Viera își vede conaționalii regi ai Africii
Viera își vede conaționalii regi ai Africii
FotbalSport3 februarie 2012

Pandurii are în componența sa un singur jucător african, pe ivorianul Ousmane Viera, fundașul echipei gorjene fiind acum în Antalya, sub bagheta lui Grigoraș, deși ar fi putut fi la Cupa Africii pe Națiuni, competiție care are loc acum în Guineea Ecuatorială și Gabon.
Viera spune că naționala Coastei de Fildeș are în acest moment jucători de mare valoare, așa că își așteaptă rândul abia când aceștia se vor retrage: „La Cupa Africii pe Națiuni țin, binențeles, cu Coasta de Fildeș. Nu sunt acolo pentru că eu cred că sunt jucători mai buni decât mine pe acest post. Eu trebuie să  muncesc mai mult să ajung acolo. Sunt acolo Kolo Toure, Zokora,
jucători mai buni ca mine… Nu sufăr în fața micului ecran când joacă naționala mea. Am încredere în ei, nu am emoții. Știu că trebuie să muncesc să ajung la națională, dar am șansa mea, sunt acum acolo jucători de 30-31 de ani. Sper să joc bine cu Pandurii, să ajung în Europa League și atunci voi avea mai multe șanse”, spune fundașul Pandurilor despre șansele sale de a ajunge la echipa națională.
Dincolo de CAN, acolo unde crede că ivorienii săi vor ajunge campioni ai Africii, Ousmane Viera spune că și-ar dori ca de la Pandurii să plece ăntr-un campionat puternic din Europa, nu la Steaua, acolo unde au ajuns foștii săi colegi Gabi Matei și Chiricheș: „Eu mă gândesc mai mult la o plecare afară. Nu știu unde. Unde mă trimite Dumnezeu. Dacă joc bine, aș vrea să ajung în Germania sau în Franța”.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.