Viera și-a adus fratele la Pandurii
Viera și-a adus fratele la Pandurii
FotbalSport13 aprilie 2012

Ivorianul Ousmane Viera Diarrassouba are de acum alături de el o parte din familia sa la Târgu Jiu, ba chiar mai mult decât atât, el împarte vestiarul Pandurilor cu unul dintre frații săi, Inza Diarrassouba.
Inza Diarrassouba este fundaș stânga, poate evolua și ca mijlocaș stânga, are 1,81 metri, are 21 de ani și a jucat până acum doar la amatori, iar acum se află în probe la Pandurii. Petre Grigoraș spune că această posibilă înregimentare a fratelui lui Viera l-ar putea responsabiliza și mai mult pe Ousmane: „Să-l stimulăm mai mult pe „Neluţu”, l-am adus pe frate-su. Poate mai colorăm şi noi puţin echipa, poate aveam nevoie de mai multă culoare. O să vedem ce se întâmplă cu el. Deocamdată nu ne putem pronunţa. Dacă va da randament, va rămâne. Normal, după câte am înţeles, joacă fundaş stânga. Eu, personal, nu l-am văzut şi nu pot să spun nimic despre el”, a declarat antrenorul Pandurilor.
Ousmane Viera este unul dintre oamenii de bază ai Pandurilor de la venirea sa la Târgu Jiu, fundașul ivorian a adunat 51 de meciuri în tricoul echipei gorjene pentru care a marcat trei goluri, toate în acest sezon.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *