Imagini șocante: chestor din I.G.P.R., la chef cu Caragea, șefi din I.P.J., col. S.R.I. Peptan și mai mulți magistrați!
Imagini șocante: chestor din I.G.P.R., la chef cu Caragea, șefi din I.P.J., col. S.R.I. Peptan și mai mulți magistrați!
Investigatii25 iulie 2013

Update: În legătură cu dezvăluirile din acest articol, i-am adresat ministrului Radu Stroe un prim set de întrebări, la care are obligația legală de a răspunde în cel mai scurt timp posibil.
În județul premierului Ponta, povestea cu democrația și statul de drept a ajuns la episodul în care chestorul Liviu Vasilescu, directorul Direcției de Operațiuni Speciale, serviciu secret al Ministerului Afacerilor Interne, petrece prin localuri de lux din Târgu Jiu, cot la cot cu șefii, la scară mult mai mică, de la Poliție, SRI și Tribunal, baza legală a parangheliilor fiind asigurată, la fața locului, de mai mulți magistrați curat dependenți în înfăptuirea actului de injustiție.

Sclavii personali ai lui Caragea ascultă și filează…

În data de 6 ianuarie 2012 am dezvăluit aici că în IPJ Gorj există așa-numitul Departament de Operațiuni Speciale, o structură cu atribuții dintre cele mai sensibile, precum interceptarea comunicațiilor telefonice, electronice și ambientale, și filarea unor persoane „interesante” pentru Poliția Română. Această structură e alcătuită din polițiști pe care Caragea îi controlează total. Șeful D.O.S. – ului este Cristi Popescu, zis „Oase”, finul lui Caragea. În cadrul D.O.S. – ului mai lucrează: 1.Bărbulescu Andrei, fiul şefului Poliţiei Rovinari, Bărbulescu Constantin, impus abuziv de Caragea pentru a-i asigura liniștea partenerului său de afaceri Doru Filip; 2. Bobaru Sorin, fiul primarului pușcăriabil al oraşului Bumbeşti – Jiu, Bobaru Constantin, cercetat în mai multe dosare penale; 3. Popescu Adrian, fratele celui care a condus, până de curând, Direcţia de Control Intern din IGPR, adică structura care dacă l-ar controla pe Caragea de 1000 de ori, de tot atâtea ori l-ar găsi curat ca lacrima.
Imediat după această dezvăluire, mai exact din 12 ianuarie 2012 (deci, șase zile mai târziu), procurorul Emil Moța și președintele Tribunalului Gorj, Florin Encescu, au dispus interceptarea comunicațiilor mele, pe motivul de Spitalul 9, Secția „Agitați”, neprobat în vreun fel, că eu fur date din dosarul penal al lui Habitu și mă duc fuga – fuguța la el și-i spun ce urmează să pățească. De fapt, articolul meu despre D.O.S. a fost dezvăluirea care a umplut paharul mafiei și, prin urmare, niște mafioți au hotărât să mă aresteze. Despre interceptarea ilegală a peste 10 ziariști, de la două ziare și o televiziune, de către Moța și Encescu, vă voi detalia, cu probe, într-un serial de mare excepție. Până una – alta, urmează un proces penal la Secția Penală a Curții de Apel Craiova, cu Moța și Encescu învinuiți pentru abuz în serviciu. Apoi, CEDO și ce-o mai urma…

… cu voie de la chestorul Vasilescu, directorul D.O.S.

