Caragea şi Tudor sunt la cuţite
Caragea şi Tudor sunt la cuţite
Investigatii27 ianuarie 2011

Florin Cârciumaru conduce de mulţi ani, cu mână forte, multe dintre instituţiile locale. Nu ştiu dacă el a creat acest mic – mare imperiu, sau dacă imperiul cu pricina l-a emanat pe primar ca şi lider. Cert este că sistemul se zgâlţâie din ce în ce mai tare. După ce a bătut cu pumnul în masă, la vârful Ministerului Administraţiei şi Internelor, pentru ca Viorel Salvador Caragea să fie numit comandant la IPJ Gorj, după ce l-a susţinut până în pânzele albe şi a închis ochii la ilegalităţile şi gafele săvârşite de Ion Tudor, şeful Poliţiei Locale Târgu Jiu, acum primarul e în ingrata postură de a media şi aplana un conflict deschis apărut între adevărata poliţie şi cea de jucărie, între Caragea şi Tudor.

Vârful conflictului a fost joi, 20 ianuarie a.c., când angajaţi ai Poliţiei Locale au ridicat şi au dus în ţarcul din cartierul CAM unul dintre autoturismele aflate în proprietatea lui Caragea. Angajaţii lui Tudor susţin că maşina era parcată neregulamentar, pe Calea Eroilor, lângă Rectoratul Universităţii “Constantin Brâncuşi”. Caragea susţine contrariul. De aceeaşi părere este, potrivit informaţiilor noastre, şi viceprimarul Ioan Roman Bărbuţi, trimis de Cârciumaru la faţa locului să descâlcească iţele poveştii. Foarte deranjat, Caragea a ţinut neapărat să achite taxa de ridicare a maşinii. Tudor s-a scuzat, susţinând că în ziua respectivă a fost plecat la o înmormântare şi că nu e implicat în niciun fel.

Viorica Urdea, o secretară de 24 de karate

Aşa-zisa vinovăţie a căzut pe adjunctul său, Florin Urdea, care, potrivit unor surse, nu a ratat ocazia de a-i plăti o poliţă comandantului IPJ Gorj. Sursele în cauză susţin că, recent, Viorel Salvador Caragea i-ar fi sugerat, neoficial, secretarei lui Florin Cârciumaru, Viorica Urdea, mama lui Florin Urdea, să o lase mai moale cu comercializarea bijuteriilor din aur în Primăria Târgu Jiu, la câţiva metri de sediul IPJ Gorj, explicând că, dacă va fi sesizat oficial, ar trebui să ia măsuri. În paranteză fie spus, în majoritatea instituţiilor publice există angajaţi care comercializează aur, în rate. În Primăria Târgu Jiu, Viorica Urdea este cea care prestează această activitate – să-i spunem – complementară. Nimic extraordinar în ceea ce face secretara primarului, numai că părţile au luat foc şi acum lui Cârciumaru îi e foarte greu să mai adune toată Familia la masă.

Poliţiştii locali, ilegali până în măduva pulanului?

Mai mult, după ridicarea maşinii lui Caragea s-a zvonit că de la 01 ianuarie a.c. toate demersurile Poliţiei Locale Târgu Jiu au fost ilegale, deoarece încă nu a fost aprobată organigrama Poliţiei Locale de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, poliţiştii locali nu au încă numiri în funcţiile publice pe care le ocupă, pare-se, ilegal, niciunul dintre poliţiştii locali nu are legitimaţie de control, uniformă cu însemnele Poliţiei Locale, ordin de serviciu ş.a.m.d. Este culpa exclusivă a lui Ion Tudor, cel mai manager destoinic, care deşi ştie de multe luni că la 01 ianuarie a.c. Poliţia Comunitară devine Poliţie Locală, nu a făcut aproape nimic pentru a pregăti această transformare.

Întâi la cursuri, apoi pe străzi

Tot în aceste zile s-a zvonit că poliţiştii locali care asigurau fluidizarea circulaţiei au dispărut de pe străzi din ordinul lui Viorel Salvador Caragea, pentru că niciunul nu a absolvit cursurile necesare îndeplinirii unor astfel de misiuni.
Există riscul ca sutele de cetăţeni sancţionaţi de Poliţia Locală de la începutul anului să depună plângeri penale împotriva instituţiei conduse de Ion Tudor.

În ianuarie, salariile pe noiembrie

Dacă mai e nevoie de încă o dovadă a managementului dezastruos pus în operă de Ion Tudor la Poliţia Locală Târgu Jiu, trebuie spus că pe 10 ianuarie a.c. s-au plătit salariile pe luna noiembrie 2010, întârzierea de două luni neputând fi justificată legal.

Gabriel Tudor şi-a strâns de mic alocaţia şi şi-a luat Range Rover

Autoturismul lui Caragea a fost ridicat după ce fiul său l-a parcat lângă Rectorat. Fiul cel mic al lui Ion Tudor, Gabriel, care studiază asiduu la mega-universitatea ce funcţionează în Casa Tineretului, şi-a parcat şi în aceste zile, ostentativ, jeep-ul RANGE ROVER, înmatriculat cu nr. GJ-01-WIT, chiar pe trotuarul din faţa înaltei şcoli. Adică îi curge sânge nobil prin vene şi maşina lui nu poate fi ridicată de nimeni, niciodată. În altă ordine de idei, o maşină prea scumpă pentru un salariu atât de mic. Dar poate că Gabriel a strâns alocaţia de mic copil şi uite-aşa a ajuns proprietar de Range Rover.
Aş băga, aşa, un Huoooooo!, de final, dar mi-e teamă de vreo reclamaţie la CNA.

60 COMENTARII
  • gabi32 27.01.2011 la ora 23:32 pm
    Daca cei de la Politia Comunitara au procedat asa nu pot decat sa-i felicit...Nu conteaza daca il cheama Caragea trebuie sa stie ca legea este aceasi pentru toata lumea. Probabil dupa conceptia acestui asa zis inspector sef legea se aplica doar oamenilor simpli, oamenilor muritori nu celor care sunt in functii...Inca o data felicitari daca acesti politisti au facut asa.
