său electoral, de 11 ani. Mai mult, premierul tocmai a fost trimis în judecată de Direcția Națională Anticorupție, care a identificat un prejudiciu de 5,6 milioane de euro pe care l-a produs chiar în Gorj, alături de senatorul Dan Șova, complexelor energetice.
Paradoxal, mare parte din echipa de campanie a candidatului PNL Gorj pentru Primăria Târgu Jiu este alcătuită din persoane ca Dorel Chirițescu, care au legături solide cu PSD-ul.

3 COMENTARII
  • Vlad Tepes 08.10.2015 la ora 14:43 pm
    astia fac opozitie in Gorj??cu pesedei de astia acoperiti ne mintim de 25 de ani ca facem opozitie,sper ca acest individ sa fie exclus din PNL
  • un cetatean 08.10.2015 la ora 21:11 pm
    Se stie cred ca in judetul Gorj, avem UN SINGUR partid PSD, restul fiind doar sateliti ai acestuia, partide care au la conducere doar cai troieni si plosnite PSD-iste, lingatori de blide, care joaca asa cum le dicteaza Calinoiu si Carciumaru si alte persoane PSD-izate din anumite institutii ale statului, care participa si ei cum pot la dezmatul si fraudele PSD-iste. Domni CCOLONEI si DOCTORI Calinoiu si Carciumaru, a caror fapte penale sunt la vedere, fac ce vor acast judet, fiind aparati de persoane corupte din institutiile statului, persoane care ar trebui stopeze dezastrul acestui judet si al Romaniei..
  • cosmin_stejar 11.10.2015 la ora 22:27 pm
    Chiritescu este o caricatura si ca intelectual si in politica. O nulitate. Dar sunt altii si mai rai ca el in PDLGorj acum numit PNL, ma refer la Horatiu Gorun mentinut de Carciumaru la Directia Taberelor, membru PDL si deci PNL de unde fusese exclus,si tacsu Adrian Gorun puscariabilul care a devalizat UCB si l-a sustinut pe Ponta in campania pentru prezidentiale! Caricatura de Valceanu, alt neavenit in loc sa-i dea pe Goruni afara din partid ii pupa in dos!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.