Suntem aproape de sfârșitul lunii iulie 2013, a trecut un an și jumătate, încă nu m-au arestat, și componența D.O.S. din IPJ Gorj este aceeași! Deci, D.O.S. a rămas o jucărie în mâinile lui Caragea, condusă de finul lui, care execută orice i se cere, întocmai și la timp. Chiar și în această perioadă de criză, declanșată de protestele omului de afaceri Mihai Râmescu, Caragea a ținut să-mi demonstreze că știe cam tot ce vorbesc la telefon. E și o parte bună. Dacă uit ceva, din ce vorbesc, îl pot întreba pe el. Cum este și firesc, D.O.S.-ul, acest serviciu secret, are un director, la nivel național. Este vorba de chestorul Liviu Vasilescu, care conduce D.O.S. – ul din 2005.
Firește că Caragea nu putea să-și facă echipă de sclavi personali în D.O.S. – ul din IPJ Gorj fără acceptul directorului Vasilescu. Mai mult ca sigur, chestorul și-a făcut socoteala așa: e județul lui Ponta, ăsta a ieșit de trei ori deputat acolo, poliția o fi pus și ea umărul, Caragea zice că-s prieteni deci, mai bine nu mă bag, să facă ce-o vrea, Gorjul e județ special. De la raționamentul ăsta cât se poate de corect și de „safe”, și până la a se bate pe burtă cu Caragea, e o cale foarte lungă, pe care chestorul Vasilescu o parcurge cu viteza luminii. Adică, dacă Caragea e prieten cu Ponta, pentru consolidarea stelelor de pe umăr merită să se riște și la o paranghelie, în buricul Târgu Jiului, cu Caragea, șefi de servicii din IPJ Gorj, comandantul de la  SRI Gorj, președintele Tribunalului, și mai mulți magistrați…
Vă rog să vizualizați cât de relaxat se scarpină în capul său personal, din dotarea proprie, Caragea, fix vis-a -vis de directorul „pe țară” al serviciului secret, de care-l despart doar câteva căni cu vin roze…

Caragea si Vasilescu

 Judecătorii dependenți de Caragea te arestează 29 de zile cât ai bea o cană cu vin

Prezența șefului serviciului secret din Ministerul Afacerilor Interne la o paranghelie organizată de Caragea, cu participarea comandantului SRI Gorj și a mai multor magistrați, denotă două lucruri: 1. chestorul Vasilescu admite că autoritatea lui, ca director al Direcției de Operațiuni Speciale, în fața lui Caragea este sub zero. Dacă direcțiile de acțiune ale D.O.S. – ului ar fi publice, am putea vedea acolo că Vasilescu are inclusiv atribuții clare de natură contrainformativă, de stârpire din Poliție a tumorilor de tip Caragea. Dar nu, în niciun caz: Vasilescu se duce cu ei la chef! 2. chestorul Vasilescu admite că la Gorj există un grup de băieți din Poliție, SRI, Tribunal și Judecătorie care fac ce vrea mușchii lor, neavând nicio jenă să se afișeze într-un local public, în niște ținute extrem de lejere, care exclud varianta că s-ar afla în pauza sau la finalul nu știu cărei conferințe multi – instituționale. În locul lui Vasilescu, în noaptea acestui chef m-aș fi întrebat cel puțin o dată, probabil în timpul primei căni de roze: bă, dacă Caragea îl reține pe „X” și se duce a doua zi la unul dintre judecătorii ăștia, care-s tovarăși de pahar cu el, n-au cum să nu-i dea 29 de zile de arest lui „X”, nu-i așa? Justiția este independentă numai și numai în paginile Constituției. În Gorj, în niciun caz, dar directorului serviciul secret din MAI i se pare normal să fie așa.

 foto2 800

Zică lumea orișice, între ei e dragoste!

Lejeritatea cu care șeful IPJ Gorj, șeful SRI Gorj, directorul serviciului secret din MAI, președintele Tribunalului Gorj și mai mulți magistrați se afișează, la chef, într-un local public, în această formulă, demonstrează că trăiesc în altă lume, că s-au distanțat de realitate și de oamenii de rând. Pe Encescu nu-l interesează dacă un om de rând, care știa că există separația puterilor în stat, rămâne șocat când îl vede la aceeași masă, în fața aceleiași căni de vin, cu șeful Poliției și cu șeful SRI-ului. În teorie, SRI-ul, pe anumite segmente, monitorizează justiția. Tot în teorie, Encescu confirmă sau infirmă, legal, multe dintre demersurile de complexitate sporită ale lui Caragea, ca inspector șef. În realitate, tovărășia lor e cea care face adevărata lege. Legăturile dintre ei sunt atât de bine sudate încât și le asumă public, cu inconștiență, afișându-se în astfel de formule, în restaurante.

De ani de zile, instituțiile statului n-au voie să aresteze pesediști!

Uitați-vă la Caragea și Peptan! Sunt atât de mulțumiți de ei înșiși, de parcă tocmai ar fi arestat un primar de municipiu, de la PSD, sau un președinte de Consiliu Județean, și ar fi spulberat, prin asta, „răutățile” conform cărora membrii partidului lui Ponta au imunitate, în Gorj…

foto4 800

 După cum puteți constata, cei doi vicepreședinți ai Tribunalului Gorj sunt, și ei, de gașcă… Altfel, cum ar fi ajuns pe pozițiile doi și, respectiv, trei în Tribunalul Gorj?

foto3 800

Șefii de servicii Crăc și Manolea, prezenți și ei în fotografii, sunt un exemplu pentru restul polițiștilor din IPJ Gorj, pe care Caragea, din motive întemeiate, firește, nu i-a luat încă la chef, cu el.

foto5 800

Spre deosebire de Caragea, Peptan a venit singur, fără să-și dea seama că, cu cât lasă mai mulți spioni la bază, cu atât cresc șansele să-i fie șterpelit scaunul. Și-atunci, ce să mai faci cu viața dacă tocmai i-ai pierdut sensu’?
Note: 1. În timp ce scria, în paralel, două cărți pe care nu le va citi nimeni, directorul SRI, George Maior, a semnat, fără voia lui, la sfârșitul anului trecut, mutarea lui Peptan la comanda Direcției Județene de Informații Timiș. Semn că, uneori, două cărți fără rating sunt mai benefice decât toate best-sell-urile la un loc. Prietenii știu de ce.
2. În zilele următoare voi publica în GORJNEWS o investigație spumoasă, despre un șef de spioni pe care l-a sedus o subordonată, nevastă de judecător, fix când să dea „send”, către Direcția Generală de Informații și Protecție Internă din M.A.I., primului raport strict secret din viața lui, nedictat de Caragea.