  • Cristina D. 28.01.2011 la ora 0:26 am
    Bai desteptule care nu esti de fel destept GABI32, tu cand treci strada privesti doar intr-o parte? Ca asa pui problema mai sus, catre legalitatea Politiei Locale sau de jucarie cum o numeste dl. Daju ai privit? Sau merge si asa la Tg-Jiu? Pai sa vezi tu ca nu mai merge, pentru ca TOATE sanctiunile, ABSOLUT TOATE sanctiunile aplicate de Politia de jucarie de la 1 ianuarie 2011 si pana in prezent sunt rezultate in urma unor abuzuri crase. Nu s-a gasit nimeni pana acum sa-i intrebe pe politistii locali cine sunt si sa le ceara legitimatia sa faca dovada a ceea ce probabil spun ca sunt, asa ar trebui sa faca cei de la presa, sa-i capcaneze sa vezi atunci ce iese. S-a mizat si se mizeaza in continuare pe nestiinta si naivitatea oamenilor, care nu au habar despre cum sta treaba. Deci ABUZURI toate cap-coada si uite de ce: 1 Organigrama Politiei Locale nu este aprobata de Agentia Nationala a Functionarilor Publici pana in acest moment 2 NU exista numire in functia publica pentru nici macar un politist local 3 NU detine nici macar un politist local legitimatie de control 4 NU detine nici macar un politist local ordin de serviciu 5 Toate Hotararile Consiliului Local Tg-Jiu in baza carora a lucrat Politia Comunitara nu sunt aplicabile si Politiei Locale, cele doua institutii cel putin teoretic sunt total separate. 6 Politia Locala va lua fiinta dupa ce in urma unei sedinte de consiliu local se va proceda la emiterea unui act oficial de infiintare a acesteia. Asadar mai pune mana si citeste oleaca ca esti in pom. Nu intra in niciun fel de discutie presupusa fapta a cuiva, atata timp cat cel ce se numeste Politist Local de fapt nu este, nu are calitatea legala in acest moment de a constata si dispune sanctiuni. Oricine acum poate lua o vesta reflectorizanta si sa sustina ca este Politist Local, nici unul nici celalalt nu poate face dovada in acest moment ca este ceea ce sustine ca ar fi. ABUZ , ABUZ, ABUZ..............
  • Tica 28.01.2011 la ora 1:12 am
    Domnule Narcis Daju, in baza Legii nr. 544/2001, privind accesul la informatiile de interes public, va rugam sa solicitati in scris Politiei Locale, Primariei municipiului Targu Jiu, Inspectoratului Judetean de Politie Gorj si Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, lamuriri concrete despre legalitatea actiunilor Politiei Locale Targu Jiu incepand cu data de 01.01.2011, respectiv despre temeiul legal al sanctiunilor aplicate pe diferite aspecte si despre legalitatea politistilor locali de a se implica in dirijarea traficului rutier, in intersectii, artere rutiere, targ auto, etc. Este un demers corect si normal ce trebuie sa il faceti pentru cititorii ziarului dumneavoastra, pentru corecta informare a lor si a celor ce au platit acestor impostori care se pare ca pentru moment nu prea sunt politisti locali, eventual doar unii vopsiti prost.
  • gabi32 28.01.2011 la ora 2:00 am
    Diferenta dintre mine si tine este faptul ca stiu sa ma adresez. In randurile urmatoare o sa-ti raspund la mesajul tau punct cu punct: 1. limbajul "bai" este celor specifici dintr-o anumita zona din acest oras sau a unora care au stat toata viata pe camp si cand au ajuns la oras s-au vazut mari in sau in cazul tau o doamna; 2. nu ai de unde sa sti daca sunt destept sau nu, dar diferenta dintre mine si tine este clara din punct de vedere al greselilor gramaticale si de exprimare (unii mai gasesc literele pe tastatura)...probabil ai terminat facultatea intr-o comuna din Romania (sau poate ai si o diploma de doctorat capatata in urma unor kg de branza sau cartofi); 3. eu am inteles esenta acestui material care in primul rand vorbeste despre conflictul dintre cei doi reprezentanti ai legii deoarece asa numitul inspector sef (de care toti angajatii au o "parere" buna ) s-a ofticat pe motivul ca i s-a ridicat masina si a inceput sa dea dupa politia locala (daca nu era deacord cu aceasta politie de ce echipajele de rutiera umbla de aproximativ doi ani cu cei de la politia comunitara...ii vedem zilnic in toate intersectile); 4. oare acest conflict ar fi aparut intre cei doi daca nu s-ar fi ridicat acea masina? (inspectorul sef a fost ranit in propriul orgoliu); 5. referitor ca nu mai sunt politisti comunitari in intersectii se pare ca dumneavoastra doamna sau domnisoara cristina nu circuli cu masina, daca veti face acest lucru veti observa politisti comunitari in toate intersectile; 6. inca o data ii felicit pe acesti politisti comunitari ca au avut curajul sa-i ridice masina domnului caragea (aici vorbim intr-un fel de curajul lor deoarece se stie ca intr-un oras mic, unde toata lumea se stie, multi se feresc sa sanctioneze un om cunoscut); 7. probabil dumneavoastra faceti parte din categoria celor care nu mai lucreaza la politia comunitara si in sinea dumneavoastra sunteti putin suparata ca nu ati fost o prima doamna:) - prietenii stiu de ce:).
  • aly 28.01.2011 la ora 9:08 am
    AUZI DOAMNA CRISTINA CARE DE FAPT ESTI UN CRISTIN CARE LOCUIESTI PE STRADA POPA SAPCA DAR NU AI SANGE IN VENE SA-TI SPUI NUMELE CORECT, BAIATUL DE MAI SUS ARE DREPTATE, NU CONTEAZA K TE CHEAMA CARAGEA, ION SAU PETRE CUM BINE STI LA CE MA REFER, CONTEAZA K OAMENII AIA AU AVUT CURAJ SA RIDICE ACEEA MASINA SI IN LEGATURA CU NUMIRILE AI RAMAS CAM IN URMA, AU FOST FACUTE SI ORGANIGRAMA A VENIT DE GEVA VREME DE LA BUCURESTI DAR... DE UNDE SA STITI K ALCEVA IN AFARA SA BATJOCORITI FAMILIA SI PE DIRECTORUL TUDOR NU STITI. ESTE ADEVARAT K S-AU FACUT MULTE ILEGALITATI SI SE FAC, DAR DRAGA DOMNULE DINU HAI SA NE ADUCEM AMINTE PE CINE TINEA DOMN DIRECTOR IN BRATE CEL MAI MULT SI CINE SE LAUDA K MERGE LA CHEFURI PESTE TOT CU ACEST DIRECTOR???? DACA NU STITI VA ADUC EU AMINTE, DUMNEAVOASTRA DOMNULE DINU EREATI ACEEA PERSOANA LA CARE NU VI SE MAI AJUNGEA CU BATUL LA NAS DIN CAUZA K VA DADEA TUDOR PREA MULTA LIBERTATE K DOAR EREATI PRIETENI DIN COPILARIE. IAR DE BIETUL GABI CHIAR DACA ESTE ASA CUM ESTE EL MAI NE CITIT, VREAU SA VA INFORMEZ K IN ZIUA DE AZI SE MAI FAC SI CREDITE IN BANCA ASA K NU EREA NEVOIE SA-SI ADUNE ALOCATIA. ORICUM DOMNILOR AVETI O VARSTA DESTUL DE INAINTATA DAR VA SPUN CU REGRET K PROATIA DUMNEAVOASTRA ESTE DIRECT PROPORTIONALA CU VARSTA. MAI OCUPATIVA SI CU ALCEVA CHIAR DACA DOAR LA SIMIGERIE STITI SA STATI TOATA ZIUA, MAI GASITI-VA SI O OCUPATIE ONESTA, NU SA BATJOCORITI ATATA ACESTE PERSOANE. VA MULTUMESC
  • tica 28.01.2011 la ora 12:26 pm
    in locul unde e masina pozata nu este nici un semn cu oprirea sau stationarea interziza! si conform codului rutier ai voie sa opresti cu doua roti pe trotuar lasand un metru pt pietoni! da e grele cu circulatia.... draga narcis sunt multe alte evenimente de publicat nu aiureli de astea!
