Vlădoianu, în continuare la șefia Spitalului Județean de Urgență
Vlădoianu, în continuare la șefia Spitalului Județean de Urgență
Ultra - Scurte4 noiembrie 2013

În ciuda zvonurilor apărute în presă, Cristian Vlădoianu este, în continuare, managerul Spitalului Județean de Urgență. Acesta a revenit vineri la birou, în condiţiile în care, joi, unitatea sanitară a prezentat un raport cu privire la activitatea din acest an, cifrele fiind prezentate în Consiliul Judeţean de dr Nicoleta Manu, reprezentată a firmei Tetraedru Medical Consulting SRL, cea care administrează privat spitalul de la Târgu Jiu.
Confuzia a fost cu atât mai mare, cu cât consilierii judeţeni au crezut că stau de vorbă cu noua directoare şi inclusiv preşedintele Ion Călinoiu a vorbit despre înlocuirea lui Vlădoianu.
„Eu am mers la mine la Craiova în aceste zile, unde am avut de rezolvat unele probleme de natură personală. Am discutat cu reprezentanţii firmei şi i-am informat despre aceste aspecte, am plecat în concediu, iar acum, la întoarcere, am aflat că am fost schimbat din funcţie. Pot să vă spun că sunt prezent la birou, că nu m-a informat nimeni nici oficial şi nici pe alte canale că s-ar fi pus în discuţie problema unei schimbări la nivel de vârf în privinţa conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu şi, ca urmare, îmi văd de treaba mea în continuare”, a menţionat Vlădoianu.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.