Dovezile nesimțirii! Boza stând jos, ca la cârciumă, minerii în picioare, după 35 de km de mers pe jos
Dovezile nesimțirii! Boza stând jos, ca la cârciumă, minerii în picioare, după 35 de km de mers pe jos
InvestigatiiUltra - Scurte22 martie 2018

Câteva zeci de mineri de la Exploatarea Minieră Jilț au mărșăluit ieri pe jos, peste 35 de km, până la Târgu Jiu, și au anunțat că intră în greva foamei, solicitând, totodată, prezența la fața locului a ministrului Energiei, Anton Anton.
După ce au pătruns cu forța în sediul Complexului Energetic Oltenia, managerul Sorinel Boza a venit în mijlocul lor, în holul de la intrare, vizibil deranjat, ca un șef de cartel care fusese întrerupt din SPA. Boza s-a așezat pe un scaun și s-a lăsat pe spate ca la cârciumă, ca-ntr-un loc cu felinare roșii la geamuri sau, de ce nu, ca-n biroul personal. În tot acest timp, majoritatea protestatarilor au fost lăsați în picioare.

Potrivit ”google maps”, de la Exploatarea Minieră Jilț Nord până la intrarea în Târgu Jiu sunt 34 de km, care pot fi parcurși pe jos în 7 ore.

Atitudinea și mai ales postura lui Boza din materialele foto – video de mai sus scot la iveală ce gândește el cu adevărat despre mineri, dincolo de dulcegăriile și de minciunile de care uzează în situații limită, ca acelea în care s-a aflat ieri.
Protestul a fost întrerupt azi-noapte, fără ca minerii să fi obținut ceva.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.