  • Grigoriu 28.01.2011 la ora 13:08 pm
    INTARATA-I DRACE CA SI MIE-MI PLACE!!!!!!!!!
  • Narcis DAJU 28.01.2011 la ora 14:01 pm
    @) tica Asa e, e parcata regulamentar, dar nu am avut ce scrie si am inventat scandalul acesta.
  • Narcis DAJU 28.01.2011 la ora 14:03 pm
    @) aly Dacă şti o banca ce dă credit pentru un Range Rover la un salariu de sub 1000 lei plătit din an în paşte să ne spui şi nouă.
  • DANII 28.01.2011 la ora 18:04 pm
    domnule Daju poate vreti sa spuneti , 500 lei ca atat e salariul acum la politia de jucarie , cu dacii legate cu sarma , care stau in ploaie ca in garajul de lux sta scoda luyi Tudor , investigati sa vedeti , foloseste super nova de serviciu si inafara acestuia , fiind parcata in fiecare noapte la Lelesti unde mai doarme cate odata Ion tudor,ca a ramas sg si acolo ,sotia la parasit din cauza ana;lfabetei de la Tismana Corina Pau, si revenind la ce spuneam sa va duceti sa il pozati la Lelesti cu masinile de serviciu si pe a ; directorasului care e vai mama lui ,nu il mai viziteaza nimeni; in garajul politiei locale
  • dinu petre 28.01.2011 la ora 18:26 pm
    sa va enumar in cele ce urmeaza toti dusmanii lui ION Tudor : Viorel Caragea, Posea,Tatomir,Ionescu,Mitutoiu,Zaharia,Mantoc,Romanescu,Birau,Urdea,Liviu Andrei, Popescu jandarmi,Jilaveanu, si multi altii , oare acest Tudor nu se gandeste cum a reusit aceasta performanta de a nu fi suportat de un oras intreg,nu sa intrebat oare niciodata,toti acesti oameni sant rai si el este bun , nu are un sfarsit linistit , nu la-m uitat nici pe Domnul Florin Carciumaru l-am lasat intentionat la sfarsit pentru ca si acesta nu il mai suporta pe Tudor insa nu stiu ce mai asteapta de nu il demite sa instaureze odata linistea in oras ,pentru un neica nimeni ca Tudor isi pateaza imaginea la care a muncit si isi mai face si dusmani....jos cu Tudor pentru binele si linistea Tg-Jiului DOMNULE PRIMAR CARCIUMARU.....
  • gabi tudor 28.01.2011 la ora 18:50 pm
    railor nu va mai luati de tati ca voi nu stiti ca organigrama a fost trimisa la anfp si nu s-a aprobat, dar stie el ce face voi nu stiti cata spaga a luat cat s-a chinuit sa stranga bani pt a-mi lua masina, ca nu toti dadeau bani cash, mai dadeau si vitei curcani etc nu stiti cat s-a chinuit ca sa ma faca sa am si eu liceul la barsesti la fara frecventa ca atunci cand m-am angajat am fost angajat ca ucenic ca nu aveam decat profesionala ca nu m-a dus capul acum am rover si facultatea daca nu se duce tati la puscarie ma face insopector railor cat s-a chinuit tati
  • baluta 28.01.2011 la ora 19:03 pm
    lasati-mi seful in pace vi s-a urcat la cap ca dati jos asa e aveti dreptate si noi sefii de serviciu discutam despre asta zilnic in birou la cazan si vorba lui netedu lasa frate ca trebuie sa cada eu am fost si mai sunt catelusul lui stiu toate secretele facute de el dar daca nu era el nu eram mare sef eram tot baluta besinuta betivanul comunei prigoria asa ca am sa-l mai pup in dos ceva vreme ce sa fac ii sunt dator
  • cosmin 28.01.2011 la ora 19:20 pm
    lui chiritoiu i au facut saracu 7 plangari penale parca ar fi facut crime hai sal ajutam pt ca merita acest om nu se lupta pt el ci pentru noi sa ne fie mai bine dragi colegi haideti alaturi de chiri el nu ne a lasat la greu haideti sai fim alaturi vor sal termine se mizeaza pe institutiile pe care le domina tudor dar sa stiti ca nu se lasa chiri la cate i au facut si ii fac la cum il stiu eu astea il intaresc
  • urdea florin 28.01.2011 la ora 19:30 pm
    domnilor iam facut o lui tudor am asteptat de mult sa plece din oras ca sa raman eu sef sa i iau masina lui caragea ca de s a luat de mami cum isi permite ce nu are voie sa dea aur cum altfel sa facem avere ca din prostitutie nu mai merge cu carciumile la fel si de avem nevoie de bani dar asa macar l am lovit pe tudor stiu ca si el in sinea lui se bucura ca ce e orasul lui nu a l lui caragea asa au stabilit tudor municipiul si caragea restul judetului ce treaba am eu ca fraierii astia nu si au luat banii ca eu am imi da mama caci scoate cu aurul bai sa nu va mai plangeti la mine ca vreti bani ca nu eu v am angajat nu mie mi ati dat plocoanele ci lui tudor el sa va dea banii ce va vaitati ca ny aveti cu ce face naveta vorbiti cu gabi ca doar are gip si ati contribuit si voi ce naiba