41 COMENTARII
  • Ion Popescu 25.07.2013 la ora 9:30 am
    Nu-s de ce , dar nu sunt uimit defel . Aceasta este doar o confirmare a sistemului mafiot omniprezent institutional . Totusi , ma incearca o stare de simpatie pentru judecatorii (putini cei drept) care cred in meseria lor si vor sa faca dreptate in spetele pe care le judeca . Pe de alta parte , ganditi-va , daca cineva l-ar inlatura pe militianul sef , tot sistemul mafiot s-ar surpa , nu ? De aceea se tot cloceste decizia Comisiei de disciplina (?) a IGP . Da , Doamne sa bata vantul dinspre Orient !
  • Gigi 25.07.2013 la ora 9:58 am
    Rusine talharilor ! De asata a ramas in fuctie Caragea datorita chefurilor la care participa si oamenii care trebuia sa il controleze.Se vede acum adevarata voastra fata !
  • Nebunu 25.07.2013 la ora 10:03 am
    Mi-am dat seama cine e regina ! Sarcina este regina si caragea este regele.Sarcina a distrus judetul Gorn cu marsaviile facute si cu contractele cu statul si cu SNLO.La puscarie cu acesti nemernici.
  • Leonard 25.07.2013 la ora 10:12 am
    Caragea si cu Sarcina au zeci de firme conduse de administratori marioneta prin care ruleaza afacerile lor necurate si incearca sa tina firma Succes cat de cat curata sa ia ochii oamenilor si autoritatilor.
  • Laurentiu 25.07.2013 la ora 10:18 am
    Asa e Nebunu ai dreptate cu regina.Toti angajatii lui Sarcina au apartamentele girate si nu primesc salariu la timp ci dupa cateva luni.Asa sa ajuns sa se revolte angajatii lui Sarcina de la Matasari care nu isi mai primisera salariul de doua luni.
  • Golaneala 25.07.2013 la ora 10:26 am
    Caragea si Sarcina nu mai sunt buni prieteni.S-au certat in strada ca niste mitocani.Motivul cred ca e unul singur, Sarcina nu mai poate se ii dea bani lui Caragea pentru Toba datorita problemelor pe care le are la firma Succes.In caragea a intrat spaima ca daca nu mai cotizeaza o sa fie demis si la apostrofat mitocaneste pe Sarcina.
  • Luci 25.07.2013 la ora 10:34 am
    Caragea sa dus la Carciumaru si Calinoiu pentru sustinere si ia pus sa vorbeasca cu Ponta dar acesta nu le-a mai raspuns la telefon si a trimis control la Sarcina si Isvoranu care capusau SNLO cu utilaje invechite care nu foloseau la nimic.Calinoiu sa dus la Bucuresti sa vorbeasca cu Ponta cu Ministru de Interne dar nu la primit nimeni in afara de Doru Dumitrescu cu care a mancat la popota.Asa le trebuie acestor nenorociti care si-au batut joc de un judet intreg. Nici pe timpul lui Mischie nu se intamplau asemenea magarii.
  • Virgil 25.07.2013 la ora 10:38 am
    Fratilor se aude zornait de catuse.Caragea si Sarcina pregatitiva mainile pentru ele.Sa terminat cu nemerniciile voastre.La puscarie cu voi !
  • Fost angajat 25.07.2013 la ora 10:45 am
    Stiati ca Sarcina are credite de 6000 de miliarde la banca Transilvania si cu ajutorul lucratorilor de aici a supraevaluat toate proprietatile pe care le are si a obtinut credite neperformante si datorita investitiilor prost facute o sa bage in faliment aceasta banca.Sa mutat cu conturile de la BCR unde directoarea Dobritoiu nu a mai vrut sa ii acorde credite chiar daca mama sa lucra la firma lu Sarcina si a obtinut intelegere la Transilvania.
  • Lica 25.07.2013 la ora 10:48 am
    Cum sa mearga tara asta bine daca astia care comit infractiuni stau la masa cu aia care trebuie se ii verifice.Asa ceva e inadmisibil ! Parca am traii in Congo.
  • Un om 25.07.2013 la ora 10:53 am
    Vai de capul lor, pt o masa buna , o bautura si o friptura se compromit. Nu ma asteptam la Encescu, despre care credeam ca reprezinta alta generatie. Ca si ceilati asazisi magistrati. Pacat de lipsa lor de stima de sine. Cred ca daca ar lucra la CEDO nu ar avea asfel de preocupari de baieti de cartier.Parca se vorbea de buna reputatie a magistratilor. Se cred Dumnezei si ei sunt mai josnici decat cei pe care ii aresteaza. Rusine domnilor!
  • Petre 25.07.2013 la ora 10:56 am
