Video, de râs şi de plâns: Zaharia, trezeşte-te!!!
Video, de râs şi de plâns: Zaharia, trezeşte-te!!!
Investigatii11 februarie 2010

Se întâmplă nu în pădure, ci în buricul Târgu Jiului, la doi paşi de sediul PSD Gorj şi la trei de Primăria Târgu Jiu. Fără exagerare, de câteva săptămâni dacă nu ai 4 x 4 nu poţi face nici stânga şi nici dreapta din tranşeele de gheaţă formate pe străduţa din imagine.

[youtube]SCqq6g-_fwQ[/youtube]

În fiecare dimineaţă, un spectacol rar: mulţi se chinuie să îşi urnească maşinile, foarte puţini reuşesc. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, Ramona Evulescu, a confirmat ceea ce bănuiam: în preajma blocurilor obligaţia deszăpezirii revine asociaţiilor de proprietari, pe trotuare şi pe străzi, Direcţiei de Servicii Comunale (DSC). După ce i-am semnalat această stare de fapt, Ramona Evulescu m-a încredinţat că disfuncţiile vor fi remediate în cel mai scurt timp posibil.
Subordonaţii domnului Alexandru Zaharia, mai marele DSC, probabil că nu au trecut prin zonă de atâtea săptămâni pentru că ştiau că şeful lor încă îşi face siesta, la restaurantul domnului Victor Loga, după ce a încasat 25 miliarde lei vechi pentru cele patru sensuri giratorii, de la foştii pompieri, la piaţa mare. Au fost aşa scumpe pentru că în preţ s-a inclus şi taxa de şmecher, plus nişte biruri plătite la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM). Fiind rotunde giratoriile, probabil a trebuit despăgubit ăla care a înregistrat cercul, ca marcă, la OSIM.
Oricum, părerea mea e că nu degeaba îl ceartă domnul primar doctor inginer Florin Cârciumaru în şedinţele operative pe Zaharia! Tragic este că nu înţelege de vorbă bună…

2 COMENTARII
  • malaele 16.02.2010 la ora 20:44 pm
    da... ce sa zic. s au terminat banii din visteria primariei. dom' primar fiti amabil lasati nr. de mobil al lu mazare poate sa incumeta sa vina sa ne dea si noua zapada la o parte. va multumim pt. intelegere
  • ILIESCU 19.02.2010 la ora 11:24 am
    DACA STA IN A.N.L.,PRIMARUL A LUAT SPAGA RESTUL LA GARA.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.