  • Cristina D. 28.01.2011 la ora 20:01 pm
    @ Gabi 32 Trebuie sa-mi cer scuze "Gabi32" ca te-am catalogat mai sus ca fiind destept, pentru ca imi este clar acum ca nu esti. Vreau sa te intreb mai inatai daca intelegi limba romana, pentru simplul fapt ca eu acolo am expus cronologic (de la 1 la 6) niste aspecte si tu ca un baiat foarte dotat intelectual mi-ai raspuns tot cronologic (dar de la 1 la 7) cu niste prostii de rasul curcilor, ce nu au nicio legatura cu ceea ce discutam eu acolo. In speranta ca acum vei intelege, o sa-ti explic din nou. Nu are nicio legatura Caragea cu povestea asta, este un caz singular si atat , eu vorbesc despre sutele de milioane de lei vechi incasate pe parcursul lunii ianuarie, de la multi, foarte multi oameni pe diferite aspecte cum ar fi: parcarile de resedinta. blocaje auto, ridicari auto,etc., in conditiile in care NU EXISTA cumulativ indeplinite, aspectele legalitatii institutiei Politia Locala Targu Jiu, pentru a proceda la aplicarea de sanctiuni contraventionale. Pana aici ai inteles? Aspectele vizate ca fiind neconforme cu legalitatea politistilor locali de a aplica sanctiuni si a incasa bani sunt: 1 Organigrama Politiei Locale nu este aprobata de Agentia Nationala a Functionarilor Publici pana in acest moment (si nu ce indrugi tu acolo ca a venit si este aprobata) 2 NU exista numire in functia publica pentru nici macar un politist local 3 NU detine nici macar un politist local legitimatie de control 4 NU detine nici macar un politist local ordin de serviciu 5 Toate Hotararile Consiliului Local Tg-Jiu in baza carora a lucrat Politia Comunitara nu sunt aplicabile si Politiei Locale, cele doua institutii cel putin teoretic sunt total separate. 6 Politia Locala va lua fiinta dupa ce in urma unei sedinte de consiliu local se va proceda la emiterea unui act administrativ de infiintare a acesteia Asadar draga prietene ce vrei sa pari inteligent, dar iti pute gura a caca, raspunde punctual la cele 6(sase) aspecte mai sus enuntate daca doresti si nu mai deturna discutia cu tot felul de latraturi fara sens, eu la asta m-am referit mai sus si nu la ceea ce ai priceput si raspuns tu. Ca si incheiere daca doresti veau sa-ti aduc la cunostinta ca faptele descrise mai sus sunt abuzuri si ca abuzul este infractiune si mai vreau sa-ti aduc la cunostinta neoficial deocamdata ca nu prea va fi bine. Vei vedea.
  • ela 28.01.2011 la ora 23:21 pm
    Bravo Cristina D ! De fapt nu ai cui sa-i explici aceste aspecte ( ma refer la Gabi32), se vede de la o posta ca nu are habar despre lege, iar iQ-ul lui este ZERO Explica-i acestui ,,semidoct'' pt ca are nevoie
  • gabi32 29.01.2011 la ora 1:42 am
    domnisioara sau doamna cristina prostul nu este prost destul daca nu este si fudul... In rest no comment.
  • flo 29.01.2011 la ora 2:04 am
    chiri fi tare k o sa iasa adevarul la iveala si o sa se duca cu toti in rapa,d mana d la cel cu barba sura pana la ala cu tata in gura.cand o sa am un copil o sa-i zic sa adune si el alocatia poate reuseste sa-si ia si el o bicicleta.oare cum pot sa fie asa?le-o fi greu?
  • cazan 29.01.2011 la ora 12:10 pm
    Felicitari, baieti! Tineti-o tot asa! Si eu m-am saturat, in conditiile in care mi-a taiat din salariu din 45 milioane, cât luam ca sef de serviciu, abia mai iau 30. M-am saturat!
  • tudorica fara frica 29.01.2011 la ora 14:54 pm
    baaaa!!! baaaa!!! ce mama dracu faceti voi aicisa ma?!!!! va prinsei ma securistilor k vb despre mine!!!! sau eu st?!.... baaaa si ce daca ba nu e organigrama aprobata ba!!! daca vreau eu st si seful ANFP-ului!!!st si primaru orasului !!! sunt ce vreau eu ma!!!! scuze nasule ma scapa!!! lasa ma ca va dau eu pe toti afara si nu va dau ma niciun ban si o sa raman eu mare sef local eu cu fiumiu si cu tot neamu meu ma si at o sa jonglez cu banii publici cum vreau EU si nasu ca doar am invatat eu niste smekerii financiare de cand eram la OPC ba desteptilor!!! asa k nu ma invatati voi pe mine maaa kestii dinastea da 2 lei!!! scuze nasuleee iar ma scapa!!! e din cauza de cand eram la securitate!! numai din cauza voastra ba care tot scrieti pe aici!!!! ajung eu primar...!!! mai bn plec ca vad ca ma tot scapa gura!!!