    Sarcina a fost la Pireus Bank ca sa mute conturile la ei pentru ca Transilvania nu vor sa ii mai dea credite deoarece este in picaj ( Ciurel ia scos utilajele din minerit , magazinele din Turda au falimentat iar magazinele Pic nu mai functioneaza si salariile angajatilor intarzie cu cate 2 luni ). O sa iasa la iveala afacerile dubioase in care sunt bagati Caragea si Sarcina si alti capi ai judetului.
  • draqqbelit 25.07.2013 la ora 11:45 am
    nu stiu ce se intampla cu acest domn Caragea dar in ultima perioada(aprox 4 luni)e vazut de 3-4ori pe saptamana la restaurantul domnului primar DORIN FILIP din Rovinari(President)...Orele de prezenta sunt 11-13......servesc masa impreuna la separeu......oare nu mai gaseste unde sa manance o ciorbita calda?
  • wolf 25.07.2013 la ora 12:09 pm
    Ce atata tevatura pe niste fotografii care au fost facute la un chef dupa conferinta cyber crime din Tg.Jiu, 2011 multi dintre cei prezenti nu au nici o legatura cu Salvador , a fost o simpla intalnire dupa lucrarile conferintei.
  • cornel 25.07.2013 la ora 13:15 pm
    Cum a putut d l Encescu sa stea la masa cu un astfel de corupt si incult cacaragea si betivan cacrac.niste scursuri care stiu doar sa stringa bani din taxe de protectie. Caragea a urmarit doar sa i aiba pe toti la mina lui sa i santajeze. De ce nu spuneti side cheful la vila paradis din rinca de pe 26 noiem 2011 unde a fost seful igpr liviu popa si popescu ion cu mai multi din igpr Aceste poze decit caragea le a avut si le a dat sa arate ca e sprijinit de oameni cu influenta si s arate ca daca pica el vor pica si altii
  • cucu 25.07.2013 la ora 14:08 pm
    Felicitari pt articol si curajul de a scrie adevarul si asteptam alte dezvaluiri. Puteti spune cum in prezent prezent fiul lui caragea este cercetat tocmai de sublternii lui ta su adica de sandel ciobanu si savu viorel. Fata lui ciobanu a ajuns din subofiter de jandarmi in taraa 300 km la politia tg jiu iar savu a afostvavansat l exceptional tocmai pentru a musamalizs dosarul ca toate au condus la fiul luo caragea cu wv alb bij care a carat autorii........
  • jeni 25.07.2013 la ora 14:15 pm
    Calinoiule gunoi ce esti te ai dus la minister sa l ajuti pe caragea dar nu te a mai primit doar doru dumitrescu care iasa la pensie peste 2 luni. Umblati ca disperatii sa l sustineti pe tablagiu ca stievsa va dea bani. Sa detaliati despre imobilele si terenurile lui caragea ce le are pe numele cumnatului si prin interpusi......
  • dudu 25.07.2013 la ora 16:05 pm
    Caragea a facut poteca la anna la lemnaru asa cum facuse inainte la hanul domnesc cind erau cei portocalii la putere. Este un milog o curva politica si a folosit ipj gj doar pt afacerile sale si ale celor ce i cotizeaza bani. Cinste celor ce au luat atitudine si nu s au lasat calcati in picioare de acest analfabetsi in special d lui rimescu care nu s a aliniat ca toti ceilalti sa i dea bani
  • anonima 25.07.2013 la ora 17:42 pm
    Analizand la rece fotografiile, mi se pare evident ca sunt facute cu ocazia unui eveniment profesional care a reunit diverse persoane care impartasesc ceva comun: lucreaza in domenii similare / complementare. Clar sunt in aceeasi locatie, cu aceeasi ocazie (pranzul sau cina de dupa o prezentare, simpozion sau ce-o fi fost). Nu cred ca a fost un "chef" la care s-au intalnit special pentru distractie toti conducatorii de osti mentionati, de buna-voie si nesiliti de nimeni, din placere pura, pentru ca sunt toti mari si buni prieteni intre ei. Nu par sa se ascunda de obiectivul aparatului foto, nu sunt insotiti de consoarte, nu pare sa fie abuz de mancare si bautura pe mese! In rest , nu sunt in masura sa comentez cu privire la felul in care isi desfasoara fiecare treaba pentru care este platit luand drept punct de plecare o banala masa comuna post - simpozion! Nu vad nimic imoral sau ilegal in ceea ce arata fotografiile de la ACEASTA masa comuna, desfasurata fara ascunzisuri, sub ochii publicului. Ce s-a discutat acolo (sau in alte parti) nu putem deduce, nici macar presupune vazand asemenea imagini banale. In final, vreau sa fie clar ca nu apar nici una din persoanele implicate, nu-i CUNOSC personal; pur si simplu mi se pare ca o asemenea stire-bomba are darul de a face prea mult zgomot pentru nimic.
  • Narcis DAJU 25.07.2013 la ora 18:27 pm
