"Zona liberă" se alătură campaniei "Cancerul nu ucide, statul român, da!"
"Zona liberă" se alătură campaniei "Cancerul nu ucide, statul român, da!"
Investigatii3 martie 2010

Adrian Drăgoi, realizatorul emisiunii „Zona liberă” de la postul de televiziune RTV, a preluat unul din cazurile mediatizate de GorjNEWS.ro şi Radio Târgu Jiu, în cadrul campaniei „Cancerul nu ucide, statul român, da!”.

Mai jos, intervenţia mea telefonică din cadrul emisiunii „Zona liberă”, difuzată marţi, 02 martie a.c., de RTV.

[youtube]18UJJE5BJQw[/youtube]

2 COMENTARII
  • Liliana Marghitoiu 13.04.2011 la ora 3:10 am
    Sora mea are 30 de ani locueieste in Gorj si a fost diagnosticata si trata gresit in Roamnia de cancer(ceea ce nu ma mira!!!). Acum e la Viena icercind sa gaseasca o solutie si s-ar putea sa fie prea tirziu pt ea, ma rog la Dumnezeu sa existe o sansa. Vreau sa metionez ca saraca are un copil de un an si jumatate pe care il cresc parinti mei. Inainte de a pleca la Ciena sora mea a mers la casa de assigurare medicale Gorj si a intrebat sa-i se acorde un card european de asigurare si E112 acolo a vorbit cu domnul director Cosma Dumitrescu care i-a zis "ca are nevoie recomandare de la doctor si nu pot sa dea bani la toti care vor sa se plimbe prin strinatate sau poate sa-i dea numai daca are multiple metastaze( ea avind diagnosticul din RO cancer peritoneal stage IIIB)", din nefericire doctorul oncolog din Cluj i-a zis ca nu prea mai are sanse in Ro dar a refuzat sa-i dea recomandare pe motivul ca nu o sa mai primeasca fonduri de la buget. Sincer i-mi vine sa vomit, cum cineva ca domnul director care stie cazul la sora mea poate sa zica aceste cuvinte la un bolnav de cancer, si nu intaleg sistemul medical din romania" se pare ca asa numiti doctroi specialisti de jupoie de bani si te lasa sa mori si nici atunci nu te lasa in pace... chiar si din mormint trebuie sa le dai mita.....). Doamne, unde esti tu Tepesi Voda???!!!
  • cititor 21.08.2012 la ora 0:48 am
    In seara asta am aflat ca vei fi purtatorul de cuvant al lui Radu Teodorescu, noul prefect. Mi-ar placea ca inainte, de a te "bucuresteniza" ( e clar ca-ti iei zborul la Capltala!) ,sa ne cunoastem. . Fara sa te flatez, pe bune, mi-ai parut cel mai bun jurnalist din presa gorjeana. Ti-am urmarit evolutia, atat cat mi-a pemis timpul. Omule, esti piesa!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.