  • aly 29.01.2011 la ora 16:40 pm
    DOMNULE DAJU IMI PARE RAU SA VA DEZAMAGESC DAR EU AM LUAT CU UN SALARIU DE 650 RON UN CREDIT DE 24000 DE RON DE LA CEC, ASA K MAI INFOEMATIVA PUTIN. ESTE ADEVARAT K ITI TREBUIE SI DOI GIRANTI DAR CRED K ASTA NU E O PIEDICA, IAR CELOR CARE SE TOT AGATA DE URDEA, FRATILOR SUNTETI JALNICI.DACA AS AVEA EU SAU VOI BANII LUI AM TRAI FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI ASA K DATI DIN GURA CA NISTE MORI STRICATE IN LOC SA FACETI CEVA BENEFIC.SI INCA CEVA, DACA BALUTA A AJUNS SEF DE SERVICI, POATE SA AJUNGA SI DIRECTOR, BRAVO LUI, EL NU NEAGA K A PLECAT DE LA PRIGORIA DAR SUNT SIGUR K NICI VOI NU L-ATI ADUNAT DE PE STARADA SA ZICETI K ESTE UN BETIV. DOMNII DIN ANTURAJUL STIMABILULUI DINU STIU K EI AU FOST ADUNATI DE ATATEA ORI DE PRIN BARURI MORTI DE BATI, IN SCHIMB DE BALUTA EU NU AM AUZIT ASA CEVA. PACAT K AVETI O VARSTA DAR NU O MERITATI
  • popi ion 29.01.2011 la ora 17:17 pm
    bai frate cum ii duce cu zaharelu tudor pe anumiti baieti din sindicat ca vezi doamne ce a castigat pro lex pana acum dar de ce nui raspundeti cu o intrebare si anume de ce va este teama si ati apelat pe la judecatori si procurori comisari de politie sa fiim impiedicati sa castigam drepturile in instanta mi a zis chiri ca feraru si alti 2 3 colegi l au tradat din nou a 3 oara s au retras ca vezi doamne iar fi dat informatii lui daju despre scumpul lor sef si ei nu admit asa ceva chiritoiu nu era nevoie sa zica asa ceva pt ca si un copil de gradinita din acest oras isi da seama de magariilre pe care le face un sfat pt tradatori sa va vad cand o castiga chiri repunerea si o sa pice tudor ce mai faceti cum o sal mai priviti in ochi pe acest baiat pe care l ati tradat de atatea ori si lati barfit pe la colturi in special acel copil feraru care nu gandeste nici cat o sfecla degerata cum isi permite sai jigneasca pe mihu pe amalia papuc mihu dinu chiri ca sunt niste nestiutori de carte bine ca le stie tudor de aceea ii baga sa faca numai abuzuri pacat se va intoarce roata si va fi prea tarziu pt unii dintre voi
  • pro lex 29.01.2011 la ora 17:40 pm
    COMUNICAT DRAGI POLITISTI LOCALI FITI UNITI IN ACESTE ZILE MAI MULT CA NICIODATA SFARSITUL DICTATURII LUI TUDOR E APROAPE EL STIE ACEST LUCRU SI VA FACE ORICE CA IN ACESTE ZILE SA NE DEZBINE FITI UNITI NU AVETI NIMIC DE PIERDUT DE CASTIGAT AVEM CU TOTII VOM INTRA IN ISTORIE CA L AM DOBORAT PE TIRAN DINASTIA TUDORILOR E APROAPE SUNT ULTIMELE EPISOADE ALE SALE LA POLITIA LOCALA TG JIU NE AJUNGE CATE UMILINTE NEAM LUAT CATA DURERE IN SUFLET AVEAM CAND MERGEAM ACASA SI NE INTREBAU COPII TATI MAMI VREM X LUCRU SI NOI NU AVEAM BANI NICI PT O EUGENIE IN SVHIMB COPII LOR SE LAFAIAU IN LUX DIN BANII SI SUDOAREA NOASTRA CHI AR NU MAI EXISTA PUTINA DEMNITATE DIN PARTEA NOASTRA EU ZIC CA MAI EXISTA AVEM DREPTUL LA O VIATA MAI BUNA SI IMPREUNA O VOM AVEA SA FIM UNITI DRAGI COLEGI NU VA LASATI PACALITI DE ACEST MICROB NUMIT TUDOR AM GASIT ANTIDOTUL CREDETIMA MAI E PUTIN
  • Cristina D. 29.01.2011 la ora 19:49 pm
    @ gabi32 Atat ai stiut sa adaugi gabi32? Eu inteleg ca ti-ai facut o scurta caracterizare, dar uite fac eu un efort si mai continui eu pentru tine. Toţi ai vrea să te admire Cu motiv sau din pricină Şi cum eşti Prostiei mire: Ai şi asul ei... în mână! Nu tot prostu-i prost de-l doare, Altu-i prost din întâmplare Şi prostia-i şi mai mare. Prostul n-o simte, se pare! Prostul, ce e drept e drept, Spun şi îmi asum tot riscul, Aparent e-un om deştept Dacă nu-şi deschide pliscul.
  • popi ion 29.01.2011 la ora 20:15 pm
    bai aly devi foarte enervant sau enervanta nu sti de cate ori fiind pe interventie il duceam mort de beat acasa pe baluta ii placea sa se laude cu noi ne tinea pe la cremeneanu langa el si cate altele dar nu ai de unde sti tu intradevadar s a cumintit de cand sa casatorit dar ca legislatie este varza ii facea craioveanu tot
  • un comisar acuza! 29.01.2011 la ora 21:38 pm
    domnilor ce va adresati pe aici pupandul la fundulet pe tudor si gasca lui! daca tot stiti asa de multe poate explicati si celor care nu stiu unde st banii de pe meciurile de fotbal,basket,handbal,banii pt salarii,banii ancasati din amenzile aplicate si ancasate la sediul institutiei,banii de pe tinutele facute la severin (fara licitatie),banii de pe BCF-uri,banii sindicatului condus de mirea,banii de pe facturile la utilitati neakitate,banii de pe orele suplimentare,sambete si duminici lucrate si sarbatori legale si multe alte ilegalitati si abuzuri pe care nu are rost sa le mai ansir pt k deja mi-e scarba!!!!!!!!!!! PT TOATE ASTEA VA ACUZ PE TOTI CARE-L TOT PUPATI LA FUNDULET SI AI LINGETI PANTOFII LA COMPLICITATE LA FURT,TAINUIRE,FALS SI UZ DE FALS,DETURNARE DE FONDURI,EVAZIUNE FISCALA!!!! clipa cand ve-ti raspunde pt toate aceste infractiuni comise va venii cat de curand!!! poate le ve-ti lua voi asupra voastra ca sa-i scoateti basma curata pe cei raspunzatori de aceste fapte penale!!! s-au at o sa ancepeti sa aruncati ,,pisica moarta,, de la unii la altii!!!
  • un comisar acuza! 29.01.2011 la ora 21:51 pm
    pt aly,gabi32:diferenta dintre un betiv si un prost este ca ala din betie se trezeste! dar cel din prostie niciodata!!!!!!!!! asa ca aia la care faceti voi referire or fi baut ei poate cat nu e apa pe jiu,dar nu au umblat la buzunarele nimanui!!! dupa cate stiu eu kiar au ajutat pe foarte multi dintre voi!!! asa k lasati gargara si stati pe burta si makar lasatii pe baietii din sindicatul asta anti-mafia sa-si faca treaba pana la capat!!! cei care nu pot tine pasul cu iei si anceark sa joace la dublu st sfatuiti sa plece singuri!!!
  • PRO LEX 29.01.2011 la ora 22:02 pm
    Membri ai sindicatului Pro Lex din toata tara! Uniti-va! Fiti uniti si haideti sa strangem randurile in lupta ampotriva coruptiei,abuzurilor,si tuturor ilegalitatilor comise! Sa luptam pt drepturile ce ni se cuvin si sa aducem in fata justitiei pe cei ce nu respecta legile tarii! Numai ampreuna putem anvinge!PRO LEX! STOP ABUZURILOR!