    @) anonima Locația în care se află tovarășii de pahar nu dispune de sală de conferințe. Deci, "evenimentul profesional" s-a petrecut în cu totul și cu totul alt loc. Avem în aceste fotografii dovada participării la un eveniment informal, ce n-a figurat în agenda oficială a vreunei conferințe. Trebuie să fii un pic imbecilă, "Anonimo", din moment ce avansezi posibilitatea ca tovarășii să fie în pauza unei conferințe. Peptan, Encescu, Caragea, Nicolescu, Radu și Ionescu nu sunt atât de pârliți în cât să se îmbrace în tricouri la o conferință internațională. S-au fotografiat singuri pentru că-s la fel de inteligenți ca ziariștii care și-au postat pe Facebook fotografii de grup în biroul lui Ponta, în preziua campaniei electorale, să vadă lumea cât de independenți și echidistanți politic sunt. De regulă nu-și ia nevestele cu ei pentru că nu corespund cerințelor funcțiilor pe care le ocupă ei. Pe românește, în discuții particulare majoritatea se plâng că muierile îi trag în jos. Adică ei e de la oraș și nevestele lor sunt de la țară. Articolul subliniază tovărășia dintre Poliție, Servicii Secrete și Justiție, de natură a paraliza statul de drept, și existența unei trupe de piloși, în D.O.S. Gorj, care interceptează și filează pe oricine-i pică "cu tronc" lui Caragea și tovarășilor lui.
  • JustYce 25.07.2013 la ora 18:38 pm
    Filip este probabil extensia din PNL a lui Stroe si daca pe Liviu Andrei, finul lui Filip si prietenul lui Caragea (a se vedea vizita celor doi in Olanda, la specializare) a reusit si l-au mutat la Bucuresti pe un post caldut de subprefect, probabil o sa-i gasesca si lui Caragea un locsor unde sa se mute pentru a inchide gura targului! Si uite asa, el ramane cu afacerile intacte, iar nemultumitii cu satisfactia ca au iesit victoriosi! Ati mai auzit ceva de plagiatul lui Liviu Andrei, de faptul ca a picat examenul ptr. functia de subprefect si s-a anulat concursul, desi nul cred ca era altcineva?
  • sasa 25.07.2013 la ora 19:14 pm
    felicitari pentru articol....ai perfecta dreptate .... vazand fotografiile, trag foarte multe concluzii.... judecatorul nicolescu este cel mai bun prieten al lui nicu sarcina, iar aici la masa sta in dreapta regelui.... este inacceptabil ca poitistii nesupusi si jurnalistii incomozi sa fie interceptati pe telefoane si internet atat de usor si fara niciun motiv legal....regele stie tot ce vorbesc subordonatii incomozi, numai gandurile nu le poate citi....la fel si pentru oamenii de afaceri incomozi.... am ajuns intr-o situatie din care se pare ca nu mai este scapare....o situatie anormala intr-o tara democratica a UE.... DAJULE, condeiul este meseria ta, se vede din discursul tau ca esti un baiat inteligent, cu scoala, care ai invatat carte....esti departe de majoritatea jurnalistilor din gorj...presa aservita, care este rasplatita cu contracte cu statul, cu functii in prefectura...etc....numai cand il aud pe pigui de la exclusiv cum vorbeste imi vine sa vomit, sunt curios daca stie sa scrie corect, nu prea cred..... NU TE LASA, NU ESTI NEBUN, NU ESTI SINGUR..... SPOR LA TREABA!
  • sasa 25.07.2013 la ora 19:22 pm
    in IPJ GORJ sunt foarte multi politisti foarte bine pregatiti, cu activitate foarte buna, CURATI, care ar trebui sa ia atitudine, sa nu le mai fie frica, deoarece nu ii va da nimeni afara POLITIA GORJ este inca o institutie care in miezul ei are politisti buni profesionisti, nepatati, curajosi DESTEPTATI-VA, FRATILOR!
  • anonima 25.07.2013 la ora 19:29 pm
    Nu ma cert cu nimeni, nu raspund la provocari...Eram si eu in trecere pe aici (trimisa de pe alta pagina) si am indraznit sa-mi dau cu parerea. Eticheta de "imbecila" nu ma deranjeza, desi este o insulta si o acuza neargumentata (apropos de conditiile impuse comentatorilor). Nu ma supar, zau! Nu traiesc in realitatea virtuala, nu dau si nici nu iau in considerare calificative in urma unor reactii punctuale. Pot sa numar pe degetele de la o mana comentariile mele asupra unor subiecte fierbinti pe Net (in general, de cand ma stiu, vreau sa spun). Prefer discutiile din viata reala, mult mai usor de sustinut cu mimica, gestica, privire... Pur si simplu am incercat sa descriu in cateva randuri senzatia pe care mi-au dat-o fotografiile - fara nici o legatura cu persoanele in cauza! Sunt total de acord ca traim intr-o lume corupta pana in maduva oaselor,aroganta, periculoasa si ca, mai ales in domeniile in care lucreaza persoanele mentionate, se face tot mai frecvent abuz de putere. Nu-i apar, nu-i admir, nu-i consider niste ingerasi, dar eu, ca persoana dornica de a judeca corect si impartial o situatie de viata particulara sau profesionala ce implica alte persoane, am nevoie de mult mai multe date pentru a fi convinsa. N-am scris niciunde ca e vorba de o conferinta internationala "high class". Cred ca exista pe lumea asta si mici reuniuni in locatii fara sala de conferinte! E necesar un vorbitor, un laptop,un proiector si un zid liber intr-un restaurant mai mic sau mai mare (in care sa incapa de exemplu 20-30 de oameni). Habar n-am ce s-a intamplat cu adevarat acolo si nici nu-mi pasa, dar pura mea IMPRESIE (intotdeuna subiectiva si posibil gresita, ca fiecare filtram personal informatiile) este ca a existat un motiv oficial al unei asemenea intruniri - poate tras de par, poate pueril, dar continui sa cred ca asa a fost. Iar daca nu, a fost un soi de "obligatie" neoficiala de serviciu, de genul "a tunat si i-a adunat". In rest, sunt si eu dornica de schimbare (nu numai de oameni in diverse functii, ci si de atitudini, mentalitati - munca grea si de lunga durata, nu-i asa?). Nu contest defel curajul necesar pentru a publica un asemenea articol. Am vrut doar sa transmit ca, in ceea ce ma priveste, coruptia inseamna mult mai mult decat aceste fotografii. Urari de bine!
  • Dima 25.07.2013 la ora 23:48 pm
    Si asa dragi cititori conlucreaza institutiile statului la un sprit.Cum sa se mai controleze unii pe altii daca ei petrec la aceeasi masa.Asta nu e decat varful icebergului.. ce sa mai intamplat mai tarziu sau cu alte ocazii ar fi foarte interesant de vazut.Caragea te prind pozele foarte bine.Lasa tata viata de politist si apucate de ceva mai lumesc ca viata e frumoasa dupa cum se vede...
  • Riipă 26.07.2013 la ora 10:44 am
    Esti tare domnu' DAJU.FELICITARI
  • horia 26.07.2013 la ora 11:05 am
    Puteti arata casa care a afacut ovcaragea lui popescu ion la varsaturi fostul sef al d c i din igpr Sau mahmudelele din aur ce i le dadea cadou d nei delia leustean si vizitele dese in miez de noapte ce le facea parintilor ei .fratele acesteia costel ce detine auto opel astra gj 88 wyw costel a fost omul de incredere la ferma lui caragea si stie multe.... Se pare ca in afara de procurorii mota si volintiru au mai pus botul la oualele de strutale lui caragea si mai multi judecatori.
  • Leo 26.07.2013 la ora 19:40 pm
    Caragea este un exponent al coruptiei si acesti judecatori nu fac decat sa faca de rusine roba de judecator.Cum se chefuiesc ei fara griji si fara sa le pese de oamenii de care si-au batut joc.Cum sa il condamne un judecator de la Craiova cand sunt convins ca au stat la aceeasi masa cu Caragea. Afara din politie cu acest individ.
  • Jean 26.07.2013 la ora 22:10 pm
    De ce nu se ia o data masuri impotriva lui Caragea ? Ce sa intelegem din aceste poze... ca nu sunt complete si ca acest individ a chefuit si cu alte organe ale statului care ar trebuii sa faca dreptate si sunt prieteni de sprit.Altfel nu inteleg cum nu se da raspunsul la controlul efectuat de parca Caragea ar fi un ou de pasti si umbla cu el sa nu se sparga.
  • Costantin 26.07.2013 la ora 23:07 pm
    Uitati-va la fata lui Caragea ce inganfat este.Se crede sau mai bine spus este regele judetului.Nimeni nu poate face nimic sau spune nimic impotriva vointei lui Caragea.Chiar in halul asta am ajuns de nu se poate face nimic impotriva acestuia.Romania a ajuns o mosie privata unde anumiti oameni cum este Caragea si altii fac legile.Nu imi vine sa cred ce vad in aceste poze.
  • Matei 26.07.2013 la ora 23:22 pm
