Audio: anunțul lui Râmescu privind reintrarea în greva foamei
Audio: anunțul lui Râmescu privind reintrarea în greva foamei
Ultra - Scurte19 iulie 2013

Mai jos, puteți asculta anunțul făcut de omul de afaceri Mihai Râmescu cu privire la reintrarea sa în greva foamei.
Râmescu susține că a renunțat la greva foamei în data de 5 iulie a.c., în a 23-a zi, după ce a leșinat de două ori și după ce ministrul Radu Stroe s-a angajat public că, în scurt timp, va da un verdict în cazul inspectorului șef Viorel Salvador Caragea. De atunci au trecut două săptămâni și ancheta încă nu s-a finalizat. Râmescu are și o posibilă explicație: „anumiți indivizi din Gorj au făcut potecă la IGPR, pentru a-l proteja pe Caragea”.
Mai mult, Râmescu a amenințat voalat că ar urma dezvăluiri greu de anticipat: „dacă am comentat la adresa regelui Caragea, care se comportă, pe plantație, ca un rege al Poliției SRL din Gorj, voi comenta mai mult, și voi ajunge chiar la Regină, după modelul Blejnar”.
Principala nemulțumire a lui Râmescu, reiterată în cadrul acestui anunț, constă în faptul că, deși își derulează corect afacerile, este „maltratat” de indivizi care-i cer taxă de protecție. Cu circa o lună în urmă, a relatat cu lux de amănunte cum i-a cerut Caragea „să intre în afaceri cu el”.

5 COMENTARII
  • unul din targ 19.07.2013 la ora 21:48 pm
    BRAVO , esti tare in bulan Ramescule! Vezi sa nu urmezi tu lui Flueratoru Oricum esti mai tare ca militienii aia care se pisa pe ei de frica sa spuna cum ,,ii violeaza" CACA RAGE A.
  • gigi 21.07.2013 la ora 18:34 pm
    daca caragea este nevinovat, eu sint ....rimaru, deci eu sint rimaru,stiti care rimaru....ai mai batrini stiu, domnilor a ajuns jogodia erou de film, zice un terchea berche mai sus ca daca n-ar fi caragea la gorj la noi ar fi hoti si banditi pe strada de n-am putea merge de ei, de infractiuni economice nu mai vorbesc, bai fraieri ia vedeti voi cite dosare penale sint constatate de politie si cite vin mura-n gura, iar cocaragea le triaza pe categorii, cei de la putere si care sar la fileu mai tango cei care sint pe invers so pe ei si uite asa este jigodia cel mai tare , boul asta habar nu are sa ia o declaratie sau sa faca o adresa la o institutie, el este zero profesional, zero barat, am mai spun si spun daca politia merge totusi cum merge rolul boului eesste insignifiant, fraierii din strada fac linistea daca este nevoie nu caragea el culege caimacul si taxa .....pe valoarea adaugata nu??????? si indicatorii ii mai face si pixul pe acolo prin punctele esentiale unde nimeni nu se uita si uite asa haimanaua cica este competenta competentelor de pina la urma o sa-l puna ca pe stalin in piata prefecturii, stau si citesc, ascult si parca am fi in in anii 50 si nimic mai mult, au o jogodie cum este caragea n-am vazut si cu siguranta in viata asta nu o sa mai vad si totusi .......a ajuns un scamatoor, un prost in toata puterea cuvintului, un prost care la scoala a invatat dezastruos, nu a avut dreptul sa dea la academia de politie pentru ca a fost un dobitoc in liceu, a facut si el 6 luni pe la cimpina cu chiu cu vai si uite ca oameni considerati cu scaun la cap scoliti pe vremea lui ceusescu cin in romina ori ce am spune dar se facea carte, a ajuns sa-i joace pe degete ca papusarul, de ce pentru ca ei au ajuns niste putregaiuri umane si mai ales priofesionale, handicapatuil cu tupeu lui de tablagiu a prins curaj a vazut ca in rominia este momentul lor si s-a pus baiatul pe treaba..... trambulina a avut pe la circulatie si dai si dai ca tupeu de borfas aavut, dupa aia pe la fabrica de inmatruiculari si permise si ajunse javra sa puna curul pe un judet ....este ca a fost simplu?????, pai foarte simplu, pai daca handicapatul profesional este bun luati-l mai oameni de bine la bucuresti si puneti-l in scaun intrnati-l ca pe voda caragea si atunci sa vedeti voi competenta si induicatori, dar unde mai exista de ros ca la gorj unde ,unde?????roadeti mai jigodii pina va vine si voua rindul ca probabil pina la alegerile urmatoare terminati de ros totul si dupa aia mai roadeti sula lui hector dar pacat de oemnio de rind ca voi niste imbuibati aveti ce roade dar sa nu uitati ca tot pe narciselor ajungeti mai ordinari ce sinteti, si bai caragea tu ai noroc ca ai pe mohicanul al mic care te va scoate din ****, cind ai ajunge unde trebuie la liberare nu mai gasesti nici casa ca ti-o da asta pe coniac si pe chiolhanuri, dar ai putintica rabdare javra ordinara ce esti, ciuma lui caragea ce esti.....sconxule... ...