  • aly 29.01.2011 la ora 22:51 pm
    dragi colegi cu un IQ scazut, sunteti atat de retardati incat trimiteti comentarii de pe mai multe nume dar cu aceeas adresa de e-mail. asfel domnule PRO LEX, UN COMISAR RETARDAT, PAJURA si TUDORICA FARA FRICA sunt aceeas persoana. Astfel si domnul POPI ION are mai multe nume. asa k imi pare rau k asta e demnitatea dumneavoastra si va injositi atat de mult dupa ce ati fost la chefuri inpreuna cu Tudor si pe unii dintre dumneavoastra v-au ajuta destul de mult. RUSINE RUSINE RUSINE
  • aly 29.01.2011 la ora 22:53 pm
    Hzero, Hzero, Hzero, Hzero
  • elena 30.01.2011 la ora 13:04 pm
    Lasti-l in pace pe Gabi 32 este prostul familiei ceilalti frati s-au descurcat singuri nu au stat sub fusta mamei,ma scuzati a tatei. daca nu se infinta pol. com. si nu era taticu director nici la salubritate nu isi gasea loc de munca nu te angaja nimeni cu 8 clase si pe deasupra mai dai si amenzi dar nu este singurul angajat al pol.loc. va dau un singur ex.AVADANEI .Cetatani ai mun.TG_JIU, cand veti fi amendati de acest individ sa nu ezitati sa-i actionati in instanta
  • un om bun la suflet 30.01.2011 la ora 22:40 pm
    Domnule Tudor Ion ia spuneti plangeriile alea penale le-ati facut din capul dumneavoastra sau cine va ajutat ca mare imi este mirarea sa nu fi-ti fost influentat de capcaunul ala de jurist care dupa parerea mea si a celor de mai sus, este locul lui potrivit acum unde se afla, dar haideti sa nu fiim oameni rai ca omul mereu invata in viata ?! Sa vedeti ce plangere penala vi-se va face dupa asta !!
  • gica de la scularie 31.01.2011 la ora 1:13 am
    Catalin,Costel.Dragos sunt cei mai tari baieti din pro lex! Bravo baieti! Tradati si la randu vostru veti fi si voi tradati! Rusinica baieti! Oricum sa stiti ca acest sindicat nu s-a infintat pt oameni ca voi si pt cei ca voi! Defapt stiti si voi ca membru in acest sindicat nu poate fi oricine decat cei care au caracter si nu st lasi si rezista pana la sfarsit! Daca voi alegeti sa fiti carpele lui tudor si baluta nu aveti decat baieti. E optiunea voastra si sa stiti ca tara nu sta intr-un soldat.
  • selu 31.01.2011 la ora 14:59 pm
    hai ca am inceput sai bagam prea mult in seama pe acesti tradatori si sio ia in cap ca sunt importanti daca ii mai primiti in sindicat vreodata eu ma retrag e sufivcient ca neau tradat de 3 ori e deja prea mult lasai chiri sa i vezi ce o sa ajunga nu au coloana vertrebrala cand iti spuneam noi ca te mananca pe la spate ne certai cas prietenii tai si ai incredere in ei iata increderea teau tradat din nou de ce nu le zici ca nu sau castugat pana acum din cauza lui tudor si a magariilor facute la judecatorie asta nu lea zis baluta si tudor profita ca sunt slabi din fire si nu au demnitate domnu feraru muyschi da minte ba din cauza feneceuriilor nu ai minte in cap nici sa treci strada dar sa mai te gandesti la altceva cum iti zicea ciora avea dreptate un ciochist asta esti zmeu din gura atat cand dormi tineo asa si tu si colegii tai si ai sa ai o surpriza nu tocmai placuta cat de curand cat de curand nicmeni nu te mai poate salva din ce va urna tradatoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • tica 31.01.2011 la ora 21:01 pm
    elena desteapta! crezi k gabi 32 e gabi? eu nu cred k isi pierde ala vremea sa dea comentari cu noi! are destula maturitate sa se coboare la nivelu nostru.., in special al tau :))) si inca ceva esti un barbat naspa eleno :)))
  • feraru catalin 31.01.2011 la ora 21:36 pm
    bai chiri ia mai lasa ne in pace prea te crezi zmeu zici la toata lumea ca team tradat nu este adevarat dar neam retras pt ca neam saturat de stresul pe care nil da tudor e mai bine asa dar asta nu inseamna ca suntem dusmani
  • un actual agent local 01.02.2011 la ora 20:27 pm
    @TICA. Cu acest comentariu al tau,la adresa Elenei, demonstrezi ca esti si tu un pupincurist de-al lui Tudor, care il lingi in c... pana-i faci rani nevindecabile. Rusine sa-ti fie.HUOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
  • cine poate 03.02.2011 la ora 13:22 pm
    voi aia de pe sus,(din institutie ma refer, cu functii de conducere vere nu te poti juca asa....:))) ) daca stiti legea dece nu o respectati ?????????????? a nu lasati ca prostii nu baga de seama si ''' noi suntem destepti domne', domne' avem functii de conducere ce dracu nu suntem chiar asa cum ne cred altii......'' )deja am ajuns intr-o lupta a orgolilor. sunteti super in toate !! si nimeni nu are dreptate decat voi, restul sunt rahati cand isi cer salaraiile, banii pe munca prestata, drepturi respectate. aveti sustinere, relatii, intrarii si bineinteles tupeu nesimtit, bravo, deci se intelege din asta ca suntem tari domne'...... Alooo cine greseste plateste, mai vedem. in final va postati intr-un tablou de jegosi si penali, dativa dracului......huooooooooooooooooooooo frica bate curul tudorica ai sa vezi.
  • fiul gabi tudor 04.02.2011 la ora 0:02 am
    tudorica ,tudorica de te lasa nea florica ,din comunist neinfricat cred ca o s-ajungi *****, si de dai de salvador o s-ajungi la procuror,da-ti demisia indata si-apucate de pus salata,castigi din agricultura nu mai stai sa dai din gura,ai ajuns din cal de rasa o martoaga *********** urati maiiii............
  • nea ion 05.02.2011 la ora 1:37 am
    m-am saturat eu de ce vad aici. tudor asta al vostru e prea grosolan.huoooooooooooooooooooo.la puscarie cu ei ca au furat destul.
