Ghioceii din Motru au rezistat Furtunii din Târgu-Jiu
Ghioceii din Motru au rezistat Furtunii din Târgu-Jiu
Fotbal16 iunie 2011

Săptămâna trecută s-a desfăşurat la Târgu Jiu un turneu de fotbal  5+1. Cele două finaliste, Furtuna Târgu-Jiu şi Ghiocela Motru, s-au duelat pentru primul loc al clasamentului din „Cupa Maraton Arena 10”. Cele două echipe au dat tot ce au putut pentru a-i satisface pe microbiştii care se aflau în tribunele improvizate pe stadionul sintetic din vecinătatea Primăriei Târgu-Jiu. La finele celor două reprize, „ghioceii” din Motru au învins „furtuna” din Târgu-Jiu, tabela de marcaj arătând scor final Ghiocela Motru 2 – 1 Furtuna Târgu-Jiu. Asta după ce ambele echipe au mai avut o partidă comună, soldată cu un scor de 5-0 pentru Furtuna în dauna squadrei Ghiocela. Fotbaliştii motreni s-au răzbunat, luându-şi revanşa şi câştigând cupa şi premiile turneului de fotbal organizat în cadrul Complexului Arena 10 din Târgu-Jiu.

„A fost un campionat foarte puternic”

Câştigătoarea turneului de fotbal 5+1 a fost Ghiocela Motru, echipa patronată de cunoscutul om de afaceri Mihai Râmescu. Aflat pe marginea gazonului pentru a-şi susţine echipa, omul de afaceri s-a declarat mulţumit de turneu şi impresionat de modul de organizare. „A fost un campionat foarte puternic. Fair play-ul a dominat, iar echipa s-a dăruit total. Jucătorii de la Motru au arătat că pot să aibă valoare şi au reuşit această performanţă. Mi-a plăcut echipa, publicul şi organizarea”, declara Mihai Râmescu, la finele competiţiei. La rândul său, un jucător motrean susţinea că „ne-am dăruit şi am vrut să câştigăm turneul. Rezultatul s-a văzut”.

Lăudabilă iniţiativa unor companii de a organiza această competiţie în plină criză financiară. Este vorba de „Domina Imobiliare Grup” şi ANASPORT.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *