Weber și Cârciumaru, șefi peste Secta Proștilor Nesimțiți
Weber și Cârciumaru, șefi peste Secta Proștilor Nesimțiți
Opinii17 februarie 2018

Cârciumaru si Weber zici ca-s sefii unei secte.
Ca sa ajungi membru in secta lor, trebuie sa faci doua operatii: extirpare de creier si implant cu nesimtire.
Exemplu: joi seara, la TV SUD, Cârciumaru a spus că Ișfan e cam gata, fiindcă un grup de cadre didactice din PSD au depus o plângere la partid impotriva lui. Pentru că mai sunt doi ani pana la alegeri, si pentru ca are consilieri mult mai prosti ca el, Cârciumaru a fost sincer: pentru el conteaza doar ce spun sectantii din secta lui. Daca esti cadru didactic pesedist si ai o problema, te asculta. Daca esti calcat in picioare de Isfan, dar nu esti membru PSD, la gară!
Dac-ar fi medic la Urgente si n-ai putea sa-i arati carnetul de membru PSD, Cârciumaru te-ar lasa sa mori.
Acest senator al României spune asta public, si nu reactioneaza nimeni: nici ziaristul care-i pune intrebari de complezență, nici restul presei, nici opozitia, nici societatea civila, nici cadrele didactice. Nimeni.
In al doilea rând, Cârciumaru recunoaste ca problemele din invatamantul din Gorj sunt analizate ”pe bune” nu de prefect, nu de consiliile de administratie ale scolilor, nu de inspectoratul scolar, nu de Ministerul Invatamantului, ci de sefii PSD-ului, de ăia la care se inchina membrii sectei. Acolo, la PSD, e singura analiza adevarata si valabila care conteaza!
De aceea, solutia devenirii e sa ajungi membru in sectă, iar odata intrat, sa urci cat mai sus.
In sectă, trebuie nu doar sa nu te pricepi la nimic, dar e preferabil ca să nu stii nici macar sa scrii corect româneste. Cu cât esti mai prost si mai analfabet, cu atat ti se deschid orizonturi mai inalte. Ai sanse chiar sa fii propus secretar de stat.
Desigur, inainte sa te urce intr-o functie, Weber si Carciumaru te dau pe mâna lăudătorilor din presă, care iti fac o poză care n-are nicio legatură cu originalul. Uitându-te la ea, uiți cine esti, ajungi sa-ti urasti nevasta si să nu pricepi de ce nu esti incă insurat cu un înger de la Victoria’s Secret, de ce n-ai fost decorat pentru concesia pe care i-ai făcut-o acestei țări mici, născându-te în ea, șamd.
E bine sa ne raportam la PSD ca la ceea ce este de fapt: o sectă de creiere extirpate si mega-implanturi cu nesimtire.

Notă: Dacă e cineva oripilat de titlul acestui articol de opinie, pot să probez că cel puțin unul dintre cei trei pesediști susținuți acum să ajungă secretari de stat în Guvernul României nu știe nici măcar să scrie la nivel elementar în limba română, cu toate că e ”decât” profesor universitar. Gata, închei, că trebuie să borăsc.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.