VIDEO ȘOCANT. Sute de angajați ai Primăriei Târgu Jiu, mutați, ÎN SECRET, în stadionul de 30 de milioane de euro!
exportInvestigatii27 august 2021

Trei etaje din stadionul ultramodern, de 30 de milioane de euro, realizat de Compania Națională de Investiții la Târgu Jiu au fost ocupate, în secret, de Primăria Târgu Jiu.

Acele spații ar fi trebuit închiriate, în așa fel încât să aducă venituri la bugetul local, numai că după ce a făcut sute de angajări, pe ușa din dos, în ultimii patru ani, primarul Marcel Romanescu s-a văzut nevoit să mute în stadion trei dintre Direcțiile Primăriei: CONTABILITATE, INVESTIȚII ȘI GOSPODĂRIE..

Totul s-a făcut în cel mai mare secret, deși Primăria Târgu Jiu este o instituție publică, și sediile în care funcționează ar trebui să fie transparentizate. De altfel, Primăria Târgu Jiu a depășit Complexul Energetic Oltenia la numărul de sedii în care își adăpostește angajații.  Practic, în tot orașul găsești, unde nu te aștepți, câte o Direcție a Primăriei.

Cu câteva luni în urmă, potrivit unui răspuns verbal primit de noi de la Adrian Drulă, purtătorul de cuvânt al Primăriei, instituția avea aproape 800 de angajați!!!

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.