Vrem apă şi răţuşti în groapa din centrul Târgu Jiului!
Vrem apă şi răţuşti în groapa din centrul Târgu Jiului!
Altele3 februarie 2010

S-au reluat lucrările de cebăluire a centrului Târgu Jiului, gândite (?) de arhitectul de curte Dumitru Florescu. Dacă pentru betoanele turnate până acum peste spiritul lui Brâncuşi s-a plătit circa 120 miliarde lei, din Gorjeanul aflăm că banii sunt pe terminare. Pentru aroganţa asta, lui Florin Cârciumaru i-au mai rămas doar 30 de miliarde, deci nu ne putem aştepta la ctitorii mai oribile în 2010, asta în condiţiile în care vizionarului nostru primar nu i se năzare, ca în 2009, de un nou împrumut, cu care să-şi finanţeze capodopera.  Da’ apă şi răţuşti în groapa din centru când băgaţi, domn’ primar?

Prefectul Liviu Andrei încearcă să urnească instituţiile de stat şi de încasat banii degeaba să îşi facă treaba. Eu sper să nu fie doar un discurs pentru prostime şi că prefectul va fi coerent şi consecvent. Amănunte în Impact în Gorj, Pandurul, Gorj Domino, pe Radio Târgu Jiu şi pe Radio Infinit.
Din Gorj Domino aflăm că Ion Florescu nu a dormit chiar pe întreaga durată a mandatului său de prefect. Cât a fost treaz, a controlat primăriile de altă culoare.
Un dinozaur T REX se prezintă drept „locomotiva cu tehnologie nouă a PNL Gorj”. E greu când te plouă în mansardă, iarna. Detalii, în Pandurul.
Primarii din Gorj sunt iniţiaţi, au conştiiţă de sine. Dovada în Pandurul.
Tiberiu Trotea va fi instalat mâine la conducerea Complexului Energetic Rovinari, mandatul său fiiind de trei luni. Detalii în Impact în Gorj, pe Radio Târgu Jiu şi pe Radio Omega.
Vineri urmează a se aproba prin hotărâre de guvern noi disponibilizări: 300 de salariaţi de la SNLO, 250 de la CE Turceni şi 200 de la CE Rovinari. Amănunte, în Pandurul.

4 COMENTARII
  • 1234 03.02.2010 la ora 15:59 pm
    uita-te ce comune vor fi reverificate la ordinul lui andrei, care e nemultumit ca nu s-au gasit neregului, si o sa intelegi!
  • simona 03.02.2010 la ora 16:04 pm
    Narcis,nu i mai da idei la primar caci poti avea surpriza ca cele 30 de miliarde ramase sa fie investite in 5 ratusti si 10 litri de apa.
  • gigi kent 8 04.02.2010 la ora 10:49 am
    Asemenea ratusti viu colorate merita din plin orice efort financiar ! Insensibililor ! ;))
  • EMIL 24.03.2010 la ora 21:07 pm
    ATATA TIMP CAT NU VA ORGANIZATI SI SA URLATI LA EI O SA VEDETI PE DRACUL CAND VOR LASA PLODURILE IN LOCUL LOR,SI VA FI PREA TIRZIU.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.