  • Gina 06.02.2011 la ora 0:16 am
    Mai baieti de la Politia Locala, va spun eu ce sa faceti sa demascati jaful, hotia si nenorocirea din institutia voastra. Va urcati fain frumos vreo 30 de oameni in tren si va mai dati jos doar la Bucuresti. Acolo porniti de la Presedintie, Parlament, Guvern, Ministerul Administratiei si Internelor, D.N.A si incheiati cu vreo 2, 3 televiziuni nationale, gen Antena 3, Realitatea, B1; emisiunea Nasul, OTV. Sa vedeti voi cum o sa vina si la Targu Jiu, autocarele ce au carat vamesii corupti de la vama Siret, sa care si de aici cam de pe la toate institutiile importante din Tg-Jiu, toti sunt mana in mana aici. Este un moment mai mult decat potrivit sa demascati coruptia din acest oras, in toata tara s-a declansat lupta anti-coruptie. Sigur efectele nu vor intarzia sa apara, asadar baieti in acest oras nu mai cautati dreptatea ca nu o veti afla. Doar la capitala, acolo se da ora exacta, de acolo poate venii rezolvarea problemelor voastre, doar de acolo, aici se acopera unii pe altii de frica ca nu cumva careva dintre ei sa scoata ceva la lumina de celalalt. Cam asa stau lucrurile aici la Targu Jiu si asa vor sta mult timp, caracatita este nespus de mare, doar o lovitura de genul din vama Siret poate indrepta cat de cat lucrurile. In rest va bateti cu morile de vant aici, va mint si va plimba de la unii la altii, timpul trece si nu se va schimba nimic. Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti,..............singura solutie.
  • Marcel, vicepresedinte 06.02.2011 la ora 0:40 am
    PE EI, cei care aveti coloana vertebrala, scoateti la lumina totul, deja au caca la fund cei care se stiu cu musca pe caciula, sunt inconstienti daca ei mai cred ca lucrurile or sa ramana asa, ca nu va cerceta si constata nimeni. Nu se poate altfel, in mod normal ar trebui sa plateasca si cei care s-au implicat in acoperirea infractorilor de la Politia Locala. Nu va temeti si nu dati inapoi, cale de intoarcere nu mai este.
  • bogdan popescu 06.02.2011 la ora 1:46 am
    Doamna Viorica Urdea care vinde aur, asfalteaza si alei prin parcul central ca sa fie mai usor de ajuns la terasele pe care le are familia Urdea.Deci e tare, tare femeia in ***. Asa ca grija mare Nea Viorele ca te face asta si pe tine.
  • gabi32 08.02.2011 la ora 0:06 am
    Vreau sa-i transmit doamnei Cristina D ca ar fi trebuit sa se nasca in perioada lui Eminescu ca vad ca se pricepe la rime in rest nu pot decat sa-i transmit ca ar trebui sa doarma mai mult ca am vazut ca este plina de cearcane si o roade invidia...poate cei de la politia locala ii vor ridica si ei masina ca poate ii este ciuda... In orice caz daca ar ramane fara masina, in urma ridicarii de catre cei de la politia locala, trebuie sa stie ca mersul pe jos face piciorul frumos (poate si in cazul ei ar avea efecte...prietenii stiu de ce:) ).
  • un agent 08.02.2011 la ora 13:53 pm
    dupa cum probabil stiti stimati cititori an cadrul acestei institutii au anceput cateva controale de la anfp bucuresti si pe linie economico-financiara de la IJP Gorj. ce credeti, care va fi rezultatul acestor controale? parerea mea personala: 0!
  • ela 08.02.2011 la ora 15:36 pm
    Apropo, Domnule Gabi32, dupa cum vad chiar nu ai inteles esenta problemei. Cristina D ne relata unele aspecte privind ilegalitatea politistilor locali de a aplica sanctiuni si icasa bani nefiind in conformitate cu legea la momentul respectiv Deci nu are nici o leg cu numele persoanei sanctionate, iar in privinta ridicarii masini Cristinei pot sa-ti spun ca este adevarat proverbul ca ,,prostul moare de grija altuia'', dar ca sa te linistesc si nu cumva sa faci TU cearcane, te asigur ca nu se va intampla deorece cunoaste f. bine legile si regulile de circulatie Totusi tu sa ai grija pe unde parchezi ca s-ar putea sa-i ceri sfaturi pe aceasta tema si sa recunosti ca are dreptate. O zi faina!
  • tutu 08.02.2011 la ora 18:54 pm
    ai dreptate domnule agent nu se va facec nimic anfp am inteles ca a venit de aseara si au fost preluati de catre juristul politiei locale domnul draghescu va dati seama ce corectitudine niste imbecili doamne cat o sa mai dureze aceasta mafie la nivel de municipiu tg jiu rusine celor din conducerea politiei locale tg jiu
  • gabi32 08.02.2011 la ora 19:25 pm
    Doamna ela nu stiam ca sunteti si avocat platit...dar poate esti chiar cristina si vazand ca esti prea ridicola ai inceput sa folosesti alte nume...fi tare si recunoaste ca iti este ciuda ca nu ai masina si nu are ce sa-ti ridice politia locala sau fie comunitara dupa cum zici tu.
  • ela 09.02.2011 la ora 10:08 am
    Domnu' gabi si 32, daca eu sunt una si aceeasi pers cu d-na Cristina pai ,,ori am, ori nu mai am masina''? deci cine este ridicol??? Iar in privina subictului recunoaste si tu ca si ceilanti ca in aceasta institutie este un haos si o anomie de toata rusinea Pacat ,pacat, pacat... p.s Totusi, datorita gogomaniei si stupizeniei tele, esti un pic si simpatic( prietenii stiu de ce...)
  • gabi32 09.02.2011 la ora 18:05 pm
    doamna ela ce sa ma fac eu cu dumneavoastra?...ma tot gandesc sa va cumpar masina sau bicicleta...cu ce v-ati descurca mai bine?...avantajul bicicletei este faptul ca nu poate sa fie ridicata de cei de la politia locala sau comunitara...astept raspuns ce va doriti.