  • politist din gj 21.07.2013 la ora 21:44 pm
    TOATA LUMEA STIE CA TOBA ESTE CEL CARE IL TINE IN BRATE PE ACEST PARVENIT. CUM CREDETI VOI, OAMENI BUNI, CA O SA FIE EL PEDEPSIT PENTRU CEEA CE A FACUT SI CONTINUA SA FACA??? INDICATORII PE CARE II ARE INSPECTORATUL PE LINIE ECONOMICA , DESPRE CARE SE SPUNE CA SUNT PRINTRE CEI MAI BUNI, SUNT FACUTI DIN CREION, E O ABUREALA TOTALA….CUM SA FIE ASA CEVA ADEVARAT? EL CREEAZA INDICATORI BUNI PE BANDA RULANTA, CU CONSTATARI DE 2 LEI, INFRACTIUNI DE NIMIC, CARE NICI NU AJUNG IN INSTANTA…… TOTUL E O MARE ABUREALA DE-A LUI CACARAGEA!!!! ACUM E MOMENTUL SA FACA SI POLITISTII GREVA FOAMEI. ….DE CE NU IESIM LA ATAC CU TOTII, DE CE SA NE LASAM INJOSITI MEREU….SA SPUNEM CUM NE DENIGREAZA MUNCA SI CALITATILE,,,, SA SPUNEM TOTI ABUZURILE LUI ….. SA NU MAI ASTEPTAM, CA DACA STAM CA PANA ACUM, NU O SA SE INTAMPLE NIMIC…. E NORMAL CA PROSTIMEA SA IL APRECIEZE PE PROST, CE STIE PROSTIMEA CE ESTE IN INTERIORUL INSTITUTIEI…. DIN CATE DOSARE A AVUT LA PARCHET, TOATE S-AU FINALIZAT FAVORABIL PT EL DEOARECE MARTORII, ADICA COLEGII NOSTRI, AU MINTIT, NU AU SPUS ADEVARUL, FIIND APOI RASPLATITI CU FUNCTII DESTUL DE BUNE… DACA NOI NU INCEPEM CE INCEPUSEM, DAR, DUSI DE NAS, AM RENUNTAT, O SA NE FIE TOT CA ACUM, PENTRU MULTA VREME
  • gigi 21.07.2013 la ora 21:47 pm
    SĂ TE CHEME SALVADOR, SĂ TE CHEME ȘI CARAGEA, ȘI, PE DEASUPRA SĂ AI ȘI ȘAPCĂ, CU COZOROC, ESTE O IMPOSIBILITATE GENETICĂ; E CEVA CAM CA UN ANUS CONTRA NATURII; ĂSTA TREBUIE PUS ÎN OȚET -SAU, DE CE NU?, SĂ-L IA ĂIA DE LA ANTIPA ȘI SĂ-L ÎMPĂIEZE. militeanul caragea cu sprancene duble om rau se zice ,hot,mafiot ,lingau se misca bine la spaga cu interlopii din jiu lupul flamand pus pasnic la oii,tara lui dracula basescu cel demis,punetil pe asta speriatul in loc lui chiorul cai drogat # rusine sa va fie domnilor care il tineti in brate pe coruptul Caragea! nu va mai compromiteti numele cu o rusine nationala. Caragea reprezinta cancerul politiei romane. lipsit de educatie si profesionalism. s-a inconjurat de sclavi si obedienti prin care si-a rezolvat toate abuzurile. debarasati-va de asemenea specimen! desi Caragea este o rusine nationala au facut zid in jurul lui marii corupti ai judetului. asa se protejeaza mafia si coruptia din judetul Gorj. domnilor decidenti din judetul Gorj, nu va compromiteti numele cu coruptul de Cara
  • Leo 22.07.2013 la ora 9:39 am
    Bravo pentru curaj si verticalitate.Daca toți romanii ar fi așa nu am mai fi calcati in picioare de acești indivizi gen Caragea.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.