Voiculeț: „Noi suntem favoriţi, jucăm acasă!”
Voiculeț: „Noi suntem favoriţi, jucăm acasă!”
FotbalSport30 martie 2012

Pandurii lui Grig visează la a doua victorie stagională contra Stelei

Partida cu Steaua este una aparte pentru gruparea târgujiană, dar și pentru trupa lui Gigi Becali. Dacă Pandurii vor să confirme ieșirea din criză, să obșină un nou succes pe care să i-l dedice lui Băcilă și să se mențină în partea de sus a clasamentului, gruparea din Ghencea vine la Târgu Jiu cu un nou antrenor și cu amenințarea că un nou eșec ar scoate Steaua de pe orbita spre titlu.
Autorul golului cu care Pandurii a egalat Steaua în meciul din turul campionatului, meci câștigat de gorjeni cu 2-1 la Ploiești, Claudiu Voiculeț, spune că se așteaptă la un meci spectaculos sâmbătă în compania echipei bucureștene și crede într-un nou succes al echipei sale în fața echipei de la care a venit. „Va fi un meci spectaculos. Steaua vine să atace, noi o să atacăm, nu suntem echipă să ne apărăm şi să jucăm pe contraatac. Normal că-i putem bate. Am câştigat şi în tur, la Ploieşti. Am prins atunci şi un teren mai prost şi nu am putut să pasăm mai bine, dar acasă suntem şi buni. Sper să dau gol şi să câştigăm. Noi suntem favoriţi, jucăm acasă!”, spune Voiculeț.

Maxim: „Au luat crema fotbalului românesc”

În ciuda tinereții sale, Alexandru Maxim pare ceva mai temperat în optimism, asta poate și pentru că vede în lotul Stelei cel mai valoros lot din Liga I, iar acest lucru, spune el, contează chiar mai mult și decât cine este pe banca echipei: „Steaua e periculoasă oricum, și cu antrenor și fără antrenor. Oricine ar sta pe bancă, au jucători foarte buni. Au luat crema fotbalului românesc, au jucători foarte buni, foarte importanți, au demonstrat că au valoare și ne așteaptă un meci foarte dificil. Dar noi nu ne gândim la asta, încercăm să
practicăm jocul nostru, să nu ne gândim la adversar și să dăm totul pe teren. Nu știu dacă schimbarea de antrenor este un lucru bun sau rău pentru noi. Vom vedea după meci. Pe noi nu ar trebui să ne intereseze ce e în grădina celorlalți, important e să ne pregătim noi cât mai bine în această săptămână, să ne concentrăm și să dăm 100% pe teren”, a declarat Alexandru Maxim despre felul în care Pandurii trebuie să contracareze valoarea mai mare a lotului stelist în meciul de sâmbătă de la Târgu Jiu.

Victorie cu tristă amintire

Primul succes obținut în deplasare de Pandurii în dauna Stelei, cel din turul acestei ediții de campionat, n-a fost unul care să poată fi primit cu bucuria pe care ar fi meritat-o în mod normal și asta din cauza accidentării grave a lui Cosmin Băcilă de către Gardoș. Colegii lui Băcilă n-au uitat acel moment, îi doresc acestuia să revină cît mai repede pe teren și și-ar dori să poată învinge din nou Steaua pentru a se putea bucura împreună, cum se cuvine, de acest eventual succes: „În tur a fost o victorie a noastră umbrită de accidentarea lui Băci, ne pare rău pentru el, îi dorim să revină cât mai repede printre noi, dar trebuie să trecem peste aceste momente, să ne gândim că ne așteaptă un meci dificil. Până la urmă sunt doar trei puncte puse în joc și sperăm să o scoatem la capăt, să obținem victoria, pentru că este foarte importantă pentru noi”, a mai declarat Alexandru Maxim.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.