  • Cosmin Chiritoiu 11.02.2011 la ora 20:22 pm
    Domnule Draghescu, acesta sunt eu. Nu comentez sub alte titulaturi. V-am mai zis: nu am trimis niciun alt comentariu. Cand trimit, am curajul sa recunosc. V-am zis si azi la tribunal, ma lupt cu mafia locala si nu imi este frica sa imi dau numele intr-un comentariu. Am castigat si astazi 4 repuneri pe functie! In total, 5! Felicitari avocatilor Pro Lex si justitiei locale, care si-a facut datoria, cand credeam - sincer - ca nu mai aveam sanse, si ganditi-va ca sunt contractuali, domnule jurist! V-am mai zis, nu am nimic cu dumneavoastra si nici cu altcineva! Ne vrem doar drepturile noastre, castigate prin munca, nu altceva! Sunteti un om de caracter si, pana la urma, va faceti datoria. Intr-adevar, am avut si cateva discutii mai aprinse, dar nu sunteti un om rau. Daca v-am jignit, va cer scuze. Stima si respect, domnule jurist. Chiritoiu Aurelian Cosmin, fost si viitor angajat al Politiei Locale Tg Jiu
  • Ciurica 13.02.2011 la ora 0:55 am
    Chiritoiule despre care om de caracter vorbesti? La Politia Locala nu prea exista oameni care au caracter, exista in majoritate pupicuristi, jegosi, atarnatori, lingai, profitori, hoti, impostori, infumurati, oameni nepregatiti, etc. Astia sunt buni doar la pascut animalele pe camp, sau sa care laptele la piata. Ar trebui dati afara toti si facuta o selectie ca la carte, doar asa pot fi si rezultate. Sa castigi si tu repunerea pe functie si toti ceilalti si prin asta veti demonstra ca la Politia Comunitara nu s-a respectat legea, doar de fatada eventual. Demascatii pe toti, la puscarie cu ei, oricum acolo se va ajunge mai devreme sau mai tarziu, uitati-va ce este in tara, nu poate fi scutit Tudor si acolitii sai de ceea ce trag altii mult mai mari si mult mai tari. I se va infunda si lui Tudor cu toate sforile pe care le trage acum peste tot, el habar nu are ca este monitorizat, si ca elicopterul o sa vina si la Targu Jiu. Este doar o chestiune de timp.
  • Marcela 19.02.2011 la ora 0:19 am
    Nu stiu cum se intampla, dar parca tot mai clar se aude un zanganit de catuse. Sa fie doar o parere? Lucrurile acolo se indreapta, de fapt este firescul lucrurilor sa se intample asa.
  • gica de la scularie 19.02.2011 la ora 18:38 pm
    toata lumea stie ca tudor a facut blat cu cei de la corpul de control al anfp. cel putin asa se lauda prin institutie. stiti cumva cine este dna mara de la anfp?!
  • Nuti 24.02.2011 la ora 16:56 pm
    Haulita de la Gorj o sa fie la Politia Locala, pe ei Base, sa vedem ce blaturi se vor mai face, as vrea sa se mai faca cate un blat, asa ca sa fie treaba treaba. Asteptam elicopterul......are ce cara de aici.
  • Teodosiu 26.02.2011 la ora 1:15 am
    Citez din cotidianul Gorjeanul din data de Vineri, 25 Februarie 2011 " Subprefectul Marcel Romanescu a pus piciorul în prag la ultima şedinţă de Colegiu Prefectural din luna februarie. Astfel, joi, la întâlnirea cu şefii deconcentratelor, el nu a ezitat să-şi exprime public nemulţumirile. Astfel, printre alţii, luat serios la rost a fost inspectorul şef Viorel Caragea, el fiind acuzat că în activitatea Inspectoratului Judeţean de Poliţie nu se regăsesc cazuri solide rezolvate. Atenţia le-a fost atrasă şi directorilor de la Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDPR) Gorj şi Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), tuturor fiindu-le cerut de către subprefect să arate mai multă implicare". Eu as completa aici ca domnul comisar Scradeanu, care in prima faza parea un om care isi va face treaba cu seriozitate, de fapt a dat NUP dupa o lunga cloceala, unor dosare cu fapte clare, cu infractiuni clare. Eu zic ca toti cei care vor dreptate si adevar in orasul Targu Jiu si in judetul Gorj, sa inainteze individual sau in grup petitii catre institutiile importante ale tarii, dar obligatoriu doar la Bucuresti si cu certitudine se vor apleca si asupra nelegiuirilor ce se intampla la Gorj de foarte mult timp, nelegiuiri care sufoca dreptatea si legea. Nu se mai poate asa, domnule Daju mijlociti va rog ca cei de la centru, cei de la Bucuresti sa afle ce se intampla aici la Gorj, sa vina intr-un final sa adune si pe aici, ca tare multi sunt cei constituiti in grupari si grupulete ce au o singura tinta principala, aceea de a nu respecta legea si a scoate de sub incidenta legii pe cei cu stea in frunte si nu pentru orice, ci pentru fapte deosebit de grave. Cei care aveti cat de cat un gram de verticalitate si nu vreti sa fiti carpa de sters la fund a multor parveniti mediocrii ce fac legea acum in acest oras, mai exact care incalca si eludeaza constant legea aici, haideti sa trimitem petitii macar on-line la Bucuresti, la institutiile importante ale statului precum CSAT, Presedintie, Guvern, Ministru de interne, DNA, DGA, etc., pentru ca astfel sigur putem schimba multe, pentru a fi macar putin mai bine pentru semenii nostrii care poate nu vad, nu pricep sau poate sun prea necajiti ca sa-i mai intereseze ce se intampla cu adevarat aici. In concluzie aici la Targu Jiu EXISTA SI ISI TRAGE SEVA DIN ACEST JUDET UN APARAT MAFIOT URIAS, DAR CARE POATE FI PULVERIZAT SAU MACAR DECAPITAT. Acum este un moment mai mult decat prielnic pentru astfel de actiuni. Succes.
  • Magda 01.03.2011 la ora 11:10 am
    Vrem dreptate si aici, demasca si aici domnule Daju, la fel cum ai facut si la IJJ Gorj, minciuna si falsitatea, furtul si hotia, jaful si prostia.
  • Brebenel 02.03.2011 la ora 22:47 pm
    Domnilor procurori, domnilor politisti, domnilor judecatori nu va mai jucati cu cazul Tudor ca nu este de joaca, va asumati riscuri foarte mari, cazul Tudor nu o sa se linisteasca pana nu se va face lumina si pana nu vor fi scoase la lumina toate nelegiuirile ultimilor ani, chiar nu va este frica de riscurile ce vi le asumati? O sa vedeti si aici la Tg Jiu ce vede toata lumea prin tara, adica o sa vedeti si singuri....jucati-va in continuare, va jucati pe pielea domniilor voastre.
  • tudorica fara frica 05.03.2011 la ora 21:53 pm
    salut baieti! ce mai faceti? va era dor de mine? iar vb de mine? ba cum au dat astia aimei amenzi de la 01.01.2011-31.01.2011?! stai sa ma gandesc: organigrama pt politia locala e eliberata de ANFP cu 31.01.2011, deciziile de numire an functia publica de politist local st eliberate cu data de 27.01.2011 valabile cu 01.01.2011,legitimatiile astora st eliberate cu data de 01.01.2011( os fi dat ordin sa lucreze careva at?!!) baaaa fis al dracu!!!!!!!!! nici eu nu mai anteleg ce am facut ba aci!!!!!!!!!oare o fi bn?!o fi legal?! da nui nimic...NU MI-E FRICA,NU MI-E FRICA CA MA SCAPA NEA FLORICA!!!!!!!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.