Voinea ar vrea să rămână, conducerea l-ar împrumuta din nou
Voinea ar vrea să rămână, conducerea l-ar împrumuta din nou
FotbalSport8 iunie 2012

Viitor incert pentru „Voinic”

Albert Voinea ar dori să aibă șansa de a arăta la Pandurii ce a învățat la Bistrița după ce a fost împrumutat un an la Gloria în liga a II-a, însă conducerea gorjeană îl consideră încă necopt pentru obiectivul fixat.
Pentru Albert Voinea, sezonul trecut a adus multe lucruri bune în prima sa parte, dar și foarte mult ghinion în retur. Cu toate acestea, tânărul atacant al Pandurilor spune despre anul petrecut în liga secundă că a fost unul bogat în experiențe: „A fost un an în care am reușit și eu să strâng mai multe minute la un nivel mai înalt al fotbalului nostru. Dacă au fost suficiente îi las pe alții să vadă și să spună dacă merit sau nu să joc în Liga I. Mi-a mers foarte bine la Bistrița, mai puțin în ultima parte, când am fost accidentat și mi-am revenit cu greu după accidentare. De asta și trag tare acum, să mă recuperez cât mai bine, iar la reunire să fiu în forță maximă. Sunt fericit că am reușit să mă recuperez după accidentarea avută. A fost o perioadă grea pentru mine cât n-am jucat, mai ales că am plecat acolo ca să joc”, a declarat Albert Voinea la revenirea sa la Pandurii.

„Mintea mea este aici”

Jucător aflat în vizorul loturilor naționale la diverse categorii de vârstă, Albert Voinea spune că și dorește să aibă șansa de a arăta la Pandurii care i-au fost acumulările din ultima perioadă și nu se gândește la un eventual transfer: „Îmi doresc pentru moment să fac cât mai multe lucruri bune la Pandurii, iar apoi, dacă totul va fi bine, va veni și un moment să fie oferte și pentru mine. Momentan mintea mea nu stă la plecare, mintea mea este aici, să mă întorc la Pandurii, să arăt celorlalți că experiența mea de un an la Bistrița mi-a adus beneficii. Nu vreau să vorbesc prea mult. Poate la reunire mi se va spune altceva, poate în cantonamente se va vedea dacă există diferențe între momentul în care am plecat și acum”, a mai declarat atacantul gorjean.

Pîrvulescu: „Nu ştiu dacă el e o soluţie de moment”

În vreme ce Voinea visează la duelurile cu fundașii echipelor din Liga I, președintele executiv al Pandurilor spune că șansele ca acesta să fie păstrat în lot de Petre Grigoraș sunt destul de mici:„Voinea o să vină la reunire, dar cred că ar fi foarte bine, ca şi la alţi tineri din lotul nostru, să fie în continuare împrumutat la o echipă pentru a avea jocuri în picioare. Noi am vrea să-l împrumutăm la o echipă de prima ligă, m-aş bucura din suflet, dar e greu de găsit, probabil va fi una de liga a doua. Important e ca el să joace, a făcut-o foarte bine în tur dar din păcate în retur nu a mai avut aceleaşi evoluţii, a avut şi o accidentare… Nu ştiu dacă el e o soluţie de moment pentru atacul echipei noastre care să ne ajute la obiectivele propuse de noi”, a declarat Eugen Pîrvulescu.
Albert Voinea va împlini 20 ani la finalul lui 2012, a debutat în Liga I în sezonul 2010-2011 evoluând în două partide pentru Pandurii, iar campionatul trecut la petrecut la Gloria Bistrița, echipă pentru care a marcat de cinci ori, reușind să obțină și trei penaltiuri pentru echipa sa, tânărul atacant gorjean lipsind aproape întreg returul din cauza unei rujeole și a unei întinderi la ligamente.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *