Pandurii l-a demis pe antrenorul Ionuţ Badea
Pandurii l-a demis pe antrenorul Ionuţ Badea
FotbalSport2 octombrie 2010

UPDATE: Noul antrenor al echipei este Petre Grigoraş.

Datorită rezultatelor slabe obţinute de Pandurii în prima parte a campionatului, Ionuţ Badea a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei gorjene.

Daniel Burlan, directorul principalului finanţator al echipei, a anunţat că Ionuţ Badea nu mai este antrenor la Pandurii: „În calitate de reprezentant al principalului finanţator al clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu am luat decizia de a schimba din funcţiile deţinute la echipa de fotbal întregul staff tehnic al antrenorului Ionuţ Badea pentru rezultatele slabe pe care le-a avut echipa în acest sezon”, a declarat Burlan pentru site-ul oficial al Pandurilor. Acesta mai anunţă că Ionuţ Badea va pleca împreună cu întreg staff-ul său, antrenorii Dragoş Radu şi Vasile Stan, şi preparatorul fizic italian Luigi Maione.
Tot Daniel Burlan a anunţat şi despărţirea de preşedintele executiv Eugen Pârvulescu: “Va fi schimbat şi preşedintele executiv Eugen Pârvulescu pentru că avea sarcina de a lua măsuri în cazul în care echipa nu are rezultate şi nu a făcut acest lucru”.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.