    Afara cu lichelele astea din politie si din toate institutiile statului.Cum o sa se faca dreptate si o sa se respecte drepturile omului cand cei care de acuza stau la aceiasi masa cu aia care te condamna.Sunt absolut revoltatoare aceste poze.Dupa cum se vede din poze acest chef nu este primul sau singurul la care au participat impreuna.Rusine tuturor din aceste poze.Sunt curios ce masuri se vor lua dupa ce aceste poze au aparut public.
  • Cosmin 27.07.2013 la ora 9:55 am
    Daca asa se conduce tara asta la un pahar de sprit voi de noi. Am ajuns de rasul lumii,cativa potentati conduc destinele a mii de oameni.Rusine
  • Reclama Apple 27.07.2013 la ora 14:33 pm
    Cei mai mari viitori cuscrii, Caragea si Sarcina de cand si-au dat seama ca produsele de la Apple sunt fiabile la lansarea iphone 3, 4 , 5 si ipad 2,3,4 au dat comanda de 300 de aparate pe firma Succes , aparate care mai apoi au fost date cadou la judecatori, procurori si politisti importanti din Gorj si Craiova sau la alte persoane influente.Deci trebuie sa intelegem ca ion calitate de promotori Apple fac si lucruri bune
  • Agricultor 27.07.2013 la ora 14:56 pm
    Caragea are cultivate prin interpusi peste 300 de hectare de teren arabil pentru care in urma cu circa 2 luni a cumparat doua tractoare Giondir cu suma de 80.000 de euro bucata.Pe langa asta mai detine 5.000 de capetre de gaini ouatoare ale caror oua le vindea fara acte prin reteaua de magazie a lui Sarcina.Pentru ca este controlat de corpul de control a dus aceste gaini la un prieten in comuna Godinesti pana se linistesc apele.Unul dintre numerosii interpusi pe numele carora se afla proprietatile lui Caragea este cumnatul sau.Se vede treaba ca domnul inspector sef se pricepe si la agricultura.
  • Silviu 27.07.2013 la ora 18:39 pm
    De cand a aparut in ziare ca domnul Caragea serveste masa la restaurantul lui Filip si-a schimbat locatia si acum serveste masa la casa primarului Filip unde sunt parcate diferite limuzine cu numere de bucuresti.Este cunoscut faptul ca primarul Filip la mai salvat de doua ori de excluderea din politie , ultima data cand primarul si finul Andrei au trecut la USL.Se observa cum acesti talhari au facut front comun in a se apara si a fura impreuna.
  • Villy 27.07.2013 la ora 21:48 pm
    Interesati-va de UEF Motru la care Caragea cu Dacorex au bagat piatra si sort de la statia de sortare cand aceasta era condusa de fostul senotor Ilie Petrescu, a intrat in insolventa si cand Popescu de la economic din Motru a ajuns la firma lui Caragea si a vrut sa continue cercetarile la UEF la infuriat pe Caragea si a fost mutat disciplinar la Bumbesti Jiu.
  • Sile 27.07.2013 la ora 22:00 pm
    Firma de casa a lu Caragea si prietenul lui supus Bunaiasu a primit contracte de transport la SNLO la preturi duble si cea mai mare marsevie sa intamplat la Turcinesti unde au fost forate de catre firma lui Bunaiasu puturi de apa potabila cu o foreza din epoca de piatra pana la adancimea de 140 m iar in acte a declarat ca puturile sunt forate la 300 m.Bunaiasu se simte dator fata de Caragea pentru ca acesta ia trimis copilul la un doctor la bucuresti si a ales sa isi plateasca acest serviciu fata de Caragea.De apreciat mintea diabolica a lui Caragea care intai te invata cum sa furi, te introduce in anumite cercuri de baieti destepti care invart miliarde din bani publici iar apoi iti cere taxa de protectie lunara.
  • lulu 30.07.2013 la ora 11:31 am
    Mie mi se pare ca lipseste cineva din poza. Din prima. Cine sa fie, oare?
  • De Veghe Patriei 30.07.2013 la ora 15:07 pm
    Bravo Narcis, bravo baiatule pentru curaj ! Noi de doi ani de zile ne luptam cu sefii masoni ai SRI-ului... http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/07/30/mafie-politica-masonerie-si-sri-cu-binecuvantarea-preotilor-de-la-patriarhia-romana-celebra-cosa-nostra-din-new-york-tremura-de-invidie-cand-priveste-la-sri/
  • habitu 01.08.2013 la ora 22:16 pm
    caragea de citevasaptamii se intilneste f ds cu habitu la iezureni l restaurantul lui bunaiasu.a auns si habitu sa cotizeze cu bani acum la caragea.domnilor din serviciile ce treb sa stitii asta dga sau sipi.... ltima data luni seara
  • Dcnews 21.08.2013 la ora 15:02 pm
    Niste oameni de nimic!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.