Ghioceii din Motru au rezistat Furtunii din Târgu-Jiu
Ghioceii din Motru au rezistat Furtunii din Târgu-Jiu
Fotbal16 iunie 2011

Săptămâna trecută s-a desfăşurat la Târgu Jiu un turneu de fotbal  5+1. Cele două finaliste, Furtuna Târgu-Jiu şi Ghiocela Motru, s-au duelat pentru primul loc al clasamentului din „Cupa Maraton Arena 10”. Cele două echipe au dat tot ce au putut pentru a-i satisface pe microbiştii care se aflau în tribunele improvizate pe stadionul sintetic din vecinătatea Primăriei Târgu-Jiu. La finele celor două reprize, „ghioceii” din Motru au învins „furtuna” din Târgu-Jiu, tabela de marcaj arătând scor final Ghiocela Motru 2 – 1 Furtuna Târgu-Jiu. Asta după ce ambele echipe au mai avut o partidă comună, soldată cu un scor de 5-0 pentru Furtuna în dauna squadrei Ghiocela. Fotbaliştii motreni s-au răzbunat, luându-şi revanşa şi câştigând cupa şi premiile turneului de fotbal organizat în cadrul Complexului Arena 10 din Târgu-Jiu.

„A fost un campionat foarte puternic”

Câştigătoarea turneului de fotbal 5+1 a fost Ghiocela Motru, echipa patronată de cunoscutul om de afaceri Mihai Râmescu. Aflat pe marginea gazonului pentru a-şi susţine echipa, omul de afaceri s-a declarat mulţumit de turneu şi impresionat de modul de organizare. „A fost un campionat foarte puternic. Fair play-ul a dominat, iar echipa s-a dăruit total. Jucătorii de la Motru au arătat că pot să aibă valoare şi au reuşit această performanţă. Mi-a plăcut echipa, publicul şi organizarea”, declara Mihai Râmescu, la finele competiţiei. La rândul său, un jucător motrean susţinea că „ne-am dăruit şi am vrut să câştigăm turneul. Rezultatul s-a văzut”.

Lăudabilă iniţiativa unor companii de a organiza această competiţie în plină criză financiară. Este vorba de „Domina Imobiliare Grup” şi ANASPORT.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.