Vizionaţi aici DA’LAS … NOSTALGIA, integral
Vizionaţi aici DA’LAS … NOSTALGIA, integral
Altele14 octombrie 2009

caprita2GorjNEWs.ro vă oferă, cu acceptul regizorului şi realizatorului Mihai Vulpe, alias Bacio, posibilitatea de a viziona integral fimul DA’LAS … NOSTALGIA, produs de televiziunea Tele 3, sub coordonarea cineastului Dumitru Călugăru. Filmul a fost premiat astăzi pentru cea mai bună regie şi cel mai bun regizor la Festivalul Internaţional de Film “Toamnă la Voroneţ”, organizat la Gura Humorului de Media Pro Bucureşti şi Centrul Cultural Bucovina.

[youtube]E1hOgZq87uY[/youtube]

13 COMENTARII
  • Manuel Bumbescu 14.10.2009 la ora 15:06 pm
    Sa traiasca finu' Bacio. Felicitari de la nasu' Manuel si toata gasca noastra. Iti dorim sanatate si sa ajungi cat mai sus in cariera artistica si profesionala.
  • Nea Costache 14.10.2009 la ora 19:52 pm
    Felicitari prietenului meu Bacio! El zice ca i-as fi purtat noroc, stie el ce stie!
  • Agentia Matrimoniala Video DESTINO 15.10.2009 la ora 13:20 pm
    Felicitari Mihai pentru premii, pentru sufletul tau mare si pentru ca ramai cu fruntea sus si mergi mai departe cum iti place tie!
  • Stefu Silviu 15.10.2009 la ora 19:04 pm
    Felicitari de la un simplu "telespectator".
  • Ionut 15.10.2009 la ora 23:03 pm
    Din nefericire pentru noi, cei care ne numim "romani", astfel de specimene - ma refer la personajul din scurtmetrajul lui Mihai - exista... Asta este Romania momentului, dar si tara viitorului! Mihai este un tanar regizor si om de televiziune de exceptie, merita sincere felicitari!
  • Vali 17.10.2009 la ora 1:32 am
    BRAVO PRIETENE!
  • cucu 17.10.2009 la ora 17:22 pm
    Premii şi premianţi Film: Marele premiu şi trofeul "Toamnă la Voroneţ"- "Roata, piua şi daracul", autor Codruţa Angelescu din Bucureşti. Premiul pentru cel mai bun film documentar - "Zodia Pământului", autor Laura Lachovolea, din Iaşi. Premiul pentru regie - "O mamă în împărăţia umbrelor", autor Violeta Gorgos, Iaşi. Premiul pentru imagine - "Masacrul", autor Eduard Grigore, Constanţa. Premiul Primăriei Oraşului Gura Humorului - "Drum de mijloc", autor Dan Marian Codre, Curtici. Premiul Juriului - "Ultimii români", autor Razvan Butaru, Bucureşti. Menţiune - "La capătul lumii", autor Constantin Mărăscu, Timişoara Secţiunea film documentar studenţesc: Premiul pentru cel mai bun film documentar - "Nea Pintea...model", autor Adina Pintilie, UNATC Bucureşti. Premiul pentru regie - "A fost odată în Transilvania", autor Manuela Morar, Universitatea Hyperion, Bucureşti. Premiul pentru imagine - "Mulţumesc", autor Millo Simulov, UNATC Bucureşti. Menţiune - "Milki Way", autor Ivana Mladenovic, UNATC Bucureşti Si unde este Bacio? Diaporama: Premiul I, Mihai Gheorghe – Ploieşti Premiul II, Ovidiu Mihai Tot - Cluj Napoca Premiul III, Sandu Traian Cimpoieru - Cluj Napoca. Premiul de excelenţă s-a acordat octogenarei Natalia Colocolnicov, care a fost prezentă la Festivalul de la Gura Humorului pentru a 28-a oară.
  • anna 17.10.2009 la ora 17:25 pm
    nu a facut numai bacio filmul,nu-l mai ridicati in slavi numai pe el.si de cand e el regizor????????????mai intrebati si voi cine a ajutat la realizarea filmului.nu-l mai ascultati pe bacio cum se lauda,stie sa cante,dar la filme nu se pricepe.doar la gasit pe caprita,doar asta e meritul lui.iar barbosu ala,calugaru,ce naiba a facut el?cred ca doar titlul.bravo celorlalti. UN CRITIC
  • Narcis DAJU 17.10.2009 la ora 19:04 pm
    @) anna Filmul a fost apreciat şi premiat, printre alţii, de Mircea Albulescu şi Andrei Blaier. Ei joacă în naţionala filmului românesc. Tu la ce echipă prestezi? @) cucu Dacă tu crezi că poţi face manipulări ieftine prin GorjNEWS.ro, te înşeli. Mai sus, în comentariul tău, ai postat laureaţii EDIŢIEI DIN 2008 a festivalului. Atunci, Bacio nu a participat. Pe viitor, nu voi mai aproba comentarii ce conţin neadevăruri ordinare. Pentru edificarea deplină, necredincioşii pot intra aici: http://www.monitorulsv.ro/Cultural%20local/2009-10-16/Marele-Premiu-si-Trofeul-Toamna-la-Voronet-au-ramas-in-Bucovina&hl=voronet&tip=all
  • larisa 17.10.2009 la ora 19:44 pm
    intr-adevar ce a facut Bacio? Nu a facut decat sa aduca CINSTE si ONOARE orasului si judetului in care locuim,nu a facut decat sa aduca un premiu f important la un festival INTERNATIONAL DE FILM,nu a facut "NIMIC"........pacat ca exista astfel de oameni care nu stiu sa aprecieze sau sunt prea invidiosi voi de ce nu va laudati..a...NU AVETI CU CE.....D-soara ANA mai alataieri scriai ca ii urezi bafta acestui Bacio ,,,,acum ce S-a intamplat? INVIDIA...oridum Ovidiu,George,Dan si Lucian au fost pomeniti tot timpu.dar meritul este DOAR AL LUI BACIO...INCERCATI SA FITI MAI UMANI nu mai aruncati cu noroi ca e pacat........
  • Nea Costache 18.10.2009 la ora 12:18 pm
    Of, ce usor este sa arunci cu noroi intr-un om, sub protectia anonimatului! Mihai Vulpe, alias Bacio are niste merite: In primul rand, cum spunea si unul dintre detractorii sai, Bacio stie sa cante ( si o face foarte bine!), nu numai l-a descoperit pe Caprita si a facut emisiuni distractive cu el pe postul local Tele 3, dar a facut si realizat acest mic filmulet, pe care niste SPECIALISTI in domeniu l-au apreciat. Cucu si ana, ce mari merite aveti sa contestati aceasta realizare a lui Bacio, realizare care ne face pe noi, toti gorjenii sa ne mandrim cu ea?
  • OANA LAZAR 21.10.2009 la ora 17:19 pm
    In viata trebuie sa urmaresti doua scopuri,primul; sa obtii ceea ce doresti si dupa asta, sa te bucuri de el. MULT SPOR
  • Fan CAPRITA 26.01.2010 la ora 19:58 pm
    BA FRATILOR PE CAPRITA ASTA L A DESCOPERIT UN JURNALIST DIN TG JIU CATALIN BADESCU L CHEAMA NU BACIO.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.