Sarmalele electorale ale lui Cârciumaru, otrăvite cu sudură proaspătă și inox nealimentar!!!
Sarmalele electorale ale lui Cârciumaru, otrăvite cu sudură proaspătă și inox nealimentar!!!
Investigatii20 octombrie 2014

Știrea privind oala cu 10.000 de sarmale, pregătite in weekend-ul trecut la Târgu Jiu, a făcut înconjurul României, fiind preluată de mai multe organe de presă națională. Deoarece PSD Gorj controlează aproape toată presa locală, niciunul dintre ziariștii care au văzut duminică așa-zisa oală cu sarmale, n-au relatat  că, de fapt, Cârciumaru a pus la fiert o adevărată bombă toxică, în centrul Târgu Jiului, la câțiva pași de mausoleul care adăpostește osemintele Ecaterinei Teodoroiu. Fotografiile de mai jos probează că așa-zisa oală a fost încherbată în grabă, din niște foi de tablă de inox sudate grosier. Peste sudura proaspătă și foarte proeminentă au fost aruncate, la clocotit, sarmalele sleite ce păreau adunate din resturi de pe la nunți. Târgujienii s-au lămurit demult că primarul Cârciumaru și directoarea sa preferată, Teodora Ciobanu, șefa Direcției de Protecție Socială, încearcă să bage în buzunarele proprii un procent cât mai mare din sutele de milioane alocate pentru fiecare pomană electorală. Până ieri, însă, Cârciumaru părea sănătos la cap, tocmai pentru că nu reușise să clocotească sarmale în sudură proaspătă și inox nealimentar. Începând de ieri, însă, avem serioase dubii asupra stării psihice reale a primarului. Pe de altă parte, întrucât legislația permite pregătirea alimentelor pentru uz uman doar în recipiente din inox alimentar, Cârciumaru și Ciobanu ar trebui să se aleagă cu sancțiuni drastice din partea instituțiilor abilitate: OPC, DSVSA, Sanepid.
sudura 01
sudura 02
sudura 03
sudura 04
De-a dreptul șocante au fost și improvizațiile făcute la sistemul de încălzire a ”sicriului” cu sarmale otrăvite. Puteți vedea mai jos cum furtunul cu gaz metan era împins de formă, într-o rână, în țeava arzătorului, și cum colierul atârna inutil pe furtun, în loc să fie prins peste țeavă.
Ca urmare, în mod firesc, arzătoarele au luat foc de mai multe ori, nelipsind mult ca buteliile de gaz metan să explodeze și să avem adevărate tragedii.
improvizatii 1
improvizatii 2
Tot acest circ a fost super-vizat îndeaproape de Șerban Cristian, patronul S.C. WILD GROUP S.R.L., firmă abonată la banii publici ai Consiliului Județean și ai Primăriei Târgu Jiu. Pornind în afaceri cu un centru de copiat acte, Șerban a reușit în timp record să contruiască un restaurant de lux și o piscină chiar în cartierul în care domiciliază Cârciumaru, vehiculându-se intens ipoteza că afacerile sale sunt controlate, în realitate, de lideri ai PSD Gorj.
patron wild groupPotrivit declarațiilor oficiale ale Teodorei Ciobanu, cele 10.000 de sarmale au ajuns la copii orfani și la persoane defavorizate. Firește că viețile acestora au fost puse în pericol, având în vedere modul ultra – toxic în care au fost fierte sarmalele. Pentru că sunt conduse de politruci aflați în slujba PSD-ului, nici OPC, nici DSVSA, nici Sanepidul nu s-au legat nici măcar de faptul că sarmalele au fost fierte în aer liber, într-un recipient neacoperit.
Teodora Ciobanu a înșelat mai multe persoane, inclusiv directori ai Primăriei și oameni de afaceri abonați la lucrările Primăriei, împrumutând sume de bani imense pe care a refuzat să le mai restituie. Întrucât Cârciumaru e mai mult decât apropiat de Ciobanu, a refuzat să dispună cercetarea disciplinară a acesteia. Mai mult, în declarațiile sale de avere depuse în ultimii ani, Ciobanu nu a specificat împrumuturile respective, fiind suspectă de fals în declarații. Deși GORJNEWS a probat acest aspect cu mult timp în urmă, IPJ Gorj nu s-a autosesizat.
Potrivit informațiilor noastre, reprezentanții Primăriei au contactat o firmă specializată în realizarea de recipiente din inox alimentar. Deși costurile unei astfel de oale nu erau piperate, Cârciumaru a dispus să se realizeze un astfel de sicriu rudimentar și toxic, întrucât situația financiară castrofală a Primăriei nu permite în momentul de față nici măcar investiții minime, care să nu pună în pericol sănătatea și viețile a sute de cetățeni.
GORJNEWS va petiționa instituțiile abilitate, solicitând adoptarea măsurilor legale.
De asemenea, GORJNEWS va solicita Primăriei să facă public și să probeze cu documente oficiale ce bani publici s-au cheltuit pentru organizarea și desfășurarea ”Festivalului Toamnei”.

6 COMENTARII
 • Ion Popescu 20.10.2014 la ora 16:11 pm
  Atata vreme cat institutiile statului sunt subordonate haitei de partid, de la cine sa asteptam aplicarea prevederilor legale? De exemplu, la parchetul local este mare fierbere ante electorale!
 • gorjanul 20.10.2014 la ora 20:32 pm
  Curat ( murdar ) sicriu coane Dajule .Puteau prostovanii astia sa foloseasca macar doua butelii de aceeasi culoare , putea pampalaul de Carciumaru sa comande un ,, sicriu,, rotund la Grimex . Putea eventual sa dea Sarcina de pomana o oala rotunda sa fie de sufletul falimentarei Grimex sau de sufletul lui Carciumaru , cel care a falimentat Grimex ul si i la pus in brate lui Sarcina la pret de gogoserie . Oricum ar fi rade o tara intreaga de Tg Jiu si de olteni . Si asta din vina a doar doi , trei olteni batuti in cap in frunte cu cel mai iubit fiu al Tg Jiului , Meteorului si Obreja , mult stimatul si iubitul Dr Ing Col nea" Florin .
 • gica fara frica 21.10.2014 la ora 21:27 pm
  Carciumaru stie de la rudarii lui de la Ursoaia - Negomir sa gateasca ! Doar a fost cu ei la gurban ! Ce ramane se ingroapa ! Jos Carciumaru protectorul puscariabilului Gorun Adrian !
 • Camelia 22.10.2014 la ora 10:05 am
  Vasul folosit este înfiorător, mâncarea din el arată scârbos, sistemul de încălzire folosit este cea mai jalnică improvizaţie, într-un cuvânt: ORIBIL.
 • gorjanul 22.10.2014 la ora 13:51 pm
  Nea' Dajule , sudurile ca sudurile dar pozele lui Carciumaru si al directoarei obeze fac toti banii .La mai mare si mai ,,,,,des .
 • gorjanul 22.10.2014 la ora 17:48 pm
  Daca ma gandesc bine tabla poate fi de la Grimex , din inainte de falimentul lui Carciumaru , caramizile din stocurile de la Unirea falimentata de Patrascoiu , buteliile de aragaz de pe vremea falimentului lui Poenaru Embargo de la fostul PECO ,carnea probabil de la fostul Lexi Star (faliment si el ) iar varza sigur din import fiindca e putina , ca si inexistenta in sicriul cu sarmale .Mai lipseau doar groparii . Dar nu era nevoie fiind atatia gropari ai economiei Gorjului in jurul lui Carciumaru Faliment .Jenant , oribil si de prost gust . Asta e Carciumaru , atata stie ,,,,atata poate .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.